Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülebilirsiniz tabiki cemaatiniz bu konuda sizler için her kolaylıgı saglıyor bizler gibi hakkıyla bir yerlere gelmek isteyenler yeterince aglıyor zaten gülmek de size yakışır... önüne sürekli başkalarını koyarak bizim rızkımıza engel olanları savunmak size düştü demekki bugünlük alıştık bu durumlara her köşe başında bi savunucu var zaten
neyse ben sizinle daha fazla muhabbet ederek küçülemem önceki sayfada sordugum sorulara cvp verin yeterlidir
" kaldı ki iddia edildiği gibi eğitim bilimleri testinde türkçe adlı bir bölüm bulunmamaktadır."hani genel yetenek? 1. oturum falan? bu kadar da safa yatılmaz be
demek ki neymiş kapı önünde insanları didik didik arayacağınıza, soruyu hazırlayanları gözetlemek daha mantıklı olur...
Yine soru çalınma vakasıyla karşı karşıyayız arkadaşlar...
Cemaatte değilim ama beni cemaatten gördüğünüze sevindim.İyi şeylerle anılmak güzeldir..
Bende önlisans kpss için çabalıyorum yani sizin gibi Allah ın izniyle hakkıyla bir yere gelmek isteyen biriyim bende.
Gözlerinizle görmediklerinize inanmayın dedim ama konuyu epey saptırmışsınız.
Ne kadar süredir biz ve siz olduk Türkiyede?
Cemaatte benim normal vatandaş da benim çöpçüsüzde benim doktoruda benim.Masumları korumak için bi guruba mı dahil olmalıyım.
Hiç bi guruba dahil değilim.
Ben Allah ın doğruları gurubuna dahilim sadece.
Yanlış bi anlaşılmayı düzeltmek istedim.Ama sanırım siz diretmekte ısrarcısınız..İnşallah faydam olmuştur doğruları görebilmenizde..
Hiç sorma ya bugun bi de ciddi bişey yapıyolar gibi her yanımızı arıyorlar sorular ortalarda cirit atarken..
herkes birleşip bişeyler yapmalı tepki vermedikçe her sene aynı vakalar malesef
su şişesindeki ambalajı bile söktürttüler düşün artık...
su şişesindeki ambalajı bile söktürttüler düşün artık...[/QU
Ellenmedik yerimiz kalmadı namus gitti elden![]()
ösym de böyle bir açıklama yaptıysa ne diyelimki selin hizmet yerine ulaştı mı ulaştı birileri haksız yere bizim önümüze gececek mi gececek....bize ne yapmak düşer...çok canım sıkıldı...
bıze sessız kalmamak duser ses cıkarıp hakımızı aramak duser.. ha bunları yapalım derken kendımızı gozaltında bulabılırız malesef ulkede kım bu haksızları yuksek sesle dıle etırmeye calıssa bı sekılde susturuldu susturuluyor 2 sene oncesıde bunlar yasandı bıkac ay tartısıldı unutuldu...
yazık memleketin haline...sorular çalınıyor, insanların emeğini çiğniyorlar ama kimseden bir tepki gelmiyor..biz böyle sustukça, meydanı başı boş bıraktıkça daha çok sorular çalınır...
konuşanıda susturmak için her yerde her koşulda ellerinden geleni yapıyolar bkz :yukarı![]()
muhendis.
Ben Allah tan başka kimseye kulluk etmiyorum.
Sözlerine dikkat et!!!!!!!!!!!!