kız inş olmassında bebiş gelir....
hayırlısı canım bakalım,nasipte ne varsa onu görürüzz...
kızlar ya kaynanam ve görümcem buraya geliyolarmış hçde çekemiycem şimdi onları ha biraz moralim bozuktu bide uykusuzum tamda yemek zamanı şimdi naz yaparlar amannnnnnnnnnn
canım sende rahatsız olduğunu filan söyle..
o yüzden keyifsiz olduğunu filan anlatırsın
normalde aranız iyi değil mi??
yok canım kötü aramız ben gitmem hiç onlarda arada bi gelir ama benim gönlüm olmaz ALLAH tan çağan uyudu onu sevmelerini istemiyorum çünkü çok yapmacıklar onların yapmacık sevgisine ihtiyacı yok oğlumun
yok canım kötü aramız ben gitmem hiç onlarda arada bi gelir ama benim gönlüm olmaz ALLAH tan çağan uyudu onu sevmelerini istemiyorum çünkü çok yapmacıklar onların yapmacık sevgisine ihtiyacı yok oğlumun
nasılsın canım
iyidir bebişimmm,biraz yorgunum
seni sormalıı,
kız köpeeğinin sabun yemesi hiç aklıman çıkmıyoor
kızlar ben de yemek koydum düdüklüye geldimmya düdüklü tencereye yeni alışıyorum, çok da korkuyorum ama hem lezzetli hem sağlıklı hem de çabuk pişiriyor..
hoşgeldiin bende korkarım düdüklüden ben küçükken babaannem düdüklüde yemek yaparken atlamıştı bütün kolunun derisi sıyrılmış sarkıyodu hala gitmez o görüntü gözümün önünde çok korkarım
ay ne bileyim ya 2 gün önce taze fasulye pişirdim, çok şükür bişey olmadı bugün de patates yemeği yapıyorum bakalım...kayınvalidem seneelrdir kullanıyorum havasını almadan ve soğumadan açmaya kalkmazsan birşey olmaz diyor. zaten yemek pişerken mutfağa girmiyorum bile
iyi akşamlar herkese....
kurdelam gitti kimse topike uğramaz oldu :))))
nerdesiniz yahu.
keremce hosgeldn bi ikmz varız galiba nabıyosun kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?