- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
ay yok yok :)) hayatımda ilk defa kendime iyi gelecek bir şey yapıyorum. yeni bir ortama girme fikri benim için hep çok korkunçtu bu bile bir dert olduNe.guzel derdiniz var...bir şey olmaz orda sizin gibi ilk kez spora gelenlerle dolu bir iki gün çekinirsiniz sonra bir bakmisiniz
Hooop 1 2 3 zıpla
Bir şey olmaz rahat ol.keyfini çıkaray yok yok :)) hayatımda ilk defa kendime iyi gelecek bir şey yapıyorum. yeni bir ortama girme fikri benim için hep çok korkunçtu bu bile bir dert oldu
hehhe, tamamen aynı soru işaretlerine sahip olduğum için sürekli spor salonuna kaydolmayı erteliyorum :') hiç bilmediğim yapyabancı (?) bir ortama girerken ben de aşşırı geriliyorum, kaldı ki bu özgüvensiz olduğum da bir konu. sizin en azından üye olmuş olmanız bana gaz verdi.merhabalar hanımlar,
güzel bir dertle geldim aslında. ben burada birkaç ay önce babamın tutucu olmasından ve kendimin özgüvensiz olmamla ilgili bir konu açmıştım. çok güzel yorumlar gelmişti spora başlayabilirsin, hobi bulabilirsin diye. bende bugün gittim bir spor salonuna üye oldum, bir haftadır da sağlıklı besleniyorum. zayıflayınca özgüvenim yerine gelecek biraz olsun galiba. :)
pekii derdime gelecek olursam, hayatımda hiç spor yapmadım, evde hareketler yapıyordum ama hiç salona vs gitmedim. aletleri vs de bilmiyorum. hoca varmış, öğretir mi o? biraz utanıyorum yapamazsam, tıkanırsam diye. işte klasik özgüvensizlik tavırlarım.. sporla birlikte özgüvenimi kazanabilir miyim acaba, orada hareketi yapamazsam bana gülerler mi gibi gibi bir sürü tilki dolaşıyor beynimde.. tüm yorumlarınız için teşekkür ederim :')
bana buradaki hanımlar gaz verdi bence siz de hemen üye olun, birbirimize destek olalım kadınlar olarak:)hehhe, tamamen aynı soru işaretlerine sahip olduğum için sürekli spor salonuna kaydolmayı erteliyorum :') hiç bilmediğim yapyabancı (?) bir ortama girerken ben de aşşırı geriliyorum, kaldı ki bu özgüvensiz olduğum da bir konu. sizin en azından üye olmuş olmanız bana gaz verdi.
Google > spor salonunda aletlerin kullanımımerhabalar hanımlar,
güzel bir dertle geldim aslında. ben burada birkaç ay önce babamın tutucu olmasından ve kendimin özgüvensiz olmamla ilgili bir konu açmıştım. çok güzel yorumlar gelmişti spora başlayabilirsin, hobi bulabilirsin diye. bende bugün gittim bir spor salonuna üye oldum, bir haftadır da sağlıklı besleniyorum. zayıflayınca özgüvenim yerine gelecek biraz olsun galiba. :)
pekii derdime gelecek olursam, hayatımda hiç spor yapmadım, evde hareketler yapıyordum ama hiç salona vs gitmedim. aletleri vs de bilmiyorum. hoca varmış, öğretir mi o? biraz utanıyorum yapamazsam, tıkanırsam diye. işte klasik özgüvensizlik tavırlarım.. sporla birlikte özgüvenimi kazanabilir miyim acaba, orada hareketi yapamazsam bana gülerler mi gibi gibi bir sürü tilki dolaşıyor beynimde.. tüm yorumlarınız için teşekkür ederim :')
en azından grup derslerine kaıtlır pilates neyin yaparım diyorum da, sanırım pandeminin acıcık daha düze çıkmasını bekleyeceğim :')bana buradaki hanımlar gaz verdi bence siz de hemen üye olun, birbirimize destek olalım kadınlar olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?