Sormalimiyim?

arkadaşım sorsan ne olacak?
tut ki en adisinden bir durum var ortada
var der mi?
seni suçlayıp üste çıkmaya çalışmaz mı?

yani sorup da nasıl bir cevap bekleyeceksin onu yaz bize
ona göre cevap verelim

gözlemlemekten başka bi seçeneğin yok şuan öle bişey sorsam o bnm kardeşim ne diyosun sen dicek sölemezki ereksiyon olduğunu

kapalilar namuslu aciklar namussuz demedim
kisi kendinden bilir isi demisler bu sizin dusunceniz olsa gerek

sadece durumu daha iyi anlayabilmeniz icin eklemistim

arkadaşım bak
konu üyelere hakarete gidiyor
konun gerçektir yalandır bilemem
fakat zaten sana verilebilecek her türlü öneri yazıldı, bulabildiklerimi alıntıladım

çoğunluk "konuşma" diyor, "gözlemle" diyor
öte yandan J JewelryBonney 'in önerisi de çok iyi görünüyor, ama "size özendim" deme yazdığın gibi

bence sen son mesajını yaz, herkese teşekkür ederim de, hemen mesaj at bu konunu kapattır
yoksa bu konu daha da çetrefillenir, hiç içinden çıkamazsın

Konuya bir açıklama yapmak durumundayım kızlar... Dünkü, annesi ile birlikte uyuyan 26 yaşındaki bir eş adayı ile alakalı konu açılmıştı. Bende orada erkek biyolojisinden ve bu şekilde anne-oğul, kız kardeş-erkek kardeş, baba-kızın neden birlikte yatmaması gerektiğinden bahsetmiştim, açık açıkda anlatmıştım. Konu sahibi benim o mesajımdan etkilenmiş ve kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyor gibi görünüyor. Bu yüzden ereksiyon kelimesine takılmayın, ben aynen bu şekil açıkça yazdım çünkü...

Ha konu fake midir değil midir bunu bilemem...

niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu mu
bakın;
ben yeni sayılacak bir üyeyim buna rağmen çift üyeliğin yasak olduğunu, 2. üyelik açmak için yönetimin bilgilendirilmesi gerektiğini, aksi halde bunun uzaklaştırılmaya neden olacağını biliyorum. bunu nasıl önemsemezsiniz?
kaldı ki
tesettürlü olduğunuzu ifade ediyorsunuz ama yazım tarzınızda aksini düşündüren bir şey var bana. belki de sadece rahat yazıyorsunuzdur bilemem ama bakire ve tesettürlü bir kızın ereksiyon kelimesini bu kadar rahat yazmasını garip buldum.
ayrıca bence sadece nişanlınızla kardeşinin aynı odada yatmasına değil annesinin tesettürlü bir genç kızı ( ki tesettürsüz bir genç kız için de söyleyeceklerim geçerlidir) donla uyuyan oğlunun odasına göndermesini de garipsemeliydiniz, görümcenizin memeleri kadar.
belki de ben yanlış izlenim edinmişimdir olabilir, yazılı bir platformdayız sonuçta.

tesekkur ederim gercekten yardimci olmaya calistigin icin Allah razi olsun
konuyu nasil kapattirabilirim?

[QUOTEnim, post: 40195856, member: 669855"]niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu mu[/QUOTE]

Sitede şuan mune var mesaj yaz özele ilgilenir daha ne diyeyim ben yahu

[QUOTEnim, post: 40195856, member: 669855"]niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu mu

Sitede şuan mune var mesaj yaz özele ilgilenir daha ne diyeyim ben yahu[/QUOTE]
ay canim benim sagol :)
ilk basindan beri hep yardimci olmaya calistin aslinda uyeliklerimin silinmemesi icin yardim etmeye calistin ozur dilerim sana cikistim bir ara
ama herkes yalanci muamelesi yapinca sinirlerim bozuldu
ozur dilerim :)

kapalilar namuslu aciklar namussuz demedim
kisi kendinden bilir isi demisler bu sizin dusunceniz olsa gerek

sadece durumu daha iyi anlayabilmeniz icin eklemistim

Ben cidden sizin ne kafada yaşadığınızı çözemedim.

Sapık mı değil mi emin olmadığınız biriyle berabersiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz. Sapık olma potansiyeli var m yok mu bunu bile değerlendirecek kadar adamın kişiliğini anlayamamışsınız, bu adamla hem evlenmek hem hafiyelik etme peşindesiniz?!!!??

Yani adama bakıp Allah Allah bu da sapık mıdır acaba diye düşünüyorsanız zaten güvenmiyorsunuzdur ya da sevmiyorsunuzdur. Durum buyken adamın sapık olup olmamasından bağımsız olarak , evlenmeniz zaten iyi bir fikir değil. Güvenemediğiniz, potansiyel manyak gözüyle baktığınız insanla işiniz ne ? Madem kapalısınız, onlar da rahat, ensest potansiyeli taşıyan insanlar , bu insanlarla işiniz ne ? Demek ki içten içe bu insanlara sapıklığı yakıştırabilmişsiniz, onlarda bu potansiyeli görüyorsunuz?

Evliliğinizde mutluluklar dilerim.

canim vallaha dogru bildin
senin mesajindan sonra daha cok dusunmeye basladim hak verdim, hic o tarz dusunmemistim
nasil anlamissin bak :)

Anasıyla beraber uyuyan, kardeşiyle beraber uyuyan derken ne çok manyak var be , bu toplum nereye gidiyor ?

vallahi benim de aklıma aynen o konu geldi

MissCherryBlossom anasıyla uyuyan derken sen dünkü bir konu için mi demiştin? ben taaaaa çok önce bir konu vardı, kocası annesiyle uyuyordu falan o zannetmiştim baya olaylı bir konuydu

bunu söylediğin iyi oldu.aklımdaki en önemli soru cevaplandı.
M muffinim sorarak bir şey elde edemezsin, önerileri dinle, nişanlını yemle, bakalım ne diyecek.

Bugün bi konuda yeterince sömürüldüğümü düşünüyorum o yüzden ciddi bişeyler yazmak konusunda gittim geldim neyse herkes kendi vicdanından sorumlu
Söyleyebileceğim şey şu ki 4 yıldır birlikte olduğunuzu ve cinsellik yaşamadığınızı ancak konuştuğunuzu söylemişsiniz gayet de normal ve bu konuyu da hiç çekinmeden sorabilmelisiniz
Kolaylıklar dilerim..

asla ensest vari bir aile olduklarini dusunmemistim ama burada bir uyenin erkeklerin uykuda ereksiyon olma durumunu ogrenince, nasil uyurlar rahat rahat diye dusunmeden edemedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…