• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorularima lutfen cevap verin

Cok tembel ve usengecim.. Maasim borca gidiyor o nedenle temizlikci tutamam birde haftada 3 gun izinliyim. Yarin ise baslayacagim ilk olarak supurge en nefret ama esim yarin calisiyor is bana dusuyor.mecburen herseyi ben yapacagim.
Kendi bakimimi pzrt. Birakirim artik.
Birde o tuy dokuculer en kaliteli matka aldim ama dokmuyor problem bendemi..tras bicagida kullamiyorum.
Esim birgun bundan dolayi gercekten kizacak ama simdilik birsey demiyor bacaklarim erkek bacahi gibi oldu

Ben de süpürmekten hoslanmam. Cepli bisey giyiyorum telefondan muzik aciyorum kulaklik takip. Cok guzel oluyor. Telefonu cebime koyuyorum.:KK76:

@ Kriziantemcicegi dün sana burda döktürdüm ama 3 gündür hastayım ve temizlik hak getire. Saat 2buçukta eşim aradı ben yatak döşşek yatıyorum. Saat beşte misafir gelcek diye. 2 buçuk saatte o yazdığım tüm listeyi yaptım alışveriş ve yemek yaptım üstümü değiştirip hazırlandım.

Bunada misafirin gücü diyoruz. Hep böyle hızlı iş yapsam koca gün bana kalır :)

Birinci derdim ve birinci sorum:İşe girdigimdrn beri evim pis.. Yani toplu ama hani mesela 2 haftadir supurge vurulmadi.Yarin izinliyim.
Nasil motive olabilirim ev isiim yapmaya bu evde psikolojim bozuldu ev daginik pis gibi gibisi fazla oyle..

İkinci derdim ve sorum:
Evim gibi bende pis oldum cok afedersiniz epilasyon bile yapmiyorum yaptirmiyorum isime gelmiyor canim yanacak diye adam akilki evde giyinmiyorum bile igrenc cirkin eski gecelikleyim evin icinde hep.Kendime bakmiyorum.ise giderken majyajimi yapip guzel oluyorm ama evde saldim.
Esim e diyorum ben igrenc biri oldum diye ben rahatsiz degilim keyfine bak diyor ne yapacagim ben..
Bu ruk halinden ve bu pis evden pis bedenden nasil kurtulacagim...
Not: 1 senelik evliyim
Sen işine bak demesine aldırma..erkekler düzeni temizliği sever hele de bakımlı kadını bak kimse uyarmadı deme

Ev için 60-70 tl ye bı kadın tutuyorsun dıp kose temızlıyor..

Kendını de hamamdaki tellaha emanet edıyorsun..sonrada agdacıya yallah..

Dün gece çocuklar uyuduktan sonra epilasyon işimi hallettim. Bıgün aynada daha bir güzel gördüm kendimi. Evet kış günü kimse görmüyor kolumu bacağımı ama ben biliyorum ya daha bir özgüven geliyor insana.

Kimse kıllı bacaklı bir kadınla sevişmek istemez ...Kadının doğasına aykırı ..Kimse kokan biriyle birlikte olmak istemez ...Kimse pis birinin evinde yemek yemek istemez ..Böyle düşünün ...

Traş bıçağı ne yaaa:KK12: Sakal traşı mı olacaksınız .:KK14:.Tüy dökücülerde aynı ..bir kuaföre gidin en fazla yarım saatte kaymak gibi çıkartır o sizi ..Afaki paralarda almıyorlar hani ..Kaş bıyığı da orda halledin ...Eeee kıyafet olayını da siz çözebilirsiniz sanıyorum :110:

Epilasyonu sorun yapmiyorum sen nasil istersen ole ol diyor.
Evi temizleyecektik ikimizde gec kaltik baska zaman yapariz dedik ama yarin ben yarin izinliyim o calisiyor tek basima isin icinden nasik cikarim
sorun etmiyorum demesi onemli degil ki, sahsi temizliktir bu, kendini daha iyi hissedersin bakimina ozen gosterdiginde..
ev icin de, yarin kalktiginda oglen bile baslasan max 2saatte supurme silme toz alma, wc banyo biter, haydi 3saat olsun, sonra rahat edersin insaAllah.. zihnen buyutmenin anlami yok.. kasma derim.. ama salma da :KK53:

Back
X