Umarim dediğiniz gibidir. Doktora gitmeyi düşünüyrm ama çekiniyorumM.s alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Zaten òncesinde lekelenme varmis.Normalde adetiniz duzenli mi streste etkiili oluyor.
Bir doktora gorunun isterseniz daha iyi bilgi alirsiniz .
Ahaha ne biliyim linç edilmekten korktum..Masturbasyon kufur mu ki sansurluyorsunuz
Stresten olmustur diye dusunuyorum
Ama emin olmak icin doktor sart
Ahaha ne biliyim linç edilmekten korktum..
Zaten adetim duzensiz iki ay geçikmişti bir hafta sonra da boyle oldu
Teskkurler gercekten rahatlattiniz
Duzenli cinsellik yasiyorsaniz onun da etkisi olabilir ama sanirim yok boyle bir durum
Asiri kilo kayiplarindan ve stresten olur ogrenciyken bende de olurdu hey gidi 12 yil oldu mezun olali. Ben de cok zayiftim keske gene oyle olsam
Endise etmeyin bence ama adet duzensizligini ihmal de etmeyin. Her kadin yilda bir jinekolojik muayeneye gitmeli.
Hayatta basarilar dileyeyim bu vesileyle
Bu ara kanamaların için doktora görünmelisin muhakkak. Yaş kaç bu arada bakire misin ona zarar verdiğini mi düşündün. Ben onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bende de olur ara ara ama adet döneminde olur siyah lekeler. Yumurtalıklarla ilgili bir sorun diye düşündüm nedense. Kist filan durumlarıMerhabalar herkese! Uzun bir sınav maratonundan sonra yeni dertlerle karşımızdaydim.. Jineekonolji den anlayanlar ya da başına böyle birsey gelen varsa lutfen paylassinşimdi benim 4 martta yani yakslasik 15 gun once adetim bitti. Bittikten 1 hafta sonra siyah bir leke geldi ve bugun 4 gundur artarak devam ediyor hafif de bir sanci var. Asil deginmek istediğim konu su ki ilk lekelenme sonrasi dus almak icin banyoya girdiğimde yani saniyeler bile surmeyen m..s.. oldu ama hic surmedi yani sonra banyodan çıktığımda devam etti kanamam. Kendjme zarar vermis olmaktan cok korkuyorjm ve cok endiseliyim bi de az once de değindiğim gibi stresli bir donem geçirdim ani ve aşırı bir kilo kaybı yaşadım. Cevremdekiler bile kilo verdiğmin farkinda. Ayrica stresli donemlerde hep adet duzensizligi yasiyorum fakat boyle bisey ilk defa oldu
Bu ara kanamaların için doktora görünmelisin muhakkak. Yaş kaç bu arada bakire misin ona zarar verdiğini mi düşündün. Ben onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bende de olur ara ara ama adet döneminde olur siyah lekeler. Yumurtalıklarla ilgili bir sorun diye düşündüm nedense. Kist filan durumları
Hayir bisey sokmadimMasturbasyonla kendine zarar vermen çok zor tabii içine herhangı bir madde sokmadıysan .
Doktora görünmende fayda var . Normal bı durum değil .
O zaman için rahat olsun .Hayir bisey sokmadim
Acikcasi bekaretimden korkuyrmmastubasyonla kendinize zarar vermeniz imkansız neredeyse. bi doktora görünün. kist vs olabilir.
Off bilmiyrm ya anlarsaO zaman için rahat olsun .
Zaten doktor alttan muane etmez.
Sen sıkıntını anlat ona.
Bir zorlama olmamis neden korkuyorsun bu kadar?Acikcasi bekaretimden korkuyrm
Yok canım o senin sandığın gibi kolay olan bişey değil ve siyah gelmez :) siyah beklemiş kan olarak düşündüm ben bazen yumurtalıklardan kist dışarı atılır. Boyutu küçükse rahatsızlık vermemiştir. Zayıflamanla pek alakası olduğunu sanmıyorum. Yinede doktora görün kesinlikleBakireyim 22 yasindaym.
Evet yillar once doktora gittigimde kist var demisti
Kim neyı anlıcak .Off bilmiyrm ya anlarsa
Ne biliyim ilk kez boyle bişey olduBir zorlama olmamis neden korkuyorsun bu kadar?
At kafandan bu dusunceyi.
Sen bir doktora gorun anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?