Napayım aynı işte iş arıyorum inşallah olur ya:26:
Birde kaynanaya sinir oluyorum bu ara
ne oldu ki ne yaptı yineNapayım aynı işte iş arıyorum inşallah olur ya:26:
Birde kaynanaya sinir oluyorum bu ara
keremce güzelmişsin kız maşallah
nerde gördün kıss keremceyi...
anladım canım aynı apartmanda oturmanın en kötü yanı işteYa öyle bana acı sözü olmaz şişirme huyu yok ama zırt pırt çıkıyor daha ne olsun yüzümden anlıyordur muhakkak rahatsız olduğumu eşim olsun olmasıın günde 2 3 kere çalar kapımızı 5 dk da olsa çıkacak birde aşağıdan bağırır onur sema diye bende deli oluyorum sinirle laf söylicem bir daha kötü olcam geçen kaynım bastı zile kayınvalidem vardı dedim bıktım artık şu zilin çalmasından burdan anlar insan daha ne kadar açık konuşayım ağzımı bozduruyor bana benim zilimi onlardan başka çalan yok
anladım canım aynı apartmanda oturmanın en kötü yanı işte
Ya haksız mıyım sizce ben hiç gelmesin demiyorum ama bu her fırsatta kapımı çalıyor bazen açmıyorum 4 5 kere çalıyor açmak zorunda kalıyorum eşim olsun olmasın yüzde vermiyorum hiç ama hala devam ediyor kendi değerini düşürüyor birde kendi görümcelerini hiç istemez gelirler diye
haklısın tabi
evinde rahat rahat dolaşamazsın bigün bornozlarla aç kız kapıyı her zaman gelemeyeceğini anlasın
yada ne bilim müsait değilmişin havası ver
evet canım aslında onlar da gelindi bi zamanlar ama neyse:26:Öyle yapcam geceliklerle çıkıcam saç baş dağınık belki utanır çıkmazSonra gelinler kötü olur kaynanalar rahat vermez gelin laf etti mi etti olur herkes haddini bilse böyle olmaz
evet canım aslında onlar da gelindi bi zamanlar ama neyse:26:
canım ben çıkıyorum mesaim bitti hadi görüşürüz:80::80:
kurdelam
çıkarken tribimi atayım gelince gül didim
nereye nen
hoşgeldin güle güleHoşbulduk canım güle güle
Ya haksız mıyım sizce ben hiç gelmesin demiyorum ama bu her fırsatta kapımı çalıyor bazen açmıyorum 4 5 kere çalıyor açmak zorunda kalıyorum eşim olsun olmasın yüzde vermiyorum hiç ama hala devam ediyor kendi değerini düşürüyor birde kendi görümcelerini hiç istemez gelirler diye
hoşgeldin güle güle
bak cnm bende
yaşımda evlendim
öyle bi uyuz oluyordum ki zırt pırt kapı çalmasına..
sanırım yaşımızın küçüklüğünden her fırstta kontrol etmeye kalkıyorlar bizi..
ne yapıyor nasıl diye..
ama ben kurdelam hahay
papuç bırakır mıyım...
şimdi çok nadir çalar kapım
kızlarrr mercimek çorbası
falan yapıyorum yemekleri yaptım daha çorbayı rondadan geçirecem
sizin menünüzde ne var bu akşam?
ben kapuska yemeği yaptım çok severim..
brüksel lahana..
ciğer kavurma..
mercimek.
biraz sebze ağırlıklı oldu ama isabet olur
Ya can sıkıntısından çıkıyor benim ki kayınpeder sıkı benim her yere salmıyor bunu evde bunalıyor bana çıkıyor yok yani ne gerek var anlasam çıkma desem açık açık olmayacak yü vermiyorum tavır alıyorum anlasın diye öylede olmuyor anlamadım ya
Ben hiç sevmem brüksel lahana falan dünden yemeğim vardı yapmadım şekerim
Nasıl davranacağımı şaşırdım valla hiç yüz vermiyorum gene aynı of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?