sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

geldiim ay gıcığın teki geldi sişnir oldum eşimde ypok büroda tekim aptal bana filo müşteriniz varmı diye soruyo sanane yaaa bende bnm bi bilgim yok dedim konuyu kapatsıon diye sen niye burda oturuyosun dedi bana yanında tanıdığımız olmasa bpozardım da ayy ne sinir oldum yaaaa

çok geçmiş olsun canım inşlhh kötü bişeyi yoktur çabuk atlatır

ahh canımm öle durumlarda en iyisi dinlememek
kız sabah gidiyomuş en azından bi de benim gibi olsan ne etcen
gündüz 5 de bi gidiyo bi daha ertesi sabah 9 da geliyo
ok kuzu kolay gelsin.....
selam su perimmm
selaaammm canlarımmmm ciğerlerimmmm ben geldddiiiimmmm
yamukprenses nasılsın canımm
selamm tatlım naber

selam yavru kuşum
temizliği yaptım yemekleri yaptım geçtim pc başına :82:

sen nasılsın minik cadı napıyo bakalım

ohhh ohh rahatsın öyleyse..
nasıl olim iyiyim bende...
minik cadı yaramazlık peşinde valla...
evi temizliyorum arkamı dönüyorum yine aynı..
sanki ev hiç temizlenmemiş..

valla ben bişey anlamadım kuzu...
editör noluyo....
ben direk yapıyorumda...
yok canım sağ üst köşeden a ya basmadıkça olmuyor bnm...a nın üstüne oku getirincede editörü değiştir diyo ne bilim
selammm barbiiii bebeklerımmm gecmısı okuyodum baktım ben sona hiç gelemıcem anlasılan habire ilerledikleri için... :)) sondan okumaya karar verdım

bugün kimsecikler yok nedense
gece dökülürsünüz tabi
tatlım bizim topicin özelliği gece kuşları olması...
on birden sonra pıt pıt pıt kuşlar konuyor topice
tabi en başta ben

SU PERİSİİİİİ NAPIYOSUN ADANALIMM?

kızlarrr selamlar tatlı kuşlarımm
eşimle gezdik dolaştık geldik
ısınıyorum çok üşüdüm ya çok soğuk

selam kızlar naber valla bugün şimdi oturabildim pcnin başına.birazdan misafir gelecek.temizlikti yemekti,ikramlıktı derken akşam oldu paşanın mızmızlıkları da cabası,bugünlerde çok zor uyuyo ya uyuyasıya kadar yeminle tam 1 saat geçio bazenn kafayı yicem artık diorumm

cnm merhaba hg...
sen kaç yaşındasın?
90 doğumlu musun öylesine merak ettimde.
çocuğun var mış ya ondan...sorayım dedim:)

benm şimdi çıkmam lazım kusura bakma ltfen sonra konuşuruz tamam mı...
uğra gene cnm.

cnm almila albümüne baktım çok tatlı bu arada görüşmek üzere

sağol canım görüşürüz

ben 90 doğumluyum canım evet çocuğum var çok erken diolar ama ben zaten 18 yaşında evlendim.aşk evliliği oldu bizimki biara uzun uzuzn anlatırım,tamam canım konuşuruz yine öptümm

bende aynıyım valla..
bazen cinnet geçirecek gibi oluyorum..
çok yoruyor beni...

iyi aksamlar kızlar nasılsınız ben çok yorgunum bugün yine hastaneydik ama bu sefer çağan için değil eşim için çok hasta şu anda uyudu çağanda yeni uyudu bende yatıcam yatmadan bi bakayım dedim dün gecede uyumadım çok yorgunum ve uykusuzum kızlar ne olur uff ya derfatın hastane muhabbetinden sıkıldık demeyin bi iyileşebilseydik ailcek çok sevinecektim ALLAH hasta olan herkese acil şifalar versin....çok zor hastalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…