Sorularım

Kaiaff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
61
25
8
28
Burda çokca burun estetiğiyle alakalı tecrübeli insanlar var, zahmet olmazsa kafamdaki 3-5 soruyu cevaplayabilirler mi?

-Masaya yatmadan önceki ve sonraki psikoloji
-Zor bir ameliyat mı
-Dışarda insanların yanınıza gelip burnunuz estetik mi acaba gibi bir soruyla karşılaşma ihtimali
-Burnun üstünde siyah noktalar varsa ona nasıl bir çözüm bulunur ameliyata girmeden önce elbette
ve çekiç kullanılıyor mu yani etrafımdaki insanlardan işittiğim kadarıyla gerçekten gözümün önüne korkunç sahneler geliyor.

şimdiden çok teşekkürler

-masaya yatmadan önce herşeyin çok güzel olacagi psikolojisiyle giriyosunuz.ameliyat korkunuz varsa ameliyathane yuzu kapali doktor hemsirelerle karsilasirsiniz sonra damardan narkozu verirler ve hicbisey düşünemeden uyursunuz.kalktiginizda bi bakmişsiniz ameliyat olmuşsunuz
-zorlugu yapilacak mudaheleye gore degisir.psikolojik açidan aşiri zor bir ameliyat insan sabrinin sinirlarini zorluyor.çok ciddi bi derdiniz yooksa asla olmayın sonuç ne kadar güzelde olsa süreç çok zor geçtigi için söylüyorum.değmez ötesi değmez.ben akciger ve kalp ritim bozuklugu sebebiyle nefes darligi teşhisiyle oldum.bakın okadar söylüyorum ölseymişim değmezmiş zaten öyle ya da böyle ölmüyo muyuz ne gerek var valla şimdiki aklım olsa o masadan kalkar arkama bile bakmadan çeker giderdim
-estetikli olup olmaması doktorun başarisi tamamen.eger burnunuz kemerli asagi dusukse bu yapidakilerde çok belli oluyo.burun sirtiniz normaldede düzse pek bişey belli olmuyo.buradan anlaşiliyoki bu iş avrupalilara göre cunku biz turklerde genelde kemer vardir Allah elletmeyelim diye yaratmiş adeta bu ameliyattan sonra bunu düşünmeye başladim.estetik yaptiriyorsaniz estetikli olmasini istiyorsunuz demektir.kalkik ve kavisli burun bariz estetiklidir.dogal burnunuza yapacagi enaz müdahele ve enaz degisiklik ameliyatli oldugunuzu belli etmez.
-siyah noktalar için ezcanelerde tonikler var siyah lekeler için çok etkili oluyo onlari kullanin. Çekiç kullaniliyo tabiki törpülemede ama narkozlu oldugunuz için bişey görmeyeceksiniz.bukadar endişeniz varsa da olmayın ameliyat en son çözümdür.dolguları denemekle başlayın benim size tavsiyem.kemerden memnun degilseniz burun kokune dolgu.kanattan memnun degilseniz yanlara dolgu.uçtan memnun degilseniz alta dolgu herseyin çozumu var ama ameliyat herşeyin en een son çözümüdür

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Sanırım sizin çokta iyi bir deneyiminiz olmamış :/ öncelikle bunun için üzgünüm. Burnunuzun son halini gerçekten merak ettim. Ben olursam keyfi olurmuşum gibi geliyor çünkü öyle kemerli ya da uzun bir burnum yok sadece yüzüm geniş ve hafif oval olduğu için sanki burun benim burnum değilmiş gibi duruyor 13 yaşıma kadar mükemmel bir burnum vardı. Allahın gücüne gitmesin ama bu kadar kötü değişim olamaz heralde. Elbette bendeki tek kusur burnum değil ama burnun tüm yüzü değiştirdiğine inanıyorum.

Canım öncelikle masaya yatmadan önce bende narkozdan dolayı ve hiç ameliyat olmadığım için bir korku oldu ama nasıl girdim nasıl çıktım anlamadım.
Neredeyse hiç ağrım olmadı çok az şişlik ve morluk oldu yüzümde alçılıyken.
Asıl mücadele sonrasında başlıyor benim burnum şu an 17 günlük ve çok şiş acaba hep böyle mi kalıcak diye düşünüyosun morlukların kaldıysa ona üzülüyosun ve benim ergenlikte bile sivilcem olmadı ama ameliyat sonunda alnım ve burnum feci yağlandı.
Estetikli görüntü arkadasın dediği gibi tamemen doktoruna bağlı. Benim burnumun yapıldığını akrabalarım bile bu şiş haline rağmen anlamıyor. Ben kavisli burun istiyodum deli gibi ama doktorum bana dediki kavisli bir burun yüzün yuvarlak olduğu için pinokyo gibi durur dedi. Onu doktorunla konuş derim.
Sonuç olarak bu ameliyat sonrası sıkıntılar bünyene bağlı ama içinde varsa bence ol derim bunlarda nazar boncuğun olsun :)

Farklı tecrübeleri duymak güzel oluyor. şimdilik sadece düşünüyorum özellikle istediğim bir burun da var fakat bu yıl pek mümkün gözükmüyor, ailem destekler mi bilemiyorum daha evde konusu bile geçmedi zamana bırakıcam sanırım

Canım sana nacizane tavsiyem yüzüne yakışacak bir burun iste doktorundan ben mesela bu tarz benimde ezginin burnuma bayılıyodum ama onun yüzü ince uzun benimki yuvarlak ve yanaklarım dolgun yakışmazdı bana eminim

çok ender estetikli burunlar doğal duruyor bu yüzden eğer masaya yatıcaksam da s0nucun mükemmel olmasını isterim . kafam çok karışık bu kadar derdimin arasında şuanda bunu düşünüyor olmama inanmıyorum zaten :c

Evet.bakın kendiniz söylüyorsunuz.burun öyle bir değiştiriyorki insanı.ben kendimi eski gibi aynada göremiyorum.benim değişimim kemerli ve uzun olduğu için bukadar çok oldu.kötü mü oldu.hayır.eskisinden bin kat güzel oldu belkide kimine göre.ama burun ameliyatı değil asıl mesele.özgüven.burun ameliyatlarından önce mutlaka bi psikolog yardımıyla neden burnunuzu yaptırmak istediğinizi konuşun.çünkü mesele burun değil,bunun altında yatan travma maalesef.inanın iyiliğinizi istiyorum.olmayında demem benim hiçbi şikayetim yok kötü bi deneyimimde yok.sağlık için olmak zorundaydım nefes darlığım testlerde çok yüksek seviyedeydi küçukken geçirdiğim kazadan dolayı.iyi deneyimlerde olsa olayın burunla ilgili değil doğal halimizle kendimi kabul edip bu halimizden memnun olmalıyız bizide bu yaşımıza kadar zaten o dogal halimizle tanimiştir zaten herkes.diş yaptirin beyazlatin kaş vs burun köküne dolguyla başlayın ama doğduğunuzu elletmek (eğer sonradan deforme olmamişsa) tek nedeni psikolojiktir.bakın ben istemeyerwk olmak zorunda kaldım eski burnumu görsenizz iyiki olmuşsun dersiniz okadar deformeydi kazadan sonra hiç toparlanmadı.ama o halinde bile aşıktım burnuma.şuan okadar değiştimki aynada kendimi görebilmek için neler vermezdim diyorum.siz sakın yanlış anlamayın.kararliysaniz hiçbişey diyemem ama bunları söylemezsem vicdanım rahat etmezdi bana anlayış gösterirsiniz umarım

hayır ben asla yanlış anlamıyorum sizi. benim ablam sağlık nedeniyle 2 yıl önce olmuştu burnu kemerliydi kendisi hiç kafasına takmazdı ta kii insanlar burnuyla alay edene dek gerçekten çok ağladığını hatırlarım ama günahını da bildiği için hiç olmak istemiyordu estetik, yıllar sonra sağlık problemi çıktı doktoru burnun çok mu güzel de estetik olmayı düşünmüyorsun dedi o da oldu işte. yapay durmuyor onun ki çünkü sadece kemerini düzelttiler. benim istememin nedeni de burun ucum çok şekilsiz Allah affetsin ama ben beğenmiyorum ama dediğiniz gibi özgüvenle alakalı benim derdim.

Zor bir ameliyat ama sizin tek zor kısmı bir süre burnunuzun tıkalı ve şiş olarak kalacak olması yani ameliyatın zor yada kolay geçmesini anlamıyorsunuz narkoz dolayısıyla . Ameliyat öncesi mutlaka heyecan oluyor yeni görünüm nasıl olacak acaba

ben cook mutluydum masaya yatmadan doktoruma guvenıyordum.aslında ben hııc zorlanmadım agrı kesıcı bıle kullanmadım o kadar rahat gectı.cesaret edebılırsen estetık amelıyatı ızle youtube dan.ben hepsını ızledım o sekılde gırdım korkmam bu tur seylerden tam tersı bana neler yapcaklarını bılırım :) cekıc yok ama ona benzer aletler var tbıkı :)

Adınıza sevindim ben çekiç falan diyince böyle korku filmlerinden kareler geliyor gözümün önüne ya ve yüz olduğu için bana çok zor bir ameliyatmış gibi geliyor

Adınıza sevindim ben çekiç falan diyince böyle korku filmlerinden kareler geliyor gözümün önüne ya ve yüz olduğu için bana çok zor bir ameliyatmış gibi geliyor
hhahah yok canım oyle degil tbii :) :) haklısınız kotu orneklerıde cok var o yuzden doktr secımı cok onemlı :)

pozitif yorumlar duymak güzel çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…