Arkadaşlar, evimde tuvalet ve banyonun tavanında rutubet var. Kireç boya kabarmış. Giriş katta oturuyorum. Üstümde iki kat var. Benim alt kat bodrum. Ne kullanmamı önerirsiniz? Sutut diye bir maddeden bahsettiler ? Faydası olur mu?
Merhaba, arkadaslar duşakabinlerdeki silikonların zamanla kararmasını engelliyecek birşey biliyormusunuz? Çamaşırsuyu, kaynaksu cif ile fırçalayarak siliyorum bir türlü çıkmıyor sılıkonun üstü değil içi karardı sanki, bir arkadasım ıslak zeminlerde akvaryum yapımında kullanılar silikonlar kullanılıyormus dedı onlar suya dayanıklıymıs mantar olusmuyormus onlarda , şimdi yeni bir eve taşınıcaz yenı duşkabin yaptırcaz yaptırmadan önce öğrenip ona göre yaptırmak ıstıyorum...
Merhaba, arkadaslar duşakabinlerdeki silikonların zamanla kararmasını engelliyecek birşey biliyormusunuz? Çamaşırsuyu, kaynaksu cif ile fırçalayarak siliyorum bir türlü çıkmıyor sılıkonun üstü değil içi karardı sanki, bir arkadasım ıslak zeminlerde akvaryum yapımında kullanılar silikonlar kullanılıyormus dedı onlar suya dayanıklıymıs mantar olusmuyormus onlarda , şimdi yeni bir eve taşınıcaz yenı duşkabin yaptırcaz yaptırmadan önce öğrenip ona göre yaptırmak ıstıyorum...
TesekkurlerDuşakabin Sızdırmazlık Conta Temizliği
1 Contaların kararması önlenmek isteniyorsa, onları sürekli temiz tutmak gerekir. Peki nasıl? Çok basit, çözüm evinizde saklı.
2 Oldukça basit fakat aynı derecede etkili olan, evde yapılan çare: limonla hidrojen peroksit (oksijenli su) karışımı.
3 İşlem çok kolay. Sadece limonu yarıya keserek karartılmış kısımda dikkatlice ovun.
4 Daha sonra yüzey, çoğu süpermarkette kolayca bulunabilen hidrojen peroksitle (oksijenli su) silinerek problem çözülebilir.
Alıntı : http://temizlenir.com/dusakabin/
Cok guzel bır haber tesekkurler :)Duşakabin yaptırırken yapan usta her silikon kararır kararmamasi için haftada bir elma sirkesiyle silin dedi ve gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.
3 uncu guzel haber. TesekkurlerKızlar bir duşakabin tüyosu da bendenDuşakabindeki sabun lekeleri içinde uzmanlar bulaşık makinesi parlatıcısı ile silin diyor, uzun süre leke tutmuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?