• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sormalimiyim?

gözlemlemekten başka bi seçeneğin yok şuan öle bişey sorsam o bnm kardeşim ne diyosun sen dicek sölemezki ereksiyon olduğunu

kardesin seninle uyumak istesede uyuma, erkekler uykuda ereksiyon olur bence cok ayip bir daha beraber uyumayin desem?

Bu konunun fake olmasini umuyorum ki buyuk ihtimal oyle... Ancak şu fake konulariniza abi-kardes / anne-ogul vs kavramlarini ekleyince cok mide bulandirici oluyor,luften fake acacaksaniz bile bu kavramlari malzeme etmeyin sacmaliklariniza,nasil bir zihniyet icindesiniz anlayamiyorum...

yeni hesabimda eski hesabimda kapansin umrumda degil
eski hesabimi arkadasim biliyor o yuzden onun ogrenmesini istemedigim icin yeni konu actim

buyursunlar hemen kapasinlar goruyorum ki hata etmisim, yardim etmek isteyen 1-2 kisi haric herkes dalgasinda
insanlarin dertleriyle dalga gececek inanmayip gulecek kadar vicdansiz insanlarla konusacak birseyim olamaz zaten

hayır da bu tavrın ne şimdi..madem ikinci üyelik bildirimi yapmadın şimdi kazen e yaz haberi olsun...

bızde doğruymuş diyelim konuna yorum yazdık sadece bizde sana soru sorduk

allahım ya

konumda sorumda ne ikiz ne bebek ne hamilelik gecmiyor
bilgilendirme yeri degil burasi
lutfen diger konularin yorumlarini baska yerde yapin
sen bi üyeleri azarlamaktan vazgeç istersen. hoşuna gitmeyen yorumu kible gerisine yönetim karar verir.
sana çok mantıklı iki soru sordu M matmazeldepresif neden kendinin tesettürünü ve adamın ailesinin açıklığını bu kadar vurguladın ve BDV'nin tepesinde Kazen Kazen 'in açtığı 2. üyelik neden nasıl alınır konuyu hiç mi görmedin?
üyenin 2. üyelik alabileceğini biliyorsun ama yönetimi bilgilendirmek aklına gelmiyor.
bir cevap verecek misin?

Bence böyle bir şeyi sormak çok saçma. Sadece kavga çıkar. Dedikleri gibi kabul edecek degil zaten. Bunun yerine ona geçen gün ne güzel abi kardeş birlikte uyumuşsunuz, ben de ara sıra abilerimle uyurum veya ben de sizi gördüm özendim, öyle uyumak istiyorum gibi seyler söyleyip empati yapmasini saglayabilirsiniz, tepkisini ölcebilirsiniz.

sen bi üyeleri azarlamaktan vazgeç istersen. hoşuna gitmeyen yorumu kible gerisine yönetim karar verir.
sana çok mantıklı iki soru sordu M matmazeldepresif neden kendinin tesettürünü ve adamın ailesinin açıklığını bu kadar vurguladın ve BDV'nin tepesinde Kazen Kazen 'in açtığı 2. üyelik neden nasıl alınır konuyu hiç mi görmedin?
üyenin 2. üyelik alabileceğini biliyorsun ama yönetimi bilgilendirmek aklına gelmiyor.
bir cevap verecek misin?

sen var ya efsanemsin canımsın:KK60:

evet kızmak yerine bunları yap cevap ver ve Kazen Kazen e bilidr dedik ne var bunda

bu kadar fevri olma ayrıca cevapta verdik

bir cevap verecek misin?

hic konusuna girip okumamistim taa ki 5-10 dk oncesine kadar, gercekten bilgilendirilmesini gerektigini bilmiyordum
umrumdada degil kapanmasi ikisinide kapatsinlar

bir cevap verecek misin?

uyeler bana yalanci muamalesi yaparsa bende azarlarim

Bence böyle bir şeyi sormak çok saçma. Sadece kavga çıkar. Dedikleri gibi kabul edecek degil zaten. Bunun yerine ona geçen gün ne güzel abi kardeş birlikte uyumuşsunuz, ben de ara sıra abilerimle uyurum veya ben de sizi gördüm özendim, öyle uyumak istiyorum gibi seyler söyleyip empati yapmasini saglayabilirsiniz, tepkisini ölcebilirsiniz.

tesekkur ederim canim evet iyi fikir boyle denemem daha dogru sanirim hatta size ozendim bende abimle uyudum diyecegim

Yani adamın kişiliğinden emin değilsiniz, ensest gibi bir psikolojil rahatsızlığa yatkın olup olmadığını ölçüp tartacak kadar tanımıyorsunuz.......siz bu adamı tanıyor musunuz ? Nasıl bir insan olduğu hakkında fikriniz var mı ? 7 kat yabancı biriyle mi evleniceksiniz?

Bir de demişsiniz ki

Biz dindar aileyiz annem ben kapaliyiz nisanlimin ailesi daha acik ve rahatlar.

Böyle demişsiniz, burda maşallah görümcenin göğüslerini de apaçık yazdınız , kelimelerinizin %50si de ereksiyon.

Ben kapalıyım, onlar geniş mezhepli diyip milleti galeyana getiren bir uyanık var burda dostlar bence, fake , fake, fake. Hehe canım, kapalı olmayan herkes namussuz ensest takılıyor, kapalı olan herkes namuslu.

Yani adamın kişiliğinden emin değilsiniz, ensest gibi bir psikolojil rahatsızlığa yatkın olup olmadığını ölçüp tartacak kadar tanımıyorsunuz.......siz bu adamı tanıyor musunuz ? Nasıl bir insan olduğu hakkında fikriniz var mı ? 7 kat yabancı biriyle mi evleniceksiniz?

bana bir kere bile kardesiyle uyudugunu soylemedi
neden?

bravo, çok beğendim bu fikriHoppa (tabi konu gerçekse)

ben boyle suphe icinde mi kalacagim hep ?
Durduğunu hata yarı çıplak sarmaş dolaş aklım mantığım kabul etmiyor ki günümüzde ensest denen şey almış başını gidiyorken bence bundan rahatsız olduğunu ona belirtir düzeltmezse bilemiycem çok sıkıntı çokkk

Bir de demişsiniz ki

Biz dindar aileyiz annem ben kapaliyiz nisanlimin ailesi daha acik ve rahatlar.

Böyle demişsiniz, burda maşallah görümcenin göğüslerini de apaçık yazdınız , kelimelerinizin %50si de ereksiyon.

Ben kapalıyım, onlar geniş mezhepli diyip milleti galeyana getiren bir uyanık var burda dostlar bence, fake , fake, fake. Hehe canım, kapalı olmayan herkes namussuz ensest takılıyor, kapalı olan herkes namuslu.
kapalilar namuslu aciklar namussuz demedim
kisi kendinden bilir isi demisler bu sizin dusunceniz olsa gerek

sadece durumu daha iyi anlayabilmeniz icin eklemistim

Back
X