sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet iştahsız çocuklar konundan.evet maalesef biz de yaşıyoz onları.bazen bakıyorum çok iyi bazense inat eder yemez.tam 2,5 yaşında 30 aylık.kilosu 14.6.

canım ya gözüm korktu ama
düzelir diye umut ediyorum bense
önce sağlıkları olsun tabi ama zorla yemek yedirmek çok zor
beni anlarsın mutlaka oğlum yemediğinde sinirlerim tavan yapıyor sabır sabır diyorum ama yemezse direk ağlayarak mutfağa götürüyorum tabağı
bazen diyorum niye bu kadar zayıflaştım ben!
oğluma kızamayıncada kendime baskı yapıyorum

peki yemek dışında diğer konularda rahat mısın?
kendi kendine oyun oynuyor mu,uykuları nasıl,konuşuyor mu,wc eğitimi ?
offf benim yapmam gerekenler ne kadar fazlaymış

Son düzenleme:
ay çok güldüm ya yöneticinin yazdığına.kesin sanadır üstüne alın bence :))
bizim bina daha yeni doluyo.altımda ve üst katımda kimse yok onun üstleri dolu.o yüzden rahatım.karışanım yok.gece 1lerde cam sildiğimi halı silkelediğimi bilirim millet dalga geçiyo:)ama oğlumdan yapamıyorumki bişe.sadece dağıtıyo.sürekli oyuncak döküyo.oynasa içim yanmicak.arabaları döker bırakır,legoları alır.oğlum biriyle oyna yok...ay ne dertliymişim :))

skopca ve bebeği olmayanlar bizimde çocuğumuz olsa demek
aysunege gibi keremce gibi çocuklardan bahsederdik demek:)

diğer evimde bende 00:00dan sonra bile süpürge açardım
kimse karışmazdı birbirine ne güzelmiş şimdi anladım
buraya taşınalı 1 yıl oldu düzgün insanlar oturuyor diye düşündükçe tüm saçmalıklar onlardan çıkıyor
kesinlikle bana yazılmıştır eşimde öyle dedi
ama evimin içine de karışamazlar

tüm gün oğlumun oyuncaklarını defalarca topluyorum
mutfak banyo işine ne yararsa alıyor karıştırıyor
bazen eşime patlıyorum ne kadar rahat erkekler
kadınlar tüm gün ev işi çocuk uğraşıyor siz dışarda insanlarla sohbet yemek oh ohhhhh

aynı ben :)) ağlıyorum yemeyince yalvarıyorum oğlum ne olur ye diye.yemeyince inan bende akşama kadar aç bekliyom.iştahsız çocuk çok zor gerçekten.ama dediğin gibi sağlık olsun yeter....
oyuncaklarda araba hastası araba olsun yeter.inan evde şuan 34 tane araba var.attıklarım da cabası.o kadar eğitici oyuncak alıyoruz hiç bakmıyo.bazen oynuyo kendi başınaa bazen sıkılıyo.şuan oyun hamurlarına takmış durumda.babası ilk kez aldı ilgisini çekdi
uykuları da düzenli doğduğundan beri uyku sorunu yaşamadım.
konuşması tam değil şu anda.2 kelimeli cümleden öte gidemedik daha.anne gel,baba bekle hadi...bunun gibi kısa cümleler kuruyo...
tuvalet eğitiminde kakasını söylüyo.çişini söylemiyo...
şuan tek sorunumuz konuşması ve tuvalet eğitimi...bakalım onları da halledebilsek.sizde durumlar nasıl

yok canım ama çalışmalara yeni başladık 1 ay oldu ama hayırlısı bakalım senin varmı

malesf cnm deniyoruz iki yıldır..
umarım olur kısa zamanda..
sohbet eder misin kkda genelde
yoksa konu mu okursun daha çok?
valla soruyorum maksat muhabbet olsun
yoksa sanane be kardeşim demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…