• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şortlu kız ve sevgilim!!!

Hahahahcok komiksiniz gercekten. Vallah bende kiskancimdir ama siz kiskanclikta level atlamissiniz. Sizinki kiskanclikdan ötürü birsey gercekten davranisinizi normal bulmadim

şortlu kız diye belirtmek ne ya ne kadar özgüvensizsin oh mis var ki fizk giymiş hatun adamın aklı varsa senden kurtulur zaten :KK70:
Fizik vardı zaten ne kadar güzel belirtmisim değilmi uzun boylu diye şöyle 1.80 boylarında güven problemi yaşıyorum lütfen dalga geçmek için yorum yapmayın

Kis gunu şort giymeye cesaret eden kim yav? Bu konu hic inandirici degil.
Benden çok yaşayacaksın bende tam onu yazacaktım başlığı görünce bu kış günü ne şortu diye :halay:hayır ortalık karıştıracak konu açıyorsun bari inandırıcı olsun dimi?:KK12:

Bu havada şort giyen en fazla kalın çorapla falan giymiştir, o da uzun montla falan kapattığı için sevgilinin dikkatini çekecek düzeyde değildir. Yani eğer sevgilin birinin peşinden indiyse kızın şort giymesiyle ya da etek giymesiyle alakalı değil, sevgilinin karakteriyle alakalı. Bunu hiçbir zaman engelleyemeyeceksin böyle bir durum varsa da. Ha sevgilin cidden kızın mı peşinden indi yoksa bir şeyler almaya mı indi, bu zihin okumaya giriyor maalesef, kimse bilemez yani.

Bakın bu konu fake değil güven problemi yaşadığımı söylüyorum zaten geçmişte yaşamış olduğum birtakım şeylerden dolayı inanmayanlar kırıcı yorum yapmasın

Bu havada şort giyen en fazla kalın çorapla falan giymiştir, o da uzun montla falan kapattığı için sevgilinin dikkatini çekecek düzeyde değildir. Yani eğer sevgilin birinin peşinden indiyse kızın şort giymesiyle ya da etek giymesiyle alakalı değil, sevgilinin karakteriyle alakalı. Bunu hiçbir zaman engelleyemeyeceksin böyle bir durum varsa da. Ha sevgilin cidden kızın mı peşinden indi yoksa bir şeyler almaya mı indi, bu zihin okumaya giriyor maalesef, kimse bilemez yani.
Kız zaten tayt tarzı bi çorap giymişti ama montu uzun değildi

Kız zaten tayt tarzı bi çorap giymişti ama montu uzun değildi

Ben de diyorum ki, fark eder mi? Yani kız ister şort giysin ister upuzun pardesü giysin fark etmez. Sevgilini izole bir alanda yaşatamayacağına göre ya güvenmeyi öğreneceksin ya da ayrılacaksın. Görünüşe göre güven de yok, güvenin olmadığı bir ilişki kum zemine bina yapmak gibi, eninde sonunda çöker.

Ben de diyorum ki, fark eder mi? Yani kız ister şort giysin ister upuzun pardesü giysin fark etmez. Sevgilini izole bir alanda yaşatamayacağına göre ya güvenmeyi öğreneceksin ya da ayrılacaksın. Görünüşe göre güven de yok, güvenin olmadığı bir ilişki kum zemine bina yapmak gibi, eninde sonunda çöker.
Haklısın teşekkür ederim yorumun için

bu havada şort mu giyilir diyen olmuş bu arada.

benim soğuk hava kombinimdir şort.

içi polarlı termal kapkalın çorap giyerim, üzerine de diz üstü yün çorap, totoyu korumak için de yine yünlü şort.

inanın sıcak fırın gibi olur.

insanın metabolizması hızlıdır ve üşümüyordur çorapsız giyer, tüm lise hayatım boyunca ince çorap bile kullanmadım ben okul eteğiyle misal.

demir eksikliği olmayan düzenli spor yapan bir kadın hava eksi bilmem kaç derecede üşümeden etek/şort giyebilir, rus kadınları bunun en büyük örneği.

onu geçtim, ananem daha 75 yaşında dışarıya basma etekle çıkar bu havada altında dize kadar ince anane çorabıyla.

yani isteyen her havada istediğini giyebilir, konu gerçek ya da değil bilemem de, onu da not geçeyim.

bu havada şort mu giyilir diyen olmuş bu arada.

benim soğuk hava kombinimdir şort.

içi polarlı termal kapkalın çorap giyerim, üzerine de diz üstü yün çorap, totoyu korumak için de yine yünlü şort.

inanın sıcak fırın gibi olur.

insanın metabolizması hızlıdır ve üşümüyordur çorapsız giyer, tüm lise hayatım boyunca ince çorap bile kullanmadım ben okul eteğiyle misal.

demir eksikliği olmayan düzenli spor yapan bir kadın hava eksi bilmem kaç derecede üşümeden etek/şort giyebilir, rus kadınları bunun en büyük örneği.

onu geçtim, ananem daha 75 yaşında dışarıya basma etekle çıkar bu havada altında dize kadar ince anane çorabıyla.

yani isteyen her havada istediğini giyebilir, konu gerçek ya da değil bilemem de, onu da not geçeyim.

Ehehe, ben de giyiyorum o yüzden fake olduğunu düşündürtmedi. Güzel şortlar var öyle kışlık, kalın çorabımı da giyiyorum üstüne çizme çekiyorum tamamdır. Ama o kadar dikkat çekici olmuyorsun yani çıplak bacağına giymenle bir olmuyor.

Back
X