• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soru belki sacma gelebilir fakat

Yine sormak istedim..

Sevgii hanimlar, farzedelim ki sevğiliiz var, fakat eski sevğilinize karsi duygulariniz var yada unutamadiniz ve aciniz var..

Bu kalbinizde iki kişi olduğuna mi anlama geliyor? Bi nevi aldatmak gibi mi oluyor

Ya sen gerçekmisin?Sürekli farzedelim ki şöyle ki düşünün ki anket sorularıyla konu açıyorsun.Her gün farklı bi ilişki sorusu??? Senin amaç nedir???

Benim sorum bu degil ki canim..

Yani demek istiyorum ki farz edin sevgiliniz var , fakat eski sevgilinizi unutamadiniz kalp aciniz var.. bu sevgilinizi aldatmak anlamina mi geliyor yada kalbinizde 2 kisi oldugunami anlam geliyor
Bir kalpte iki kişi nasıl oluyor? Merak ettim şahsen :)

Kendini kandırmak bence
İnsan karşısındakine yalan söyleyebilir seviyorum diyebilir ama kendine yalan söyleyemez. Karşındakini aldatsan ne aldatmasan ne zaten bir şeyden haberi yok, sevmediği biriyle mutsuz olup aklı başkasında olan sensin.

Yani tabii ki insan iki kisiyi sevebilir. Hudut mu var asik olmada? Erkekler buna yaratilis olarak daha yatkindir ama kadin da illa ayni anda iki kisiyi sevemez diye bi sey yok.

Ama etik degildir. O yuzden saglikli bi zihin, birine duydugu sevgi ask bitmeden yeni iliskiye baslamaz. Ahlaki bi sey

Yine sormak istedim..

Sevgii hanimlar, farzedelim ki sevğiliiz var, fakat eski sevğilinize karsi duygulariniz var yada unutamadiniz ve aciniz var..

Bu kalbinizde iki kişi olduğuna mi anlama geliyor? Bi nevi aldatmak gibi mi oluyor

bir gönülde iki sevda olmaz demisler
insan ayni anda 2 kisiyi sevebilir mi yahu...

Eski sevgilinin ölüp badem gözlü olma durumu olabilir.

Tam olarak içinizden geldiği gibi ilişkinizi yaşayamayıp erkenden gereksiz ayrılmak zorunda kalındıysa.

Eski sevgiliye acıma, haksızlık yaptığını düşünme olabilir. Kötü ayrılındıysa.

Bu tip durumlar olabilir. Ki zaten şu anki sevgilinizi bırakıp eskisiyle barışsanız aslında bişey hissetmediğinizi anlarsınız.

Ama bunlarda hissedilen aşk sevgi değildir, ki bu durumda diğer bir kişiyle sevgili olunmamalıdır. Yani bir kalpte hiçbir koşulda iki kişi ağır basamaz. Her zaman tek kişi sevilir. Normal bir kalpte.

Back
X