Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaklaşımda sonucu deiştirmez bu durumda
Ya dönmezsin ve hayatına onsuz bir yön çizersin,
Yada dönersin,içindeki sevgiyide tüketene kadar yıpranır yine onsuz bir yön çizersin,
Her şekilde sonuç değişmez.
Ama acını seçmekte özgürsün.
ya kesip at yada sürün at.
insanın kendi değerinden değer kaybettiğini hissetmesi demek böyle bir şeymiş...kendimi tanıyamaz oldum...amaçlarımı bir hiç uğruna aksattım...hala oturup onu düşünüyorum...niye düşünüyorum...çünkü o üzgün...demek üzgün...peki ya ben üzgünken o ne yaptı...anlık yaşantısına devam etti...
biz galiba onun duygularına göre hareket edeceğiz...o üzgünse barışıyım..o sil derse sileyim...o ekle derse ekleyim...o tamamen unutmaya karar verdiyse ben de unutayım...ama ben bu değilim ki...ben bu olsam içim bu kadar rahatsız olmazdım bu durumdan...
"bazı şeyleri yaşamadan öğrenmek gerekir" diye ahkam kesen ben, kendime laf anlatamaz olmuşum...beni kendi kendime yabancı hissettiren bu adam beni sevse ne olur ki...
Allah kimseleri şaşırtmasın...İbret olsun arkadaşlar...baştan dengesiz olduğunu hissetiğiniz, bu yetmezmiş gibi bir de üstüne netten tanıştığınız kimselerden yol yakınken uzaklaşınız...
yol yakınken biryerlerden dönmek herzaman kardır.
Netten tanışmak gibi bir sınır değil bu,sanal yada real farketmez,
Kendinden çok kimseye değer vermeyeceksin,
Yalnız doğduk ve Yalnız ölücez.
Bukadar basit.
hepiniz güçlü ve kararlı olmaktan bahsediyorsunuz.oysa aşk öyle bişey değil.ben kendimden daha güçlü ve kakarlı bir kadın tanımadım bu güne kadar.ne zorluklar atlattım.yalnız kaldım.tamamen yalnız.ne ailem,ne kardeşim nede işe yarayacak bi akrabam.nelerin üsttesinden geldim ama bir onsuz yapamadım.geri döndüm ve sürünmek için değil mutlu olmak için acı çekmek istemiyorum ne kadar imkansız olsada aşkımız gitti yere kadar gider.ve bu şekilde daha mutlu olduğumu biliyorum.
ya bana ne demeli, defalarca aldatıldım, yalanlarla kandırıldım ve de ben havalıydım, cooldum, gururluydum hani, köpek gibi oldum peşinde, bi noktadan sonra dayanamadım ayrıldım, yataklara düştüm hem de kim için, hayatından çıktığım gün başkalarıyla muhabbet edebilen biri için... tam hayatıma dönüyorum derken birden geri döndü, "sen benimsin, kimsye yar etmem" dedi... peki nolcak ben affedicem bi kaç ay daha gidecek sonra yine bahaneler başlicak, yine ayrılcak benden, zor zamanlarında, yalnız kaldığında bana dönücek, ddurum düzeldiğinde yedeğe alıcak...
ben bilmiyo muyum bunları, elbette biliyorum ama işte düşünmeden edemiyorum, ya deişmişse diye, ama değişmedi biliyorum... acı çekmekten başka bi kar yok bu işte, bu kadar aciz olduğumu bilmezdim... artık insanlar gözyaşlarımdan bıktı, kendi düşen ağlamaz diyolar, ama anlatamıyorum işte... onunla geçirdiğim ayların yılların hatrına durup bi düşünüyorum yine, ben iflah olmam...
"irade" anahtar sözcük...başaracağıma da inanıyorum...sayenizde arkadaşlar..çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...çok büyük destek oluyorsunuz...deneyimleriniz çok değerli...elimden geleni yapıyorum şu yanlışlarımdan kurtulmak için...aynı durumu yaşadım
seviyordum, alışkanlıktı
geldi gitti
geldim gittiiim
arrtık yine esksi gibi olacağız diyordum
ama kalbim onu istiyordu
en sonunda bittiii...
iradeli olman lazım zor dönem aslında msnden sil
facende varsa engelle
tlfununda varsa numarayı sil
kapat tlfnunu veya başka hat
onunla ilişkiyi kes ki unutman kolay olur
O'nunla iletişiminizi koparın.İrade gerçekten çok önemli.Aynı olayı yaşadım bir şans daha verdim,sonuç yine hüsran..Ve daha fazla acı.Tekrar başa dönüyorsunuz.Ne gerek var?Dönecek adam gitmez,sevgi bu kadar basit değil.