yok canım kocada yok bende problem haşimoto triod hastayısım evet canım 14 te evlendim
hoşbulduk kadercim daha tam bitiremedim ilk defa deniyorum görüntüsü çok hoşuma gitti bakalım olacakmı sen nasılsın canım
hımmm hiç duymadım canım,troid engelliyormuymuşş gebeliği,,,
Allah şifa versin tatlım,
öle deme canım yaaa valla ben aşşığaya hiç bakmıyorum kim gelmiş kim gitmiş anca yazdıklarında görüyoruuum yoksa seni görmemem mümkünmüüüü :78::78::78:
öyle olsun bakalım belim çok ağrıyo ya
evet tatlım engelleyormuşş hadi es kaza hamile kaldıın bebeğin gelişmesini engelliyomuş tedavi olmassan
burdayım canım tam ağlayan kek yapıyodum elektrik gitti yeni geldi onu pişirdim
<
aaaa sembas beni farketti
ayy inanmıyorum yaaaa
ciddi bi durummuşşş hemdee
Rabbim şifasını verir inşlhhh,sıkma canınıı,,
şuan tedavi görüyosun sanırım dimmii
nasıl gidiyor tedavin
öyle olsun bakalım belim çok ağrıyo ya
tribini yesinlerrr sen naptın bakiim canım annenlerde güzel vakit gecirdinmii sen yazmışsın bana cevp yazdım ama görmedin sanırım sinemaya gidemedik kuşuum bileti gec saate bırakmışlar gündüz almamışlarr sonrada dolu diye alamamışlarrr
noldu fıstıklı lokumummmmm
yoruldun mu bugünnn
misafir mi vardııı
benim genelde yorgunluktan birde regl olacağım zamanlar ağrıyorrrr
sinemaya gidememene üzüldüm bizde annemgilde çok durmadık çağanın uyksu gelmişti bide eşimin başı çok ağrıyomuş çokta yorgunmuş kalmadık fazla
canım zaten geldiğimde slm veriyorum bu sefer açtım mıtfağa geçtim pc yanımda değildi o söylediğimiz sözde trip değildi naz diyebilirimtatlım geldiğinde slam verirsen cevp veririz hemen...
alttaki nickleri kontrol etmiyoruz ki srekli
anammmm turliğim yine iz peşindeee
yakaladı beniiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?