sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla hakkaten yapan sağolsun ne kadar güçlü ya bende ev yapımı puding yapçam oluşum seviyo ama iyice bozdum rejimi

valla ben kilo verim derken gittikçe şişiyom..
yaza görümcemin düüğünü var yaza kadar bi zayıflasaydım...
çatır çatır çatlatırdım görümceleri eltileri...
ayyy çok kötüyüm ben yaaa

valla hakkaten yapan sağolsun ne kadar güçlü ya bende ev yapımı puding yapçam oluşum seviyo ama iyice bozdum rejimi

ayyy bende çok severim bak sana bi püf nokta söliyim bi pastacıdan öğrenmişti annem çok kolay bişi.pudingi pişiriyoruzya tam sıcakken buzdolabından bir çay bardağı soğuk suyu pudinge döküp blendrla çırpıyoruz snra kaplara koyup dolaba koyuyoruz.hem üzeri kabuk bağlamıyo hem parlak oluyo pastanedekiler gbi

tamam aşkım bu sefer öyle yapim ama ben hazır puding yapmıyorum kendim yapıyorum üzeri kabuklanmıyo zaten ona fırsat kalmıyo hemen bitiyo

iyiyim tatlım.bütüngün evde olmanın keyfini çıkarıyorum

ayy çıkar bacım çıkar...,
bende küflenecem evde oturmaktan..,
dışarıya hasret kaldım valla..
havalar soğuk bebişden dolayı dışarıda çıkamıyorum..
çıkarsam bi avmye gidiyorum..
çarşıyı felan unuttum valla...

tamam aşkım bu sefer öyle yapim ama ben hazır puding yapmıyorum kendim yapıyorum üzeri kabuklanmıyo zaten ona fırsat kalmıyo hemen bitiyo

bizde hiç yapmayz hazır puding annemden alışkalık hep evde yapıyorum.canım çekti bende yapıcamm

kızlar size iyi sohbetler ben yarım kalan işleri halledeyim daha börek yapçam ama hazır yufkadar siz nasıl yapıyonuz ben pişirmeden 12 saat dolapta bekliyo yarın pişircem bugün yapmam lazım aman ye ye ye buğaz doymuyo

ay kız bende çıksam bile eşim 1 -1.5 saat bakıyor yalnız çıkıyorum.emziriyorum daha burası büyük şehir çarşıya gidip gelmek sadece 1.5 saat sürüyor.o yüzden 4.5 aydır çarşıya bile gidemiyorum.

bilerekmi bekletıyon dolapta canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…