Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama özellikle son dönemde kimle konuşsam da herşey dört dörtlük olmuyor diyor.Basit bir konu gibi görünse de hayata bakış açınız başka, ufkunuz farklı. Ve kimi gördüysem bu süreçlerde içine sinmeyen bir şeyler ileride çok büyük problem oluyor.
Ama özellikle son dönemde kimle konuşsam da herşey dört dörtlük olmuyor diyor.
Yanlış bi düşünce belki de niye olmasınki
Yurt dışında yaşama düşüncesi olsa hemen gidip iş bulabilir mi aynı standartlar da ?Kendisi kaç yaşında ?söylüyor ben yurtdışı isteğimi belirttikçe biraz gezmiş o da. ,bu konuda belki esneyebilir
ama yurtdışında yaşama düşüncesi yok
Benden 1 yaş büyükYurt dışında yaşama düşüncesi olsa hemen gidip iş bulabilir mi aynı standartlar da ?Kendisi kaç yaşında ?
Zaten yurtdışı konusunda kararsızım ben de evet bir yandan o konuda ilerliyorum ama zamanını bilmiyorum bakalımGeliri iyi olmasına rağmen yurt dışına gezmeye sıcak bakmadığını söylemişsiniz. Bence bu durum borç sahibi olması ile alakalı değil. Genel olarak oralarda çok fazla para harcamak istemiyor.
Bence bu kişi ile yurt içinde bile istediğiniz gibi gezemezsiniz, bodruma tatile gidelim deseniz italyaya gitmekten pahalıya geliyor.
Bana cimri biri izlenimini verdi ve hayattan zevk alma şekilleriniz farklı, pek oluru yok gibi.
Siz yurt dışına ne zaman taşınmayı düşünüyorsunuz? Bunun da çok zorlu bir süreç olduğunu belirtmeliyim. Yaşam standartlarınız çok fazla yükseliyor ancak, arada kalmışlık hissi geçmiyor maalesef. Karşı tarafın da istemediği halde böyle bi şeye kalkışmasını beklememek gerekir.
Bulur derken dili yeterli mi?30’lu yaşlardan sonra yurt dışına göçmüş biri olarak bence gayet mantıklı düşünüyor.Evet ülkemizde bazı şeyler çok kötüye gitti ama yüksek gelir olduktan sonra pek önemi yok benim için.Sosyal medya da çok görüyorum güzelleme yapanları ama hiç gözüktüğü gibi değil.Benden 1 yaş büyük
Bulur ama istemiyor
Turkiyede iyi kazanan, arkadaşları ailesi ile bağları güçlü olan, oturmuş bir düzeni olan birisinin hayat standardi muhtemelen artmaz. Ortalama bir maaş alıp, aile bağları güçlü olmayan, dışarıdan temizlik kuaför falan hizmetleri almayan birisinin standardi artabilir. Mutluluksa tamamen bunlardan bağımsız bir kavram, asla göç ile badgastirmamak lazım.Zaten yurtdışı konusunda kararsızım ben de evet bir yandan o konuda ilerliyorum ama zamanını bilmiyorum bakalım
Hayat kaliteniz yükseliyor dimi yurtdışında ben bu ülkede hiç mutlu değilim
Vizyonsuz demek ki adam. Özel sektörde çalışsın,tamam ama insan hiç olmadı bir yurt dışı tecrübe edinmeli bana kalırsa. Amaçlar hedefler farklıysa en başından bitirmek en güzeli. Ayrıca emekli dedeler gibi durup durup “benim kredim var” diye ağlıyorsa zaten ondan bir cacık olmaz,her şeyiniz uysa bile.arkadaşlar 34 yaşındayım. ortak arkadaşlardan biri yeni yazmaya başladı. meslektaşız sohbet ediyoruz şu an. ben gezmeyi çok severim özellikle yurtdışı yeşil pasaportumda var fırsat buldukça gidiyoru. ve ülkeden umudum olmadığı için b planı olarak dil çalışıyorum baya da yol aldım. ancak bu adayın gelecekle ilgili düşünceleri daha farklı bu ülkede özel sektörde çalışmayı düşünüyor. ve euro şu kadar olmuş benim kredi borcum var yurtdışını gezemem modunda. aslında maaşı da iyi. onun dışında görüşlerimiz aile yapılarımız uymakta ama bu da sorun olabilir benim için. siz olsanız ne yapardınız?
seyahat tam bi tutku işi değil mi ama ya :)
ben gezmek için ihtiyaçlarını erteleyip, seyahat parası biriktiren insanlar tanıyorum
gezmek, yeni yerler görmek, keşfetmek öyle birinin zoruyla yada sırf birine uyum sağlamak için yapılacak şey değil
insanın sahiden içinden gelmeli
İki senedir yurtdışındayım, kesinlikle yükseliyor. Çok fazla tatmin edici yanı var. Ama bir bebek gibi sıfırdan başlıyorsunuz hayata, her şeyi baştan öğrenmeniz gerekiyor.Zaten yurtdışı konusunda kararsızım ben de evet bir yandan o konuda ilerliyorum ama zamanını bilmiyorum bakalım
Hayat kaliteniz yükseliyor dimi yurtdışında ben bu ülkede hiç mutlu değilim
Ne güzel ben de bunu deneyimlemek istiyorum.Sen bilirsin konu sahibesi, bence parası olduğu halde yurtdışı gezmeyi istememesi tamamen vizyon ve kişilik meselesi. Dünya görmüş, az biraz yurtdışında yaşamış insanların hele ki erkeklerin hali bambaşka. Benim için dünya görmüş olması çok önemli mesela, dünya ne kendi ülkenden ne de kendi kıtandan ibaret başka yerlerde bambaşka kültürler ve hayatlar var. Bir süre başkalarıyla yaşamak insanı muazzam değiştiriyor, büyük bir tecrübe. Ben uzun zamandır yurtdışında yaşıyorum, Türkiyede yaşayan kendim değilim artık özüm dursa da bambaşka biriyim.
Sen bilirsin ama bu adam bence senin ayarında değil.