- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi
Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Dipnot: Adamla konusmak istemedim. Tesekkur etmek istedim sadece ikisi arasinda fark var. Kalabilirdim ama kalmadim onun sayesinde kalmadim.
Eşimede tabiki anlatmicam cnku anlatacak birsey yok...
Bu konuyu da eşime karsi sucluluk hissettim bir an neden boyle oldu diye ondan dolayi açtim.
Rahat rahat burda anlatamayacaksam neden uye oldum ??? Ya da neden burda bu kadar bayan üye.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi
Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Dipnot: Adamla konusmak istemedim. Tesekkur etmek istedim sadece ikisi arasinda fark var. Kalabilirdim ama kalmadim onun sayesinde kalmadim.
Eşimede tabiki anlatmicam cnku anlatacak birsey yok...
Bu konuyu da eşime karsi sucluluk hissettim bir an neden boyle oldu diye ondan dolayi açtim.
Rahat rahat burda anlatamayacaksam neden uye oldum ??? Ya da neden burda bu kadar bayan üye.
Son düzenleme: