Canım öncelikle masaya yatmadan önce bende narkozdan dolayı ve hiç ameliyat olmadığım için bir korku oldu ama nasıl girdim nasıl çıktım anlamadım.Burda çokca burun estetiğiyle alakalı tecrübeli insanlar var, zahmet olmazsa kafamdaki 3-5 soruyu cevaplayabilirler mi?
-Masaya yatmadan önceki ve sonraki psikoloji
-Zor bir ameliyat mı
-Dışarda insanların yanınıza gelip burnunuz estetik mi acaba gibi bir soruyla karşılaşma ihtimali
-Burnun üstünde siyah noktalar varsa ona nasıl bir çözüm bulunur ameliyata girmeden önce elbette
ve çekiç kullanılıyor mu yani etrafımdaki insanlardan işittiğim kadarıyla gerçekten gözümün önüne korkunç sahneler geliyor.
şimdiden çok teşekkürler
Canım sana nacizane tavsiyem yüzüne yakışacak bir burun iste doktorundan ben mesela bu tarz benimde ezginin burnuma bayılıyodum ama onun yüzü ince uzun benimki yuvarlak ve yanaklarım dolgun yakışmazdı bana eminimFarklı tecrübeleri duymak güzel oluyor. şimdilik sadece düşünüyorum özellikle istediğim bir burun da var fakat bu yıl pek mümkün gözükmüyor, ailem destekler mi bilemiyorum daha evde konusu bile geçmedi zamana bırakıcam sanırım
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Sanırım sizin çokta iyi bir deneyiminiz olmamış :/ öncelikle bunun için üzgünüm. Burnunuzun son halini gerçekten merak ettim. Ben olursam keyfi olurmuşum gibi geliyor çünkü öyle kemerli ya da uzun bir burnum yok sadece yüzüm geniş ve hafif oval olduğu için sanki burun benim burnum değilmiş gibi duruyor13 yaşıma kadar mükemmel bir burnum vardı. Allahın gücüne gitmesin ama bu kadar kötü değişim olamaz heralde. Elbette bendeki tek kusur burnum değil ama burnun tüm yüzü değiştirdiğine inanıyorum.
Burda çokca burun estetiğiyle alakalı tecrübeli insanlar var, zahmet olmazsa kafamdaki 3-5 soruyu cevaplayabilirler mi?
-Masaya yatmadan önceki ve sonraki psikoloji
-Zor bir ameliyat mı
-Dışarda insanların yanınıza gelip burnunuz estetik mi acaba gibi bir soruyla karşılaşma ihtimali
-Burnun üstünde siyah noktalar varsa ona nasıl bir çözüm bulunur ameliyata girmeden önce elbette
ve çekiç kullanılıyor mu yani etrafımdaki insanlardan işittiğim kadarıyla gerçekten gözümün önüne korkunç sahneler geliyor.
şimdiden çok teşekkürler
ben cook mutluydum masaya yatmadan doktoruma guvenıyordum.aslında ben hııc zorlanmadım agrı kesıcı bıle kullanmadım o kadar rahat gectı.cesaret edebılırsen estetık amelıyatı ızle youtube dan.ben hepsını ızledım o sekılde gırdım korkmam bu tur seylerden tam tersı bana neler yapcaklarını bılırım :) cekıc yok ama ona benzer aletler var tbıkı :)
hhahah yok canım oyle degil tbii :) :) haklısınız kotu orneklerıde cok var o yuzden doktr secımı cok onemlı :)Adınıza sevindimben çekiç falan diyince böyle korku filmlerinden kareler geliyor gözümün önüne ya ve yüz olduğu için bana çok zor bir ameliyatmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?