• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara...

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi

Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?

Dipnot: Adamla konusmak istemedim. Tesekkur etmek istedim sadece ikisi arasinda fark var. Kalabilirdim ama kalmadim onun sayesinde kalmadim.
Eşimede tabiki anlatmicam cnku anlatacak birsey yok...
Bu konuyu da eşime karsi sucluluk hissettim bir an neden boyle oldu diye ondan dolayi açtim.
Rahat rahat burda anlatamayacaksam neden uye oldum ??? Ya da neden burda bu kadar bayan üye.

Son düzenleme:
Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi

Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Çok şükür olmadı. Olmasın da zaten. Ürkütücü geldi bana şimdi. Allah korusun.

Evli değilim bende cevaplayabilir miyim :KK53:

Bence kendinizi vesveselere teslim etmeyin. Zaten bunu sorgulayıp vicdan yapan bir insan kötü niyetli yaklaşımda bulunmaz. Anlık bir dürtüdür deyip geçin kafanızda kurup bir isim vermeyin buna "beğenme" gibi

Cevap verebilirsiniz ama evliler daha iyi anlar diye düsündüm. Evliligin verdigi bazi sorumluluklar davranis bcimleri vardir. Toplum buna surukler. Belki kibar belkide bana şans vermesiydi benim beynimi donduran...
Begenme guzel bir terim :)

Evlenince duygularımızı aldırmıyoruz ki sonuçta dizilerde filmlerde de bi dünya insan beğeniyoruz eşlerimizde tabiki takılmamak en güzeli

Muslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)

Bir insanı beğenebilirsiniz, sempatik bulabilirsiniz.
Davranışları gözünüze hoş gelebilir, kadını erkeği de olmaz bu durumun.
Ama o kişiyi yanınıza konumlandırıyorsanız, orada sorun başlar.
Bu düşünceleri beyninizden atmaya çalışın, düşündükçe saçma bir suçluluk psikolojisine girebilirsiniz ve tehlike çanları çalar.

Muslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)

Konu sahibi burada dalga mi geciyorsun konu gercek mi bilemedim de bu nedir ya gitcekmis esine bugun bir adam gordum beynim dondu bir an onu gorunce cok heyecanlandim adamdan diyecekmiste kocasida agzini yuzunu operim diyip konu kapancakmış.
Sanki cok sevimli bir olay.
Ben bekarken bile durduk yere herhangi biyerde gordugum adami gecelere kadar dusunmedim.Gorunce kendimi kaybetmedim.Evliyken zaten asla boyle bisey olamaz.Bu benim duygusuz olfugum anlamina gelmiyor.Ama duygumuz var diye elin adamina heyecan duymak meyil etmekte cok cirkin bisey utanmalisin.

Anlatınca öyle diyeceğinden emim misiniz,Muslerayla o kişiyi aynı kefeye mi koyuyorsun?Muslerada birşey olmayacağından emin, o yüzden tepki vermemiş.

Benimde etkilendiğim olmuştur bir anlık ama eşimi huzurumu değişmem. Eşime sarılınca aklımdan ondan başkası geçmedi şimdiye kadar

Ben oyle birsey yasamadim, yasar miyim bilmem. Sonucta beynimizde olan bir aktiviteyi yonetemiyoruz. Nasil ki filan kisiye gicik olmayi engelleyemiyorsak boyle ani etkilenmeleri de engelleyemeyiz. Onemli olan icinin temiz olmasi demis atalarimiz :KK53::KK8:

Back
X