kzılar yaaaa aranızda ev almak isteyen yataırım yapaan para birktirebilen varmı?
ik zamanlar bende çok yaktım resmen tepsi bile yandıama yapa yapa alışıyorsun dene bak ocak kısık olsun ve çok tutma
var tabiiii ama birikim maalesef olmuyor daha düğün yapacağız takılan takıları peşinat geri kalanını kredi çekip kira gibi ödemeyi düşünüyorum ben en mantıklısı o geliyor bana sizin düşünceleriniz nasıl
tamam cnm kesinlikle deneyeceğim.
bir tek kazandibinde mi kullanıyorsun sosu?
evet kazandibinde kullanıyorum tepsiye şekeri serpiyorum ocakta karamelize olacak şekile gelen kadar ocakta tutuyorum sonrada üstüne kazandibini döküyorum 1 gece bekletiyorum yarın afiyetle yiyiyorum nasıl ama canınız çekecek şimdi
ya bu insanlar neden böyle yaparlar anlamam ben ya Allah Allahvalla cnm benm bzde öyle düşnüodk taki kyınvaldemler altınları alana kadr siz harcarsınız die snra ve bakdk alamaya arr verdik peder banakya iptotek olrk vermiş altnları kredi cekmiş.
smdi kayınvalide ev alın dior bakalm peder altınları vercekmi yoksa bende almak istiorm aam birikim cok zor tabi onlar olmassa birk yappda alnımaz bu devrde
evet kazandibinde kullanıyorum tepsiye şekeri serpiyorum ocakta karamelize olacak şekile gelen kadar ocakta tutuyorum sonrada üstüne kazandibini döküyorum 1 gece bekletiyorum yarın afiyetle yiyiyorum nasıl ama canınız çekecek şimdi
kzılar yaaaa aranızda ev almak isteyen yataırım yapaan para birktirebilen varmı?
valla çeker mi çeker bayılrım kazan dibinede..
bende yaptım bir kere tepsiye şekeri serpip ama yanık yanık oldu beğenmedim
ya bu insanlar neden böyle yaparlar anlamam ben ya Allah Allah
hoşgeldinnnnn açıldıkkkheytt açılın ülen ben geldim............
cnm biz kira vermiyoruz
ama çok istiyorum kendi evim olsun
yeni bir ev güzelin güzeli var nede olsa..
şu anda birikm yapıyoruz ama ne kadar faydalı oluruz ev için bilemem
ama tek dileğin yeni bir ev..
hoşgeldin derfat nasılsın?heytt açılın ülen ben geldim............
kendi eviniz ne güzelbiz aldık canım
1 sen oldu alalı
sen çok yakıyorsun bence ondan olmuyor gibi geldi bana
inş. verirler olurmu öyle şey ya çocukları en azından ne kadar ayıp etmişler ben sözlümle konuştum ailesinede dedim böyle böyle yapmayı düşünüyorum diye çok sevindiler ama sonrasını bilemem tabii ne yaparlar allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm valla şimdivalla guzel,m öle benmk,ler lilk geceden istediler cok drendm murta cok dedima ama o yapmazlar dedi kendiside gördü dkktli ol snde evlnnce snnde basına gelebilr Aallah korusun. smdi onalrı bekliorz işde verselrde alsak diye cok istiyorm Allah nasip eder insallah
hoşgeldin derfat nasılsın?
kendi eviniz ne güzel
daha önce kiradamıydınız keremce?
artık çok kısık ateşte yapacam iki saatte olsun bekleyecem yani.
aynen cnm bnede cok istiyorum bzimde ev kirasnn yarısnı sirket veriyr.
siz nsl kira vermiosnz annlern evimi?
hosgeldin derfatım canım muhbbte katıl guzelim sennde yormlarnı bekliorz:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?