- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Birinci derdim ve birinci sorum:İşe girdigimdrn beri evim pis.. Yani toplu ama hani mesela 2 haftadir supurge vurulmadi.Yarin izinliyim.
Nasil motive olabilirim ev isiim yapmaya bu evde psikolojim bozuldu ev daginik pis gibi gibisi fazla oyle..
İkinci derdim ve sorum:
Evim gibi bende pis oldum cok afedersiniz epilasyon bile yapmiyorum yaptirmiyorum isime gelmiyor canim yanacak diye adam akilki evde giyinmiyorum bile igrenc cirkin eski gecelikleyim evin icinde hep.Kendime bakmiyorum.ise giderken majyajimi yapip guzel oluyorm ama evde saldim.
Esim e diyorum ben igrenc biri oldum diye ben rahatsiz degilim keyfine bak diyor ne yapacagim ben..
Bu ruk halinden ve bu pis evden pis bedenden nasil kurtulacagim...
Not: 1 senelik evliyim
Cok tembel ve usengecim.. Maasim borca gidiyor o nedenle temizlikci tutamam birde haftada 3 gun izinliyim. Yarin ise baslayacagim ilk olarak supurge en nefret ama esim yarin calisiyor is bana dusuyor.mecburen herseyi ben yapacagim.
Kendi bakimimi pzrt. Birakirim artik.
Birde o tuy dokuculer en kaliteli matka aldim ama dokmuyor problem bendemi..tras bicagida kullamiyorum.
Esim birgun bundan dolayi gercekten kizacak ama simdilik birsey demiyor bacaklarim erkek bacahi gibi oldu
Bu ruh halindeyken yaptıklarımı söyleyim. Ilk olarak geceden bir liste yaparım.Birinci derdim ve birinci sorum:İşe girdigimdrn beri evim pis.. Yani toplu ama hani mesela 2 haftadir supurge vurulmadi.Yarin izinliyim.
Nasil motive olabilirim ev isiim yapmaya bu evde psikolojim bozuldu ev daginik pis gibi gibisi fazla oyle..
İkinci derdim ve sorum:
Evim gibi bende pis oldum cok afedersiniz epilasyon bile yapmiyorum yaptirmiyorum isime gelmiyor canim yanacak diye adam akilki evde giyinmiyorum bile igrenc cirkin eski gecelikleyim evin icinde hep.Kendime bakmiyorum.ise giderken majyajimi yapip guzel oluyorm ama evde saldim.
Esim e diyorum ben igrenc biri oldum diye ben rahatsiz degilim keyfine bak diyor ne yapacagim ben..
Bu ruk halinden ve bu pis evden pis bedenden nasil kurtulacagim...
Not: 1 senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?