Sophia? Desde? Mihrabat Korusu?

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.094
19.409
Merhaba arkadaşlar. Kismetse eylul ayında dugunum olacak.Mekan arastirmalari sonucu bu uc yer arasında gidip geliyoruz.Ben ist disinda gorev yaptigim.icin ne yazik ki esimle (nikahimizi yaptik bile :) mekanlari gidip gorme sansim yok.o gidip fotolarini bana yollaycak detaylari konusacak vr oyle karar vereceğiz artik.

DeSde nin cok hos bir bogaz manzarasi var.Yemekli menusu 70tl den basliyo ama dj ekstra.pasta da oyleydi sanirim

Sophia oldukca profesyonel bir yere benziyo.75tl dn basliyo menuler ama pasta susleme müzik foto vs hersey dahil.

Mihrabat korusu ise tam hayal ettigin gibi muhteşem bir kir düğünü mekani.gelgelelim fiyatinin daha tuzlu olusu ve eylulde yamur riski yuzunden dusundurucu.gerci back up larimiz var onlem aliyorz dedi gorevli telde.kokteyl menuleri 70-90 tl arasi.yemekli ise 120tl den basliyo.fiyata koruda dis mekan cekimi ile birlikte hersey dahil.

Guzel kapali bir mekanda yemekli dugun mu yoksa mihrabat gibi sahane bi yerde kokteyl tarzı dugun mu daha mantıklı olur sizce? 250 kisi civari olck bu arada.

Merhaba Sophia da daha once dugune katılmıstım.. Hersey cokguzeldı.. Maddı ımkanım olsaydı ınanın orayı tercıh ederdım..Umarım sızde orayı tercıh etmıssınızdır..

merhaba bu yıl biz de düğünümüzü Mihrabat Korusunda yapmak üzere ön sözleşme yaptık.Fakat tesadüfen gittiğimiz bir cumartesi gördüğümüz düğün örneği bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. gördüğümüz aksaklıkları sizlerle paylaşmak isterim.
öncelikle bize kataloglarında sundukları gibi bir ikramları yoktu(hem görsel olarak,hem miktar olarak).
bize boş olacağı söylenen alanlarda insanlar kahvaltı yapıp düğünü izliyordu.
kahvaltı bittikten sonra kahvaltı bulaşıklarını ve artan yiyecekleri düğünün içinden misafirlerin arasından başka bir yere taşıdılar.
organizasyonda kullanılan yapay çiçekler kir ve toz içerisindeydi.
yiyeceklerden kalan boş tabak vs düğün boyunca toplanmadı desem yeridir.

gördüğümüz aksaklıkları müdürleri Şenol Bey e ilettik,bizi genel müdürleri Ahmet Turhal bey ile görüştürdü. Kendisi bütün aksaklıkları kabul etmesine rağmen bırakın özür dilemeyi düğünü yaparsınız sizinkinde aynı aksaklıkların olacağı nereden belli, sonra ister dava açarsınız gibi bir yaklaşım sergiledi. Ahmet Bey kurumsal bir firma olduklarını iddia etti, kurumsallık anlayışları oldukça farklı. çözüm üretmek yerine işinize gelirse tavırı ile bizi yeni bir kurumsallık anlayışı ile tanıştırdı.

X