sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar bu arada hepinizden ayrı ayrı mutlu oluyorum..
hepiniz şeref veriyorsunuz topice yanlış anlaşılmasın..
hepiniz seviyeli insanlarsınız
tatlişkolarım bnm..

kızlarr kurdelamı görme şerefne nail oldummm. maşallahı var ya çok tatı güzel benm kurdelam

öyle valla haklısın...
ama sadece baş örtüyle olmuyor hiç. birşey..
ben bunu anladım mesela.

ben kapalılar tanıyorum kapalı ama ınan bana acık bı ınsanın yapamıyacagı seylerı yapmıyolar coookkk ıgrenc seyler cokk sahsen sahıt oldum bunlara goruntuden namuslu sansınlar dıye kapanıp kapalıların adınıda lekelyılar sonra mıllette dıyok ne cıkıyosa kapalılardan cıkıyo dıyo

ah cnm çok tartışılır bi konu boşver:)

cnm profile koymuyorum ben

sağol bebeğim sanada geçmiş olsun açğancık uyudu biraz önce dün gece pek uyumadı tabi inş bidaha ateşlenmez

anladım cnm ne kadar uyur mesela
akşamları yattığında
sabaha kadar kaç kere uyanır?
yada hiç uyanmaz mı?
sen neler yaptın?

aksam uykusuna yattığında eğer hasta değilse sabaha kadar uyur sabahta 7 de uyanır..bende napayım canım kaynanam ve en büyük görümcem geldi çok sinir ettiler beni bi kadın hastaneden çıkmış onu ziyarete gtimişler oradanda ban uğramışlar ellerini filan yıkamadan oğluma saldırdılar ya bide görümcem hemşire olacak çağan hasta dediğim halde aldırmadan çocuğumu sevdiler çok sinirlendim eşim aradığındada söledim annenlere söle bidaha böle bişey yapmasınlar dedim çok sinirlendi ya sonuçta hasta ziyaretinden geliyosun ...

inanamıyorum ne kadar düşüncesizlik of
tepkini koy cnm ya anlamıyorlarsa
dah dün birlikte değilmiydiniz sanki
gene gelmişler
fazla samimi olmaya gelmiyor ki
nasıl davrandın peki?
fazla oturdular mı?

inanamıyorum ne kadar düşüncesizlik of
tepkini koy cnm ya anlamıyorlarsa
dah dün birlikte değilmiydiniz sanki
gene gelmişler
fazla samimi olmaya gelmiyor ki
nasıl davrandın peki?
fazla oturdular mı?

yok canım dün onlar yoktu kaynanamlar bizim burda oturuyo biz en küçük ve evli olan görümceme gittik benden yüz bulamayınca çok oturmadılar yarım saat ama bana o bile fazla geldi salaklar ya oğlum daha çok hasta olursa gösteririm ben onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…