şortla bikini üstünü kombine etmek(resimli)

Once_upon_a_time

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2009
4.522
5.211
723
kızlar merhaba çok kararsız kaldım.. erkek arkadşm böyle kombinelerden çok hoşlandığını söyledi ama sanki norml bikini giymiym diye diyo gibi geldi.. sizce bu bikiniyle suya girilirmi?? böyle bi kombin yaratsam?? yoksa sudan çıktıktan sonra giymek içinmi? benm hoşuma gitti ama sizce nasıl?

Eklentiler

• $adidas bikini 01.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 2.602
Son düzenleme:
bu fotodaki kızda harbiden hoş görünüyo.. bende karar verdim gibi. böyle bi kombin yapcm sanrm. tabi böyle taşıyabilirmiyim orası muamma

teşekkür ederim fikirleriniz için.. sade bikini altı normalde giymiyorm zaten etekli giyiyordm bu seferde böyle denicm. kom dan şort aldm üstünede uygun bi bikini üstü aldm.. u yazda böle geçsn bakalm

bende aqupark gibi yerlere gittigimizde mutlaka sortumu yanima aliyorum o kaydiraklarda falan daha rahat oluyor ama deniz yada havuzda giyilmez en iyisi cikinca giymek

Hoş bir kombin olmuş cnm... beğendim ben...zaten bikini altını sade kullanmıyormuşsun. bunu rahatlıkla kullanabilirsin...

şort gibi bikini altları da var bunun gibi bol değil ama yine yapışıyor vücuda mayo bikini kumaşından. ben de denizden çıktıktan sonra oramı buramı çekiştirmekten bıktığım için aynı bunun boyunda ama yapışan bir model aldım o kadar kötü durmuyor bence.

bi ara modaydı zaten bu şortlu bikiniler ..üstü nomral altıda aynı bu şekilde ayrı değil fakat şort modeliyle değişik bir tarzdı olabilir yani neden olmasın ...

Son düzenleme:
aldm giydm denedim.. memnun kaldm kızlar. etrafmda en az 10 tane böyle kombin yapmış kız gördüm.. çok rahat gerçkten. absürd durmuyor. ben memnunum fikrleriniz için teşkkürler tekrar

canım bence süper!!! bende bu yıl kafama esti böyle bi kombin yaptım aslında görmemiştim kimsede ama güzel olabilecegini düşündüm... nar çiçegi renginde kısa bol deniz şortumdaki lacivert biyelere uysun diye lacivert üçgen üst aldım süper oldu.
ama bu kombinlerde bence süper mini olursa şort daha şık oluyor birde eger minik kalçalıysanız çok daha şık duruyor...

minik kalçalı olmasamda en rahatı en güzeli oldu... minik kalçalı olmadğmdan böyle bi seçm yaptm zaten gerçkten çok şık duruyo.. bende bi sürü kızda gördüm. böle devm

normalde geniş kalçaları daha geniş gösterir şort ama olsun önemli olan rahatlıgın üstelik çok da şık...iyi yapmışsın hayatım!!! benim üzerimde çok begendiği için teyzemde aynı modaya uydu
bu gidişle plajlarda hep bu kombinleri görürsek şaşırmayalım

Son düzenleme:
ben bunu tatil yerinde gunduz carsi pazar gezerken giyiorum etek ustu bikini yada short bikini ama denizi normal bikini giyerim tabi renkler ve zevkler tartisilmaz

zaten buraya şu normal bikini nasıl olur, olurmu sizce diye konu açmazdm malumun.. değişik birşey olduğu için konu açtm. normal bikiniyle rahat edemiyorm çok açık geliyo bana o yzden sordm. yorumn için teşkkr ederm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…