• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şortlu kız ve sevgilim!!!

Şu pacozlugumdan kurtulayim da bi platonik sevdicegim benden etkilensin bari diye opak corap ve kislik mini etek giydim. Narin bolgelerim baya dondu. Konu gercekse ve şort giyiyorsa o kadina saygi duyarim valla

bence sorun sende olabilir mi?

şu açıdan diyorum özgüvenin yoksa, kendini güzel hissetmiyorsan, diğer kızlardan bir farkın olduğunu düşünmüyorsan sokaktaki kızdan bile kıskanırsın.

tabi ki eğer çapkın bir erkekse sevgilin insanın psikolojisini bozar, önce düzgün adamlarla sevgili olmayı şiar edin. kız muhabbeti yapan yoldaki kızları kesen bi adam kendini özel ve güzel hissettirmez.

yalnız kal daha iyi.

biraz spor biraz saç yüz cilt bakımı, diş bakımı, güzel kıyafetler (mesela şort :KK66: ) hoş bir parfüm ve güzel bir gülüş ile kendini daha iyi hissedip bu kıskançlığını yenebilirsin.

ama şu var ki, iş erkekte bitiyor. bin çeşit kadın var ve kadınların hepsi çok güzel. sokakta gördüğüm her kadının istisnasız güzel yerleri var, birinin saçı birinin boyu birinin elleri vs. hepsiyle yarışamazsın. yani eğer erkek sadece dış güzelliğe bakıyorsa her daim kaybedersin çünkü her zaman senden güzelleri olacak.

seni özel kılan o kişi için kişiliğin olmalı.

yaşın küçük galiba bu dediklerimi kendine şiar edin daha az üzülürsün hayatta.
Özgüvensiz olduğumu düşünmüyorum herkes tarafından beğenilen birisiyim ama benim problemim güvensizlik

bu havada şort mu giyilir diyen olmuş bu arada.

benim soğuk hava kombinimdir şort.

içi polarlı termal kapkalın çorap giyerim, üzerine de diz üstü yün çorap, totoyu korumak için de yine yünlü şort.

inanın sıcak fırın gibi olur.

insanın metabolizması hızlıdır ve üşümüyordur çorapsız giyer, tüm lise hayatım boyunca ince çorap bile kullanmadım ben okul eteğiyle misal.

demir eksikliği olmayan düzenli spor yapan bir kadın hava eksi bilmem kaç derecede üşümeden etek/şort giyebilir, rus kadınları bunun en büyük örneği.

onu geçtim, ananem daha 75 yaşında dışarıya basma etekle çıkar bu havada altında dize kadar ince anane çorabıyla.

yani isteyen her havada istediğini giyebilir, konu gerçek ya da değil bilemem de, onu da not geçeyim.
Valla ananeni tebrik etmek istiyorum zira ben okurken üşüdüm :KK35:

Gerçekten hiç mi görmediniz kışın şort giyen insan? Benim en sevdiğim şeydir kadife ya da yünlü şortlar kış mevsiminde. Altına giyersin mus ya da termal çorap, hatta bu sene yünlüler de moda oldu bitti.

Konu sahibi güvenmiyorsanız ayrılın. Bu işkenceyi kendinize de karşınızdaki insana da yapmayın. Hem uzun boylu şortlu kız ne yapsın senin tıfıl sevgilini.
Onu çok gördüm de konu sahibi farklı lanse ediyor sanırsın yaz ortasindayız da mevsime uygun şort giymiş gibi hani en kıskanç kadını bile kıskandıracak bir durum yok orta da ama konu sahibinin sergilediği durum garip gerçekten

Neden dalga geciyosunuzki dört buçuk yıllık bi ilişki bu ve ben hiç guvenememisim ne yazıkki tekrar söylüyorum lütfen inanmiyosaniz veya dalga geçmek için yorum yapmayın

O kadar yılda güvenmediysen neden birlikte olmaya devam ettin, kendine garezin mi var? Çocuk güven vermediyse o ilişki neden dört buçuk sene sürdü? Yok onda bir sorun yok problem sendeyse neden problemlerini çözmeye çalışmıyorsun? Bu çocuk sana neden o kadar sene katlandı, ezik mi bu? Bu şekilde yaşamak çok zor değil mi senin için? Acilen özgüven problemini çözmelisin.

verilmiş sadakası varmış çocuğun kurtulmuş.
kafanda kurguladığın şey için adama hesap sormak nedir allah aşkına?
bir de haksız mıyım diye buraya soruyorsun.normal değil bir uzmana görün bence

O kadar yılda güvenmediysen neden birlikte olmaya devam ettin, kendine garezin mi var? Çocuk güven vermediyse o ilişki neden dört buçuk sene sürdü? Yok onda bir sorun yok problem sendeyse neden problemlerini çözmeye çalışmıyorsun? Bu çocuk sana neden o kadar sene katlandı, ezik mi bu? Bu şekilde yaşamak çok zor değil mi senin için? Acilen özgüven problemini çözmelisin.
Birbucuk yıl ayrı kaldık o zamanlarda bile bu kadar kötü değildim son zamanlarda iyice paranoyak davranmaya başladım

Back
X