- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
bu gece 3.konu ve sitede kimsede yok
arkadaşım demin alıntıladığın mesajda yazıyordu, okumadan mı cevap yetiştiriyorsun?hangi soruya cevap vermemisim?
niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu muarkadaşım demin alıntıladığın mesajda yazıyordu, okumadan mı cevap yetiştiriyorsun?
arkadaşım sorsan ne olacak?
tut ki en adisinden bir durum var ortada
var der mi?
seni suçlayıp üste çıkmaya çalışmaz mı?
yani sorup da nasıl bir cevap bekleyeceksin onu yaz bize
ona göre cevap verelim
Ne diceksin ki canım kardeşim, sen de kardeşinle cinsellik yaşıyor musun??? gibi bir soruya hangi erkek evet der ki, durum böyle olsa dahi. Yüzüğü eline verir, ailesi de sayar söver. Bu çok ağır bir itham farkında mısın ? İspatlayamayacaksan ağzını açmamalısın, ağzını açarsan da ayrılırsınız zaten.
soruna cevap verdim ben sana dünya soru sodum cevap vermedin...
ayrıca biz senin ne yazdığına bakar öyle cevap veririz bunun dışında milletle yatak odasına girip kim ne yapıyor bakmıyoruz.
bunu kendin sorucaksın gözetliyeceksin ve kendin buna emin olucaksın.
tabı gerçekse konun al sana cevap
gözlemlemekten başka bi seçeneğin yok şuan öle bişey sorsam o bnm kardeşim ne diyosun sen dicek sölemezki ereksiyon olduğunu
Bence böyle bir şeyi sormak çok saçma. Sadece kavga çıkar. Dedikleri gibi kabul edecek degil zaten. Bunun yerine ona geçen gün ne güzel abi kardeş birlikte uyumuşsunuz, ben de ara sıra abilerimle uyurum veya ben de sizi gördüm özendim, öyle uyumak istiyorum gibi seyler söyleyip empati yapmasini saglayabilirsiniz, tepkisini ölcebilirsiniz.
kapalilar namuslu aciklar namussuz demedim
kisi kendinden bilir isi demisler bu sizin dusunceniz olsa gerek
sadece durumu daha iyi anlayabilmeniz icin eklemistim
evet canim cok sagol oyle yapicamyarın önüne bi yem at bkalım yicek mi
bakın;niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu mu
muzurtilki aynen insan neye inanacagini bilemiyor.onun için konu sahibine sorular sordum.gerçek yada değil cevabimida verdim.artik herkesin vicdanına bırakıyorum ne diyeyim.
tesekkur ederim gercekten yardimci olmaya calistigin icin Allah razi olsunarkadaşım bak
konu üyelere hakarete gidiyor
konun gerçektir yalandır bilemem
fakat zaten sana verilebilecek her türlü öneri yazıldı, bulabildiklerimi alıntıladım
çoğunluk "konuşma" diyor, "gözlemle" diyor
öte yandan J JewelryBonney 'in önerisi de çok iyi görünüyor, ama "size özendim" deme yazdığın gibi
bence sen son mesajını yaz, herkese teşekkür ederim de, hemen mesaj at bu konunu kapattır
yoksa bu konu daha da çetrefillenir, hiç içinden çıkamazsın
[QUOTEnim, post: 40195856, member: 669855"]niye bilgilendirmedin dediniz, bilmiyordum dedim onemsemedim bu mu
kapalilar namuslu aciklar namussuz demedim
kisi kendinden bilir isi demisler bu sizin dusunceniz olsa gerek
sadece durumu daha iyi anlayabilmeniz icin eklemistim
Fakekokuyor
canim vallaha dogru bildinKonuya bir açıklama yapmak durumundayım kızlar... Dünkü, annesi ile birlikte uyuyan 26 yaşındaki bir eş adayı ile alakalı konu açılmıştı. Bende orada erkek biyolojisinden ve bu şekilde anne-oğul, kız kardeş-erkek kardeş, baba-kızın neden birlikte yatmaması gerektiğinden bahsetmiştim, açık açıkda anlatmıştım. Konu sahibi benim o mesajımdan etkilenmiş ve kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyor gibi görünüyor. Bu yüzden ereksiyon kelimesine takılmayın, ben aynen bu şekil açıkça yazdım çünkü...
Ha konu fake midir değil midir bunu bilemem...
Anasıyla beraber uyuyan, kardeşiyle beraber uyuyan derken ne çok manyak var be , bu toplum nereye gidiyor ?
vallahi benim de aklıma aynen o konu geldi
Konuya bir açıklama yapmak durumundayım kızlar... Dünkü, annesi ile birlikte uyuyan 26 yaşındaki bir eş adayı ile alakalı konu açılmıştı. Bende orada erkek biyolojisinden ve bu şekilde anne-oğul, kız kardeş-erkek kardeş, baba-kızın neden birlikte yatmaması gerektiğinden bahsetmiştim, açık açıkda anlatmıştım. Konu sahibi benim o mesajımdan etkilenmiş ve kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyor gibi görünüyor. Bu yüzden ereksiyon kelimesine takılmayın, ben aynen bu şekil açıkça yazdım çünkü...
bunu söylediğin iyi oldu.aklımdaki en önemli soru cevaplandı.Konuya bir açıklama yapmak durumundayım kızlar... Dünkü, annesi ile birlikte uyuyan 26 yaşındaki bir eş adayı ile alakalı konu açılmıştı. Bende orada erkek biyolojisinden ve bu şekilde anne-oğul, kız kardeş-erkek kardeş, baba-kızın neden birlikte yatmaması gerektiğinden bahsetmiştim, açık açıkda anlatmıştım. Konu sahibi benim o mesajımdan etkilenmiş ve kafasındaki soru işaretlerine cevap arıyor gibi görünüyor. Bu yüzden ereksiyon kelimesine takılmayın, ben aynen bu şekil açıkça yazdım çünkü...
Ben cidden sizin ne kafada yaşadığınızı çözemedim.
Sapık mı değil mi emin olmadığınız biriyle berabersiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz. Sapık olma potansiyeli var m yok mu bunu bile değerlendirecek kadar adamın kişiliğini anlayamamışsınız, bu adamla hem evlenmek hem hafiyelik etme peşindesiniz?!!!??
Yani adama bakıp Allah Allah bu da sapık mıdır acaba diye düşünüyorsanız zaten güvenmiyorsunuzdur ya da sevmiyorsunuzdur. Durum buyken adamın sapık olup olmamasından bağımsız olarak , evlenmeniz zaten iyi bir fikir değil. Güvenemediğiniz, potansiyel manyak gözüyle baktığınız insanla işiniz ne ? Madem kapalısınız, onlar da rahat, ensest potansiyeli taşıyan insanlar , bu insanlarla işiniz ne ? Demek ki içten içe bu insanlara sapıklığı yakıştırabilmişsiniz, onlarda bu potansiyeli görüyorsunuz?
Evliliğinizde mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?