sonunu göremiyorum yardım???

bewitcheddd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
73
12
98
arkadaşlar merhaba, ben 23 yaşındayım ve kendimden 1 yaş küçük olan eski stajerimden hoşlanyorum..başlarda yanımda staj yaparken böyle bir şey yoktu ama stajlarınıı bitirdikten sonra arkadaş grubu olarak görüşmeye başladık ne olduysa o görüşmelerde oldu, etkilenmeye başladım ondan ve anladığım kadarıyla onun da bana karşı ilgisi var, bana hep kendimle ilgili sorular soruyor, biraz falza üzerime düşüyor..ancak bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum.sonuçta ben çalışıyorum, o ise daha öğrenci bu sene son snesi mezun olacak, ama yine de olmazmış gibi geliyor.özellikle ailemin vereceği tepkiden çok çekiniyorum.sizce nasıl bir yol izlemeliyim? anneme bi danışsam mı yoksa danışmadan hiç olmadan bitirsem mi...

Neden olmasın oda inş ise başlar ilerde bunlar çözülür bir şekilde önemli olan huy ahlak namus allah hakkınızda hayırlısı versin

Neden olmasın oda inş ise başlar ilerde bunlar çözülür bir şekilde önemli olan huy ahlak namus allah hakkınızda hayırlısı versin

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum ama annemler hoş karşılar mı böyle i durumu emin olamıyorum, sormak için de erken sanırım, ama sonrasında söylediğimde ters bi tepki de almaktan korkuyorum

aileye sormak için daha çok erken canım
aranızda bir şey olur veya olmaz
hemen etkilendin diye olayı evliliğe bağlama yani
belki konuşmaya başlayınca duyguların değişecek, belki onun değişecek
belki hiç başlamayacaksınız, olduğu yerde kalacak

yani evet ben biraz korkuyorum sanırım o yuzden bu kadar geriliyorum belki de zamana bırakp önce biririmizi tanımamız lazım

herhangi bir acilma durumu olmamis, bu varsayimlardan yola cikarak annenize neyi danisacaksiniz.
ortada bir sey yok kiiii

tatlım 1 yaş çokda sorun edilecek bir durum değil.
nice insanlar var yaşı aklı yerinde diyebileceiğimiz yaşta ama çocukk ve boşş

bence yaştan önce sana saygı göstermesi seni anlaması,anlayışıl olması sevmesi daha önemli.

Seni düşünen bir ailen varsa öncelikleri bunlar olacaktır cnm

hem şimdiden don biçme şimdiyi yaşa sıkıntı yapma

Bencede olmayacak birsey degil,herkes ayni seyi yazmis ya zaten,annenizle paylasmaniz icin daha erken,daha iliskiye baslayip,birbirinizi taniyacaksniz,ciddi birseyler dusunuceksiniz de... ooo belki.o zamana kadar okulunu bitirir ise bile baslar..

öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim..
en azından açılma gibi bi duru olduğu zaman birbirimie zaman tanıyıp dedğiniz gibi ondan sonra annemle konuşak en mantıklısı
belki de bu surecte ısınamayacagız birbirimize, tanıdıgmızda olmayacaını anlayacagız belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…