Soru

10 güne kadar geciktirdiğini okumuştum ama ben kullandığımda hiç gecikme yaşamadım gününde adet oldum

bakın saygısızlık etmek ıstemem sadece cok streslıyım ne yapıcağımı bılmıyorum bı kaç kışı sordu o yüzden söyledım kusura bakmayın
Sorun yok ama hakaret etmedim küfür etmedim başkalarına olan hırsınızı stresinizi ne benden nede başkasından çıkartmaya hakkınız yok .

benım 4. gün gecikmesı hıc bır belırtım yok sadece gögüslerım şiş regl olur muyum
Yani ertesi gün hapı dediğimiz şeyin kesin kesin korur diyebileceğimiz bir durumu yok. Yani benim sana tavsiyem şudur eğer ki 16 yaşındaysan bilmiyorum yani benide alakadar etmez ama böyle bişey yaşadıysan lütfen annen teyzen ablan ile paylaş doktora gidin çünkü bazı şeyleri erken öğrenmekte fayda vardır.

Yani ertesi gün hapı dediğimiz şeyin kesin kesin korur diyebileceğimiz bir durumu yok. Yani benim sana tavsiyem şudur eğer ki 16 yaşındaysan bilmiyorum yani benide alakadar etmez ama böyle bişey yaşadıysan lütfen annen teyzen ablan ile paylaş doktora gidin çünkü bazı şeyleri erken öğrenmekte fayda vardır.
reşit olmama 1 ay var ama bir ilişki yaşamadım yanı gırme vs olmadı

hıc bısey yasanmadı kı kırlı bır akıntı vardı o yuzden aldım hapı

Back
X