Sormadan nasıl öğrenebilirim ki :D

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
Günaydın Arkadaşlar;

1.5 yıllık ilişkim var. Şöyle bahsedeyim sevgilimin yakın bir arkadaşı var Fatih. Bizim de aramız çok iyi ama bu çocuğun biraz kız çevresi fazla.

Neyse az önce Fatih’in profiline girdim bir kız arkadaşıyla kankiiim diye fotoğraf çekilmişler kız bunu etiketlemiş. Tabi ki konu bu değil bana ne yani ama kızın profiline bir gireyim dedim benim sevgilim de takip ediyor kızı. Ve bunlar görüşmeseler ya da 3ünün arasında bir şey geçmese niye birbirlerini takip etsinler ki. Acaba diyorum bu benimki ve Fatih bu kızla görüştüler mi benden habersiz. Fatih’in zaten kankasıymış kız. Buda bunlarla mı takıldı kafamda deli sorular.

Sor diceksiniz de soramam açıkçası sormak da istemiyorum sonra ne kadar takıntılısın nerden ne çıkardın nolmuş takip ediyosam yok bilmem ne cevaplarına maruz kalıyorum. Ama nasıl öğrenicem kafamda çok mu kurup duruyorum

Takip et hesapları eğer etkileşimleri sıklaşırsa dikkatimi çekti diye bahane edip sorarsınız.

sevgiline istediğini sorup içini rahatlatamayacaksan, sevgilin olmasının manası nedir ki? ben olsam sormuştum çoktan, ne demek takıntılısın, evet konu sen olunca takıntılıyım, seni gözümden bile korurum, herşeyini bilmek benim hakkım, çünkü sevgilinim ben diceksin o zaman.

daha yeni tartıştık bir konudan ama, o yüzden

Ben anlamadım ya.
Zaten sevgilinle Fatih yakın arkadaş.
Kız Fatih'in kankisi.
Eeeee senin sevgilin de Fatih'in kankisini tanıyordur.
Birbirini eklemişlerdir.
Normal değil mi?
bilmiyorum hani garip geldi bana. Fatih bunları tanıştırdı da falan ay garip garip şeyler geliyor aklıma

Bana kuruntu yapıyorsun gibi geldi..
Ya da senden önce konuşmuşlukları vardır ya da öylesine görüp takip etmiştir.

Ne demek, cool olup merak etmemek istiyorum ama bende karşı koyamıyorum çoğu zaman
o yüzden bekarlık sultanlık
bende öyleyim dayanamıyorum sonra ya sen neleri takıyosun böyle yaa inanamıyorum sana cevapları duyuyorum dizi kuruyorum kafamda

bilmiyorum hani garip geldi bana. Fatih bunları tanıştırdı da falan ay garip garip şeyler geliyor aklıma
O zaman biz çok garibiz.
Bilemedim.
İnsanlar ortak çevrede sosyalleşirler.
Senin hiç arkadaşının arkadaşı yok mudur tanıdığın?

fatihin arkadaşı nereden canım okuldan mı de olsun bitsin gerisi gelir zaten laf lafı açıp
neden soramıyorsun ya ne kadar abartı bu mesafe biraz rahat olun bence

O zaman biz çok garibiz.
Bilemedim.
İnsanlar ortak çevrede sosyalleşirler.
Senin hiç arkadaşının arkadaşı yok mudur tanıdığın?
yani düşündüğüm zaman var evet :) yahu ama demek istediğim yeni takipleşmişler ve kız Fatihle fotoğraf atmış sık sık görüşüyolar benimki de bunlarla mı takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…