sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

öyle olsun bakalım belim çok ağrıyo ya

tribini yesinlerrr sen naptın bakiim canım annenlerde güzel vakit gecirdinmii sen yazmışsın bana cevp yazdım ama görmedin sanırım sinemaya gidemedik kuşuum bileti gec saate bırakmışlar gündüz almamışlarr sonrada dolu diye alamamışlarrr

evet tatlım engelleyormuşş hadi es kaza hamile kaldıın bebeğin gelişmesini engelliyomuş tedavi olmassan

ayy inanmıyorum yaaaa
ciddi bi durummuşşş hemdee
Rabbim şifasını verir inşlhhh,sıkma canınıı,,
şuan tedavi görüyosun sanırım dimmii
nasıl gidiyor tedavin

ayy inanmıyorum yaaaa
ciddi bi durummuşşş hemdee
Rabbim şifasını verir inşlhhh,sıkma canınıı,,
şuan tedavi görüyosun sanırım dimmii
nasıl gidiyor tedavin

ben suan tiroid tedaviisi oluyorum canım kadın doğuma gitmiyorum saldım biraz daha bekliym diyorum.. olmadı direk tüp bebek yaparııım bnm kocama kalsaaa şimdiye 40 kere yaptırmıştıkda ben birazdaha zaman gecsin istiyorum..

sinemaya gidememene üzüldüm bizde annemgilde çok durmadık çağanın uyksu gelmişti bide eşimin başı çok ağrıyomuş çokta yorgunmuş kalmadık fazla

bende haşimatotiroid hastasıyım
bnmde düşükleri o yapıyormuş..
otimum gebeliğe engelmiş.
vucuttan atıyormuş emriyoyu fark edince

kadercim burda mısın tatlışım...
bende diyorum bu kız online ama nerde
benim misafir erken gittiyemeği yedi kaçtı hesabııııııı
bende 5 dk bakayım dedim ne var ne yok...
neyse şu tabakları makineye atıp gelirim yine

sinemaya gidememene üzüldüm bizde annemgilde çok durmadık çağanın uyksu gelmişti bide eşimin başı çok ağrıyomuş çokta yorgunmuş kalmadık fazla

olsun canım genede cıktık dışarı fenerbahçeye marinaya gittik öylede güzeldii oturduk güzel güzel

tatlım geldiğinde slam verirsen cevp veririz hemen...
alttaki nickleri kontrol etmiyoruz ki srekli
canım zaten geldiğimde slm veriyorum bu sefer açtım mıtfağa geçtim pc yanımda değildi o söylediğimiz sözde trip değildi naz diyebilirim

kızlarr ben kaçtııım duşa giricem daha misafirimde gelcek anca uzanırım oonlar gelene kadar öptüm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…