• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şortlu kız ve sevgilim!!!

Kimsenin aklına gelmedi galba antalyada sıcak yada muğla tarafı belki oradır bilmiyorum ama şort giyiyorlar oralarda :halay:

Mesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedim
Nazar etme nolur çalış senin de olur kendine bakarsan özgüven sahibi olursan sende öyle olursun olmayacak iş değil malum sırf kadınlara hizmet eden kocaman sektör var bunun için :süslü:

Benim fikrim ben evliyim bu olayı ben yaşasam aklimdan geçmez güvenirim yani sana o güveni veriyosa aklına bile gelmez idii:olamaz:

Canım kafanda kurup kendini inandırmışsın birde adamı suçlamışsın,haksızsın ayrıca şortlu olmasa kıskanmayacakmiydin anlamadım

Nazar etme nolur çalış senin de olur kendine bakarsan özgüven sahibi olursan sende öyle olursun olmayacak iş değil malum sırf kadınlara hizmet eden kocaman sektör var bunun için :süslü:
Kendime bakmadığımı nerden biliyosunuz 19 yaşındayım daha çok gencim tabiki kendime bakıyorum sporumu yapıyorum özgüven eksikliğim olduğunu düşünmüyorum size nedeninin ne olduğunu söylediğimi hatırlıyorum

Mevsimlerden kış idi. Soğuk hava pençelerini çıkarmış adeta yüzümüzü tırmalıyordu. Akşamın puslu havası bütün şehri kaplamış, gökyüzü lacivert rengine bürünmeye hazırlanırken uzaktan gözüken otobüs anne kucağı sıcaklığıyla gözlerini kısarak gülümsemişti durakta bekleyenlere. Babacan kollarıyla herkesi saran durak birer birer yavrularını annelerine teslim etmenin huzurunu yaşıyordu. Dondurucu soğuğun etkisiyle eğilen başlar bir anda doğrulmuş, atkılar bereler çıkmış ve bedenler sıcaklaşan kanın etkisiyle karıncalanmaya başlamıştı. Otobüs kapısını kapatmış beşik gibi sallana sallana ilerliyordu. İlk durakta durdu ve yeni yolcuların içeri birer birer süzülüşünü izledi cefakar otobüs. O da ne? Bu durak diğer duraklardan farklıydı. Olamaz olmamalıydı. Ayazın yüzleri yakarcasına okşadığı bu havada nasıl olur da şortlu bir kız binebilirdi otobüse....
...
Devam edecek....

Back
X