- Konu Sahibi mic13jasmin
-
aynı lazeri bende kullandım 1 yıl oldu ve mükemmel sonuç aldım, artık hiçbiryerimi almasam bile ortalıkta dolaşabiliyorum, çok az tüyler kaldı. hala devam ediyorum.
herkese merhaba. son seansıma gideli baya oldu ve dökülmeyen kıllar iyice uzadı. sonuç şu ki 5 seansına 1700 tl verip istediği sonucu alamadığım için büyüüüük bir hayal kırıklığı içindeyim. yazık oldu parama. es...ld estetik merkezinde yaptırdım.isim veremediğim için şöyle bahsedeceğim; danışmanım ve uygulamayı yapan bayandan çok memnundum ama sonuçtan memnun olmadım. çok üzgünüm. bugün görüşmeye gittim durumla ilgili olarak. ek olarak diod lazer denenecek bir kere. ondan sonra ücretli olacakmış.
size tek bir tavsiyem olacak : bitirme garantili ve uzun zamandır faaliyet gösteren bir firma seçmeniz. gitti paracıklarım ve umutlarım(((((((((((((((((((((
Merhaba jasmin , senin adına üzüldüm gerçekten. Ama anlayamadığım şu oldu 4. seans sonrası herşey olumlu giderken ne oldu. Zaten sıfırlama diye bir şey yok araştırdığım kadarıyle. Sanırım gittiğin merkez altunizade de olan bir kaç şubeli değilmi ? Este......ld.mu ? Bende uzun zamandan beri araştırma içindeyim.
Bende burayı düşünüyordum eğer aynı yerse soprana xl mi yapıldı seansların ?Özelden msj atarsan sevinirim benim msj hakkım yok çünkü
seanslar bittikten uzun zaman sonra, kılların yarım yarım çıkanları da uzadı.bi baktım. sanki dökülenler yeniden çıkmış gibi.koltuk altımdakiler fora etti((
göbeğimde doğum izimin yanlarında 2 tane vardı. 5 tane olmuşlar. noldu anlamadım. 5 seans sonra tamamen dökülmesini zten beklemiyordum ama en azından ağda yapmadan gezebilecek durumda olmalıydı. olmadı(
Hay Allah canım yaa üzüldüm gerçekten senin adına. Direkt olarak soprano xl lemi başladın. Sopranoda bildiğim kadarıyle diod lazer türü.Özelden de yazmışsın çok tşk ederim.Bende Alexandirete ile soprano arasında kalmıştım. Hiç heveslenmeyim o zaman soprono için, tekrar tşk.ler.Umarım güzel sonuç alırsın ve paylaşırsın.
Soprano lazer ile 4 seansda neredeyse heosi bitti bacaklarimdaki killarin bence yukarida adi gecen altnunizade deki klinik de sorun var etrafimdaki arkadaslarimdan da cok duydum est.....wrd klinignin bu isi cok kotu yaptigini.gidin paranizi geri alin istanbuldaki 50 soprano klinignden birinden cozum bulun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?