- 27 Eylül 2023
- 28
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi sumruozaslan
Ella kaç gün regl geciktirir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıkıdebır sunu sormayın 16 yasında değilim hesap açılsın dıye işaretledımYaşı 16 mıcidden mi
benım 4. gün gecikmesı hıc bır belırtım yok sadece gögüslerım şiş regl olur muyum10 güne kadar geciktirdiğini okumuştum ama ben kullandığımda hiç gecikme yaşamadım gününde adet oldum
Kendi yaşını yazınca hesap açılmıyomu nasıl konuşucağımıda sana sormıcam anladın mı hakaret etmedim küfür etmedim sorunun neıkıdebır sunu sormayın 16 yasında değilim hesap açılsın dıye işaretledım
Çoluk çocuk eğlendiremicem insan gibi sor sana herkes cevap verir yeni hesap 16 yaş geciktirici hap ne beklersin kiıkıdebır sunu sormayın 16 yasında değilim hesap açılsın dıye işaretledım
bakın saygısızlık etmek ıstemem sadece cok streslıyım ne yapıcağımı bılmıyorum bı kaç kışı sordu o yüzden söyledım kusura bakmayınKendi yaşını yazınca hesap açılmıyomu nasıl konuşucağımıda sana sormıcam anladın mı hakaret etmedim küfür etmedim sorunun ne
nasıl yanıÇoluk çocuk eğlendiremicem insan gibi sor sana herkes cevap verir yeni hesap 16 yaş geciktirici hap ne beklersin ki
Sorun yok ama hakaret etmedim küfür etmedim başkalarına olan hırsınızı stresinizi ne benden nede başkasından çıkartmaya hakkınız yok .bakın saygısızlık etmek ıstemem sadece cok streslıyım ne yapıcağımı bılmıyorum bı kaç kışı sordu o yüzden söyledım kusura bakmayın
Yani ertesi gün hapı dediğimiz şeyin kesin kesin korur diyebileceğimiz bir durumu yok. Yani benim sana tavsiyem şudur eğer ki 16 yaşındaysan bilmiyorum yani benide alakadar etmez ama böyle bişey yaşadıysan lütfen annen teyzen ablan ile paylaş doktora gidin çünkü bazı şeyleri erken öğrenmekte fayda vardır.benım 4. gün gecikmesı hıc bır belırtım yok sadece gögüslerım şiş regl olur muyum
haklısınız özür dilerimSorun yok ama hakaret etmedim küfür etmedim başkalarına olan hırsınızı stresinizi ne benden nede başkasından çıkartmaya hakkınız yok .
İyi günlerhaklısınız özür dilerim
reşit olmama 1 ay var ama bir ilişki yaşamadım yanı gırme vs olmadıYani ertesi gün hapı dediğimiz şeyin kesin kesin korur diyebileceğimiz bir durumu yok. Yani benim sana tavsiyem şudur eğer ki 16 yaşındaysan bilmiyorum yani benide alakadar etmez ama böyle bişey yaşadıysan lütfen annen teyzen ablan ile paylaş doktora gidin çünkü bazı şeyleri erken öğrenmekte fayda vardır.
sağolun sıze deİyi günler
hıc bısey yasanmadı kı kırlı bır akıntı vardı o yuzden aldım hapıYani ertesi gün hapı dediğimiz şeyin kesin kesin korur diyebileceğimiz bir durumu yok. Yani benim sana tavsiyem şudur eğer ki 16 yaşındaysan bilmiyorum yani benide alakadar etmez ama böyle bişey yaşadıysan lütfen annen teyzen ablan ile paylaş doktora gidin çünkü bazı şeyleri erken öğrenmekte fayda vardır.
Canım bir ilişki yaşamadıysan niye içtin ki ? Ben anlamadımreşit olmama 1 ay var ama bir ilişki yaşamadım yanı gırme vs olmadı
akıntı vardı dıyeCanım bir ilişki yaşamadıysan niye içtin ki ? Ben anlamadım
pişmanım aslında belkı içmeseydım hersey normal olurduCanım bir ilişki yaşamadıysan niye içtin ki ? Ben anlamadım
Akıntın var diye içilmez ama canım yani araştırmanı iyi yap yazık bedenine daha genceciksin. O ilacın kurtarıcılığı var ama bir kadına çokta zararı varakıntı vardı dıye