Adam borcundan ötürü açılmak istemiyor olabilir haklıda bence.
Yurt dışında yaşamak fikri de herkese cazip gelmeyebilir. Sonuçta burada evi işi iyi geliri varsa niye gitsin ki sıfırdan başlayacağı bir yere.
Bunun dışında seyahat etmek arzusu da ayrı bir durum kimi parasına kıyamaz, kimi cesaret edemez, kiminin de hayat felsefesi bu yönde değil kendi kabuğundan çıkmak istemez. Öncelikler önemli hayatta dengeyi kurabiliriz derseniz sohbete devam edin ama ilerde fikir ayrılıklarımız çok olur derseniz yolun başında iken bitirin muhabbeti.
seyahat tam bi tutku işi değil mi ama ya :)
ben gezmek için ihtiyaçlarını erteleyip, seyahat parası biriktiren insanlar tanıyorum
gezmek, yeni yerler görmek, keşfetmek öyle birinin zoruyla yada sırf birine uyum sağlamak için yapılacak şey değil
insanın sahiden içinden gelmeli
youtube'da bi kanal var
adam hobi olarak otobüs yolculuğu yapıyor ve bunu videoya alıyor

adamın böyle bi hobisi var 20+ saatlik yolculuklar falan yapıyor mesela yurt içinde
ayda 1-2 kere böyle seyahatlere çıkıyormuş
yan koltuğunu da bilet parası ödeyip satın alıyor rahat etmek için mesela
bodrum - ığdır arası 26 saat yolculuk yapıyor falan
amaç varış noktası değil yolun keyfini çıkarmak mesela bu adam için
bence konu sahibi bu açıdan şanslı çünkü ülkemizde seyahat tutkusu olan bir sürü insan var
kendine daha uygun birini bulması çok mümkün
şehrimde yaşayan ve seyahat sayfalarını takip eden, o sayfalarla etkileşimde olan insanlara bakardım ben olsam
sonuçta bu kişiyle sosyal medya üzerinden tanışmış, benim dediğim tarzda insanlar da sosyal medyadan tanışabilir
hem ortak hobi vesilesiyle birileriyle tanışmak daha eğlenceli olabilir