Sonunfa basardim:(

Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyum:( elim ayagim titriyor
Kovulmana sevindim. Umarım kocan geri adım atmaz ve boşanır.
Sen acilen yarın psikolojik tedaviye başlamalısın.

kötü olma ne olursun kurtuldun sen öyle derin öyle temiz nefes alacaksın ki bir süre sonra...

Insallah:KK43: suan bile yuzu aklima geliyo ve kesin pisman suan eminim ama artik geri donusu yok babamda kizdi kac senedir sana verip durdum diye
canım benim lafla pişmanlık olmuyor olsaydı ben de hala evliydim... konuştuk daha önceki konularında seninle bu daha ilk zamanlar normal hislerin şu an

Gecmis olsun. Hersey daha da guzel olacak. Her ayrilik bir travma tasatir. Su travmayi bir atlat hersey super olacak. Bir uzmandan destek akmani oneririm.

Geçer inşallah sen Allaha dua et sürekli.. İNSAN İlk başta kötü oluyor tabi ki olayın şokundasın hala Allah yardımcın olsun

Kizlar evi terk ettim kavga gurultuyle. Babam aldi beni evden onlarda tartistilar hersey bitti. Ben neden boyle kotuyum:KK43: elim ayagim titriyor
Canim diger konularina baktim ama sizin evlilikte saygi kalmamis surekli bosanma tehditleri ve kavga sen olayin icinde oldugun icin durumun farkinda degilsin inan bana biraz zaman sonra kurtuldum diyeceksin yalniz esin sana geri dönecektir sen kabul eder gidersen tekrar ayni saygisiz yarini belli olmayan bir hayata doneceksin.Sakin ol sabirli ol aglamak istiosan agla bagir cagir icinde ne varsa at gitsin yazik sana.Bir gun karsina biri cikar gercek bir iliski saygi sevgi guven ustune kurulu olan o zaman iyi ki dersin ins (ben dedim)

Canim diger konularina baktim ama sizin evlilikte saygi kalmamis surekli bosanma tehditleri ve kavga sen olayin icinde oldugun icin durumun farkinda degilsin inan bana biraz zaman sonra kurtuldum diyeceksin yalniz esin sana geri dönecektir sen kabul eder gidersen tekrar ayni saygisiz yarini belli olmayan bir hayata doneceksin.Sakin ol sabirli ol aglamak istiosan agla bagir cagir icinde ne varsa at gitsin yazik sana.Bir gun karsina biri cikar gercek bir iliski saygi sevgi guven ustune kurulu olan o zaman iyi ki dersin ins (ben dedim)
Baskasiyla asla dusunemiyorum 15 sene beraberdik:( insallah dediginiz gibi hersey guzel olur cok tuhaf hissediyorum. Kizginlik, basarisizlik, acima, keskeler, hersey karisik off allahim:(

Baskasiyla asla dusunemiyorum 15 sene beraberdik:KK43: insallah dediginiz gibi hersey guzel olur cok tuhaf hissediyorum. Kizginlik, basarisizlik, acima, keskeler, hersey karisik off allahim:KK43:
Dusuneceksin simdi degil ama zamani geldiginde aynen boyle rezil bi iliskiyi aglaya sizlaya 9 yilin sonunda bitirdim ne kadar yalvarsa da kesip attim ben nisanliydim ben tek fark bu.Sende kendine guven yapabilirsin actigin konulara bak ve surekli bosanalim diyen adami dusun ve ailene cevrene karsi dustugun durumu.Kendine gel daha iyisini yasamalisin bence

Kolay değil, böyle hissetmeniz normal. Geçecektir. Bundan sonrası için güzellikler dilerim.

Öfke ve sinirden eliniz ayaginiz titriyordur.
Derin bir nefes alin öncelikle sakinlesin.
Eski konularinizi bilmiyorum ama metanetli olun

Dusuneceksin simdi degil ama zamani geldiginde aynen boyle rezil bi iliskiyi aglaya sizlaya 9 yilin sonunda bitirdim ne kadar yalvarsa da kesip attim ben nisanliydim ben tek fark bu.Sende kendine guven yapabilirsin actigin konulara bak ve surekli bosanalim diyen adami dusun ve ailene cevrene karsi dustugun durumu.Kendine gel daha iyisini yasamalisin bence
Cok tesekur ederim. Iyiki evlenmemissiniz. Ben 8 sene sevgililik ve daha sonra soz nisan ve 5 senedir evlilik. 15 sene oldu cocuklugumuz beraber gecti. Nasil duzelecem:(

Back
X