sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ya emoş dün sana açmıştım konuyu.cildim yağlı diye falan..yazıcakdın.hadi biraz bilgi ver bana.ne kullanıyim

kuzum valla ben genelde kuru ve hassas cilt gördüm yağlı ve hassas sennki bi garip galba yağlanmadan olusan sivilcelerden dolayı hassalık var..yağlı ciltte duzenli temzlik öenmlidr maske yap haftalık ama kimyasallar zor geliosa evde kendn ii gelcek bişler yap yağlı cilde salatalık özü ii gelir onun gibi birseyler sen dha detaylı anlatsana daha önce brsey kullndnmı ne gibi tepkiler yarattı baskasnn urunlerini denemekde bashtmiorm ama kendin aldğn kullndğn urunlerden?

Su perisi görmedin mi mesajımı?
Artık bacı mı olduk sadece
üçüncü yazışım valla

derfat kaç kere yazdım valla sende görmüyorsun mesajları cnm

kızlar mesela ben parfumumu bi turlu belirleyemedim onceden candy kullanıodm snrada cok gördm herkese soğudum smdi ondn bundan kullanıorm ne gelirse elime. varmı öenrilerniz?
VALLA CNM herkezde olan parfüm beni bayıyor şahsen
hayatta sevmem herkezin kullandığı parfümü..
ben avon 50s glam kullanıyorum hanım eli kokan bir parfüm
hele böyle açık satan yerlerde herkez aynı kokuyu alıyor ya midem kalkıyor diyebilirim o kokudan
sağol bitanem ya gündüzleri çağanı bırakıp giremiyodum ya en çok ona seviniyorum şimdi istediğim zaman gircem sizlerle konusacağım diye
evet cnm inşallah
görmemişim mesajını özür..:2::2:

ay evet çoğu parfüm zor okunuoo:) absolitli irrezistıbıl oluo ay bi tuhaf oldu okunuşunu yazınc türkçesi de kesinlikle dayanılmaz

bu yazdığın oknuşunu şimdi kuzum...
türkçesinden bişey anlaşılmıyo ingilizcesinden nasıl anlayak yafff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…