Sorgun devlet hastanesi akif samet geçer

edosss66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
33
2
1
25
Sorgun devlet hastanesinde KBB uzmanı Akif Samet geçer e burun estetiği ameliyatı oldum. Güzelleşeceğim diye bekledim herkes maymuna dönüştüğümü söylüyor. Burnum hala eğri. Ucu tenis topu gibi kocaman kısacık bıraktı. 6 ay küçülür düzelir diye oyaladı. 6. Ayda bundan daha kotu yaptığım burunlarda oldu ne var ki dedi. Ben düzeltemem dedi odadan kovdu. Yüzünüzün ortasında olan bir organınızı lütfen güvenilir bir doktora emanet edin. 100 bin lira para verenler bile senin kadar üstüne düşmüyordur dedi varın niyetini siz anlayın. Maddi manevi yıpranmış durumdayim. Yaptığı burunu ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20240727-021353_Instagram.webp
    Screenshot_20240727-021353_Instagram.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Yaaa neden böyle yapıyorlar bu büyük bir vebal madem yapmayacaksın yapmıyorum ben ameliyat de insanlarıda zorda bırakma

Yaaa neden böyle yapıyorlar bu büyük bir vebal madem yapmayacaksın yapmıyorum ben ameliyat de insanlarıda zorda bırakma
Kesinlikle öyle 24 yaşında bi genç kiz olarak 6 aydır ne çektiğimi ailem,ben bir de Allah bilir. Burnumu bozdu elime verdi. Sonrasında ayni doktora ameliyat olanlara da sordum ne durumdasınız diye. Ucu düşen mi dersin, burun kanadindaki dikis patlayıp burnu delik gezen mi dersin, burun ucuyla burun ortası ayri ayrı yerlerde olan mi dersin çok pişmanım Allah kimseyi böyle doktorların eline düşürmesin

Doktorun cümleleri eğer gerçekse cidden bu nasıl bir şey yani bundan daha kötü yaptığım burun oldu ne demek madem böyle bu mesleği neden yapıyorlar..

Doktorun cümleleri eğer gerçekse cidden bu nasıl bir şey yani bundan daha kötü yaptığım burun oldu ne demek madem böyle bu mesleği neden yapıyorlar..
Ne yazık ki gerçek pişmanlığımı tarif edemiyorum. Bazıları için her şey para olmuş

Doktorun konuşma tarzı ne kadar saygısızca
özrü kabahatinden büyük yapmasın bu mesleği
Kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Mahkemelik olacağız büyük ihtimalle. En önemlisi allahin adaleti. Hakkım asla helal değil. Özür bile dilemedi yönlendirme bile yapmadı.

Sorgun devlet hastanesinde KBB uzmanı Akif Samet geçer e burun estetiği ameliyatı oldum. Güzelleşeceğim diye bekledim herkes maymuna dönüştüğümü söylüyor. Burnum hala eğri. Ucu tenis topu gibi kocaman kısacık bıraktı. 6 ay küçülür düzelir diye oyaladı. 6. Ayda bundan daha kotu yaptığım burunlarda oldu ne var ki dedi. Ben düzeltemem dedi odadan kovdu. Yüzünüzün ortasında olan bir organınızı lütfen güvenilir bir doktora emanet edin. 100 bin lira para verenler bile senin kadar üstüne düşmüyordur dedi varın niyetini siz anlayın. Maddi manevi yıpranmış durumdayim
Hem bedava ameliyat olmak için doktor beyin kapısında ağlıyorsunuz. Hem de doktoru kötülüyorsunuz. Benim çevremde bir çok arkadaşım kendisine ameliyat oldu çok da memnun kaldılar iyi ki olduk diyorlar, doktorumuzu yalan yanlış yazılarla karalayamazsınız. Ayrıca Doktor bey hastalarına nazik davranan birisi. Neresinden tutsan elinde kalır.

Hem bedava ameliyat olmak için doktor beyin kapısında ağlıyorsunuz. Hem de doktoru kötülüyorsunuz. Benim çevremde bir çok arkadaşım kendisine ameliyat oldu çok da memnun kaldılar iyi ki olduk diyorlar, doktorumuzu yalan yanlış yazılarla karalayamazsınız. Ayrıca Doktor bey hastalarına nazik davranan birisi. Neresinden tutsan elinde kalır.
Doktorun asistanı gelmiş :)

Merhaba özlem hanım isminiz çok manidar. Doktoru karalamanin bana bir kâr getirisi yok ama savunmanın size var sanıyorum. Tecrübemi paylaştım ve kendisine ameliyat olduğuma bin pişmanım. Problem nedir?

Cok haklısınız bu arada eğitim seviyesi düşük tasralilar ameliyat olur kendisine ve böyle salak saçma sitelerde yakınır. Bu da oz eleştiridir iyi günler
👏 nasıl da biliyorsunuz kendinizi 😁 Size Boş sitelerde iyi yakınmalar diliyorum.

Evet ben de çok memnunum(!)burnumun içine etsin diye özellikle birini arasam bu kadar içine edemezdi.

Eklentiler

• Screenshot_20240727-021353_Instagram.webp
    Screenshot_20240727-021353_Instagram.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 90
Back
X