• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

amin canımm benimm inanki şimdilik erken dedi ama erkege benziyo gibi dedi kusum hakkımızda hayırlısı olsunn:29: :38:

evet canım hamiş kalmadan da eccik göbekliydimm :1: ayy cok güzel bi duygu canım rabbbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh:29: :38: :nazar: :emir_bebek:

maaşallhh canım.. amin

ceydoşşşşşum nasılsın güselim daha daha??
nasıl gidiyor hayat bakim?:6::6::6:

iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.

:38:

amin canımm benimm inanki şimdilik erken dedi ama erkege benziyo gibi dedi kusum hakkımızda hayırlısı olsunn:29: :38:
ayyy Allah sağ salim almak nasip etsin kucağına cnm ya valla en içten dileklerimle söylüyorumm
nasıl böyle hamiş olmak içinde bi can taşımak?
ben minicik olduğu için hiç birşey anlamamıştım...
ben içimde bi can büyüdükçe korkarım gibi geliyor..
ona bi zarar gelecek yada kan akımında sorun olacak birşey olacak dye üç büçük atarım
yada şimdiye kadar okuduklarım dan etkilendim bilmiyorum...
rahimime tutunamamasıda cabası..
korkuttu bni..

saol kurdelam bende cok merk ediorm bunları aklımdaki soruları sordun valla melikecim aydınlt biiz yaa bu arda ALLAH sağlıklı bi şeklde almak nasip etsn bebğni kucağna:16:

anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar :D
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)
memnun olduk canım hemde çok...valla sorum yok bnm:)))
seninde çocuğun var ne güzel Allah bağaşlasın emi...
evet biraz hızlı geldi sayfa bu akşamda..
bizim hatunlar çok bereketli ya:))
kızlar selaaaaam valla benim için günün en güzel saatleri.oğluşumla eşimi yatıdım sohbete dalalım :16:

hg cnm tekrar...ne güzel dinlenme saatlerin..:6:

:60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:

evet cnm çok tatlı bende bir yakının zannettim:9:

(:yok valla benimki olunca bu bıdığa benzesin diye şimdiden bakmaya başlıyorum bi beş sene daha bakıyım belki benzer(:kime çok bakarsan ona benzermiş fln diye bişi vardıya:1::1::1:

memnun olduk canım hemde çok...valla sorum yok bnm:)))
seninde çocuğun var ne güzel Allah bağaşlasın emi...
evet biraz hızlı geldi sayfa bu akşamda..
bizim hatunlar çok bereketli ya:))

hg cnm tekrar...ne güzel dinlenme saatlerin..:6:

evet ya aşkım oğlum bu saate kadar yatmadı valla zor yatırdım anca geldim:37:

iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.

aynen öyle ceydacım ya bende temizlik yaptım bugun...
daha da var yarın halledecem...
fırındı buz dolabıydı onları çekecek eşim bende silecem..
wcnin duvarlarını sileyim...
ohh rahatlıcam valla.

(:yok valla benimki olunca bu bıdığa benzesin diye şimdiden bakmaya başlıyorum bi beş sene daha bakıyım belki benzer(:kime çok bakarsan ona benzermiş fln diye bişi vardıya:1::1::1:
evet cnm ya doğruymuş göya o
batıl inanç işte...:61:

selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:

ayyy Allah sağ salim almak nasip etsin kucağına cnm ya valla en içten dileklerimle söylüyorumm
nasıl böyle hamiş olmak içinde bi can taşımak?
ben minicik olduğu için hiç birşey anlamamıştım...
ben içimde bi can büyüdükçe korkarım gibi geliyor..
ona bi zarar gelecek yada kan akımında sorun olacak birşey olacak dye üç büçük atarım
yada şimdiye kadar okuduklarım dan etkilendim bilmiyorum...
rahimime tutunamamasıda cabası..
korkuttu bni..

canım inanki yasanılmaz anlatılır :5:
bazen içinde sankii içimde hiçbişi yokmuş gibi oluyom ama sonra onu ultrasyonda görünce tüm sinirimi stresimi atıyom rabbim korusun inşlalahh bebişimi ve beni :nazar: :emir_bebek: inanki bende cok korkuyorum bişi olucak diye hele gecen su 3 ay bi ara leke geldi aglamaktan helak oldum rabbime emanet melegim inşallah sende en kısa zamanda tadarsın bitanem benim :29: :38:

amin canım benim için daha erken ama içim gidiyor valla böle tatlı tatlı görünce maşallah:nazar:sağlıklı iyi huylu kaderide kendide güzel bi evlat versin Allah.kız erkek??:nazar:

çok saol tatlım benimm erkege yatkın dedi ama kesin demedi canım hakkımızda hayırlısı olsun şnşallah diyoruz eşimle biz onu bulana kadar ne cektik rabbime binlerce sükür olsun darısıda isteyen herkese inşalahhh:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:

hoş geldin canım bende benimkileri yeni yatıdım kendimi burda buldum şeker:16:

ayyy hiç sorma kısss...:60::60::60:
dün altıma edecektim valla...
zor attım kendimi wcye.
girdim wcye yapıom yapıom bitmıyooo....:52::52:

:60::60::60::60: kız torbayı patlatmayalım yakında :60::60::60:

anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar :D
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)

ben diyorum makina gibin hatunlar maaşallahh :60:

ben 24 yaşındayım canım, ist.da oturuyorum henüz bebiş yok :61:

kızlar selaaaaam valla benim için günün en güzel saatleri.oğluşumla eşimi yatıdım sohbete dalalım :16:

hoşgeldin dilekk :21:

:1:eyvahlar olsun noolduki okadar(((:

ne olmadı ki :60::60: emoşun ekşınlı maceraları sağolsun kopamadık pcden :60::60:

valla ben bazen evye götürüorm laptopu ordan yazıyorsm böle durmlarda napym ksura bakmayın tvaletten yazıyorm size:60::60::60:

:60::60: ay emoş öldrcen kıs sen beni...

evet ya aşkım oğlum bu saate kadar yatmadı valla zor yatırdım anca geldim:37:
olsun cnm artık dinlen bol bol..gece senin:)
canım inanki yasanılmaz anlatılır :5:
bazen içinde sankii içimde hiçbişi yokmuş gibi oluyom ama sonra onu ultrasyonda görünce tüm sinirimi stresimi atıyom rabbim korusun inşlalahh bebişimi ve beni :nazar: :emir_bebek: inanki bende cok korkuyorum bişi olucak diye hele gecen su 3 ay bi ara leke geldi aglamaktan helak oldum rabbime emanet melegim inşallah sende en kısa zamanda tadarsın bitanem benim :29: :38:

amin güselim...
leke kötü ya maşallah ucuz atlatmışsın cnm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X