geldiim ay gıcığın teki geldi sişnir oldum eşimde ypok büroda tekim aptal bana filo müşteriniz varmı diye soruyo sanane yaaabende bnm bi bilgim yok dedim konuyu kapatsıon diye sen niye burda oturuyosun dedi bana yanında tanıdığımız olmasa bpozardım da ayy ne sinir oldum yaaaa
çok geçmiş olsun canım inşlhh kötü bişeyi yoktur çabuk atlatırtünaydın hatunlar gerçi ben bu gecede uyumadım eşim hastalandı annem geldi çağana baktı bende eşimi acile götürdüm şu anda baba oğul uyuyolar bende pcyi açtım eşim bugün raporlu evde karacigerinde bilmem ne büyümesi varmış genel cerrahiye gitcez bugün bakalım gidersek
her sabah böyle kuşum
eşime diyorum ki ne olur bırakma aşkım ezan bitsin öyle çık evden.
ezanda gidiyor ya
eşim gidince yatak odasında kalmıyorum yaklaşık bir aydır hava kararrlı..
kalkıyorum bende.(
yazın çok rahattım ama kışın böyle oldum bu sene..
önceden böyle olmuyordu ama işte geçenlerde üç harflilerden anlattı bi tanıdık ondan sonra böyleyim
selam su perimmmok kuzu kolay gelsin.....
selamm tatlım naberselaaammm canlarımmmm ciğerlerimmmm ben geldddiiiimmmm
yamukprenses nasılsın canımm
bugün kimsecikler yok nedense
gece dökülürsünüz tabi
slm canım benim nasılsın....
selam yavru kuşum
temizliği yaptım yemekleri yaptım geçtim pc başına :82:
sen nasılsın minik cadı napıyo bakalım
yok canım sağ üst köşeden a ya basmadıkça olmuyor bnm...a nın üstüne oku getirincede editörü değiştir diyo ne bilimvalla ben bişey anlamadım kuzu...
editör noluyo....
ben direk yapıyorumda...
selammm barbiiii bebeklerımmmgecmısı okuyodum baktım ben sona hiç gelemıcem anlasılan habire ilerledikleri için... :)) sondan okumaya karar verdım
geldiim ay gıcığın teki geldi sişnir oldum eşimde ypok büroda tekim aptal bana filo müşteriniz varmı diye soruyo sanane yaaabende bnm bi bilgim yok dedim konuyu kapatsıon diye sen niye burda oturuyosun dedi bana yanında tanıdığımız olmasa bpozardım da ayy ne sinir oldum yaaaa
ahh canımm öle durumlarda en iyisi dinlememek
kız sabah gidiyomuş en azından bi de benim gibi olsan ne etcen
gündüz 5 de bi gidiyo bi daha ertesi sabah 9 da geliyo
öyle cnm bunADa şükü tabiki ama gece gibi sabahın körü ezan saati
tatlım bizim topicin özelliği gece kuşları olması...
bugün kimsecikler yok nedense
gece dökülürsünüz tabi
selam kızlar naber valla bugün şimdi oturabildim pcnin başına.birazdan misafir gelecek.temizlikti yemekti,ikramlıktı derken akşam oldu paşanın mızmızlıkları da cabası,bugünlerde çok zor uyuyo ya uyuyasıya kadar yeminle tam 1 saat geçio bazenn kafayı yicem artık diorumm
cnm almila albümüne baktım çok tatlı bu arada görüşmek üzere
cnm merhaba hg...
sen kaç yaşındasın?
90 doğumlu musun öylesine merak ettimde.
çocuğun var mış ya ondan...sorayım dedim:)
benm şimdi çıkmam lazım kusura bakma ltfen sonra konuşuruz tamam mı...
uğra gene cnm.
selam kızlar naber valla bugün şimdi oturabildim pcnin başına.birazdan misafir gelecek.temizlikti yemekti,ikramlıktı derken akşam oldu paşanın mızmızlıkları da cabası,bugünlerde çok zor uyuyo ya uyuyasıya kadar yeminle tam 1 saat geçio bazenn kafayı yicem artık diorumm
bende aynıyım valla..
bazen cinnet geçirecek gibi oluyorum..
çok yoruyor beni...
mana cnm sakin ol
bebek işte anlamıyor ne yapacaksın
kızlar ben çıkıyorum gene sonra gelirim siz gelince
imza::
fatma gülün suçu ne?
izleyenlere iyi seyirler bacılar:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?