sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar ben kacıyorrmm kendze ii bakın geledebilrm gelmeyedebilrmm belli olmz optm hepnizi

seninde mi olmuyor tripoli?
ne kadardır deniyorsun
anlatır mısın kısacık?

kısaca anlatayım 5 yıl bıyunca yasmin doğum kontrol hapı ile korundum.sonra hapı bıraktığım ay hamile kaldım 2 aylıkken ölü tanısı ile kürtaj oldum.bir yıl sonra yine hamile kaldım yine 2 aylıkken öldü kürtaj oldum.bir yılım doldu 2. kaybedeli.doktora gittim bir sürü tahlil sebep yok diyorlar.3cüyü inşallah kucağıma alırım.çok bir çaba harcamıyoruz hamile kalmam için galiba gününe denk gelmiyor.nasip kısmet.

selam kızlar ben geldim :)

kurdelam cnm hoşgeldin özledik seni vallah nasılsın güzelim? :)
hoşgeldin tatlımmm
valla hb cnm çok sağol...
bende çok özledim sizleri...
iyiyim tatlım bakınıyoruz öyle işte kızlarla:)
kızlarr ben çıkıyorum hepicinize iyi geceler.......
güle güle cnm iyi geceler
kızlar ben kacıyorrmm kendze ii bakın geledebilrm gelmeyedebilrmm belli olmz optm hepnizi
tamam balım hoşçakal

kuzum üzldüm bende yasmin hapı kullandım 2 yıl hapı bırakdm kanamam oldu camur gibi pıhtı pıhtı korunmuyodkda bz bebek sandım düştümükü die korkttk ama sebebni bilemdiler smdi duzeldi ama bdaha kullnmıorm hap map

hoşgeldin tatlımmm
valla hb cnm çok sağol...
bende çok özledim sizleri...
iyiyim tatlım bakınıyoruz öyle işte kızlarla:)

güle güle cnm iyi geceler

tamam balım hoşçakal

hoşbuldum şekerimmm

geri dönüşün güzel oldu cnm :)

valla bende öyle bakınıyordum bi baktimki kurdelam gelmiş hemen bi yazim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…