- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi Engineer1234
Konunun başlığı dahi şortlu kız ve sevgilim olunca şort olay oldu tabiMesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun başlığı dahi şortlu kız ve sevgilim olunca şort olay oldu tabiMesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedim
İŞTE bende baktım ama kıza baktığım için kıskandın dediler kıza hakaret dediler ne alaka anlamıyorumBu havada şort giyen kıza ben bile bakarım.
Daha dogrusu özgüven eksıklıhın varYa öyle deme erkeklere karsi güven sorunu yasiyorum hic bir sekilde guvenemiyorum
KocaelideyimKimsenin aklına gelmedi galba antalyada sıcak yada muğla tarafı belki oradır bilmiyorum ama şort giyiyorlar oralarda![]()
Siz kisin corapla şort hiç giymediniz mi?Hmm o zamn tuhaff çok tuhafff![]()
Nazar etme nolur çalış senin de olur kendine bakarsan özgüven sahibi olursan sende öyle olursun olmayacak iş değil malum sırf kadınlara hizmet eden kocaman sektör var bunun içinMesele neden sortu olsun sadece sıradan bi kız değil daha gösterişli olduğunu anlatmak istedim
Çorap ve şort muuu çorap giyerim deee şort giyersem eşim beynimden vurur herhaldeeeSiz kisin corapla şort hiç giymediniz mi?
Başka bi hesabım var bunu diğer mesajlarda söyledim sadece bu konuyu açmak için başka bi hesap açtım elif yanlış bilmiyosam evliydi
Kendime bakmadığımı nerden biliyosunuz 19 yaşındayım daha çok gencim tabiki kendime bakıyorum sporumu yapıyorum özgüven eksikliğim olduğunu düşünmüyorum size nedeninin ne olduğunu söylediğimi hatırlıyorumNazar etme nolur çalış senin de olur kendine bakarsan özgüven sahibi olursan sende öyle olursun olmayacak iş değil malum sırf kadınlara hizmet eden kocaman sektör var bunun için![]()
Hayır bu konuda bilgim yoktu2. üyelik konusunda bize bilgi verdiniz mi ?