• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorular.....

Gerçekten önemsediğinizi hissettirseniz bile mi geçiştirir? Eğer böyleyse sorununuz sadece cinsellik değil iletişim aslında

iletişim sorunumuz zaten var malesef...
onu henüz aşamadık..
ama cinselliğimiz çok güzel gidiyodu, onda da sorun olunca buraya konu açtım..
yoksa dediğiniz gibi bunu neden eşime sormak yerine insanlara sorayım ki..
mantıklı olan ona sormak...

Bebem sNa bidAha konu açmayı yasaklıyorum :70: kızım rahat brak adamı olur bazen. Yalnız sürekli bu geri çekme işi uzun vadede sorun yaratır. Int. Den araştır.

Bir de canım şunu söylemem gerek yorgunluk adamı çok uzaklaştırıyor emin oldum ben artık.

Çalışırken nerdeyse bir hafta oralı olmayan adamın izindeyken aklı fikri ordaydı inan ki:p

Prez. internetten de satın alabilirsiniz. Böylece aldığınızda kimseyle göz göze de gelmemiş olursunuz :)

yaa inanmıyorum..
bu hiç aklıma gelmemişti..
özelden yazabilirmisiniz..alabileceğim güvenilir bi site ismi biliyosanız?
şööle topluca bi alayım da, başım göğe ersin...

Bir de canım şunu söylemem gerek yorgunluk adamı çok uzaklaştırıyor emin oldum ben artık.

Çalışırken nerdeyse bir hafta oralı olmayan adamın izindeyken aklı fikri ordaydı inan ki:p

ay doğrudur canım nebiliym bende şimdiye kadar böyle bi sorun yaşamadık...
birden olunca garipsedim..
bide benim eşim normalde çok düşkündür cinselliğe..
hatta sarılıp yatırmaz bile aklıma başka şey geliyo diye...
yani popom değse bi tarafına uyyamaz aklı cinselliğe kaydığı için okadar....

iletişim sorunumuz zaten var malesef...
onu henüz aşamadık..
ama cinselliğimiz çok güzel gidiyodu, onda da sorun olunca buraya konu açtım..
yoksa dediğiniz gibi bunu neden eşime sormak yerine insanlara sorayım ki..
mantıklı olan ona sormak...

Konuşarak çözüme kavuşabilecek bir çok sorun varken bazen böyle kendi kendimize kurup kendi cevaplarımızı oluşturmak zorunda kalıyoruz. Bu bence çok can sıkıcı. Siz bıkmadan usanmadan, ama aynı zamanda bıktırmadan usandırmadan konuşmaya teşvik edin. Telepatiyle mi anlaşacaksınız yani? Konuşabilmeyi öğrenmek zorunda eşiniz.

Biz de sizinki gibi korunuyoruz canım, hatta hamileyken 1 sene kadar korunmadan oluyor o iş haliyle:KK48:
Sana şunu söyleyebilirim, iki yöntemin arasında fark yok yani soğukluk yapar ya da yapmaz gibi farkları yok. Bizde öyleydi en azından. Yorgunluk stres vb.durum olabilir bence.

Konuşarak çözüme kavuşabilecek bir çok sorun varken bazen böyle kendi kendimize kurup kendi cevaplarımızı oluşturmak zorunda kalıyoruz. Bu bence çok can sıkıcı. Siz bıkmadan usanmadan, ama aynı zamanda bıktırmadan usandırmadan konuşmaya teşvik edin. Telepatiyle mi anlaşacaksınız yani? Konuşabilmeyi öğrenmek zorunda eşiniz.

konuşmayı hiç sevmiyo..
ben konuşurken hep geçiştiriyo..
sonra ısrarla konuyu kapamaya çalışınca ben sinirleniyorum ve 10 konuşmamızdan 9u küsmeyle bitiyo oyüzden malesef...

ay doğrudur canım nebiliym bende şimdiye kadar böyle bi sorun yaşamadık...
birden olunca garipsedim..
bide benim eşim normalde çok düşkündür cinselliğe..
hatta sarılıp yatırmaz bile aklıma başka şey geliyo diye...
yani popom değse bi tarafına uyyamaz aklı cinselliğe kaydığı için okadar....

İnan ben yazıyorum sandım. Benim eşim de öyle derdi.
Çalışma saatleri değişti ve çok yorulmaya başladı.
Böyle oldu. Normal yani, aklına kötü şeyler getirme.
Ama içine boşalmak hem onun için hem senin için çok fark eder bu konuya el at, ihmal etme.:KK15:

Bu bir korunma yöntemi değildir ve erkek için son derece sağlıksızdır.
İleri ki zamanlarda performans düşüklüğüne sebep olur.
Bence siz prezervatif alıp deneyip.

hmm...teşekkür ederim uyarınız için..
hemen bi prez. alayım ozaman ilk iş...

İnan ben yazıyorum sandım. Benim eşim de öyle derdi.
Çalışma saatleri değişti ve çok yorulmaya başladı.
Böyle oldu. Normal yani, aklına kötü şeyler getirme.
Ama içine boşalmak hem onun için hem senin için çok fark eder bu konuya el at, ihmal etme.:KK15:

ay şuan ikna oldum kuzum...
acilen el atcam bu meseleye...

valla canm ben 11 yıllık evliyim dönem dönem oldu böyle soğukluklar eşim tarafından. hep ben başlatıyordum. yorgun olduğu zamanlarda da oldu.
ben şu şekilde aştım. değişik tarz geceliklerle bayaaaa değişik gece saldırması yapmadığım şeyler fln güzel bir gece yaşatarak normale döndürdüm. bayaaaa istekli oldu.

kaç yıllık evlisin bu arada ve eşini nasıl karşılarsın üstün başın saçın

konuyu fantazi olarak anlatın.prezervatifin çokk farklı çeşitleri var.
hem de ikiniz için.belki farklı düşünmesine sebep olursunuz.

Back
X