• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara...

Anlık bir şeydir o, bence büyütmeyin kafanızda.:) ben evli değilim ciddi bir ilişkim var. Ama ne zaman Nick Bateman'ın fotoğrafını görsem aynı şey bana da oluyor. :KK53: Hayranlık duymak, beğenmek başka bir şey.
Bende bir ara Muslera hayranıydım, forması var bende ilk geldiğinde abartmıyorum hafta onunla uyudum. :KK53:

kız muslera ne çirkin bsy allah naapmasın senii:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben burak özciviti görünce ne adamlar var beeeh dıyorumm.çok yahuşuhlu anam ya ..biraz da kocamı kızdırmayı sevıyorum...

sonra ensemde bi sıcaklık

eşim ensemi cimcikliyo artık nasıl abartıyorsam

Hayatımda hiç birini görünce öyle dona kalmadım. Nasıl bi sey acaba merak ettim. :KK53:
ben burak özciviti görünce ne adamlar var beeeh dıyorumm.çok yahuşuhlu anam ya ..biraz da kocamı kızdırmayı sevıyorum...

sonra ensemde bi sıcaklık

eşim ensemi cimcikliyo artık nasıl abartıyorsam

Muslerayi seviyorum ama artik evlendi onla butun aşkimiz bittii.. :110:

Size de burak ozcivitle mutluluklar allah var yakisikli simdi adam :KK45:
Allah sahibine bagislasin :KK19:

Valla bende okuyorum. Geçen konumda da bir şey yapmadigim halde topa tuttular. Ama ben anlattim eşime her şeyi. 2 ggün içim içimi yedi dayanamadim daha fazla söyledim. Saklasaydim bir şeykendimi ssuçlu hissederdim. 1 gün surat asti sonra baristi

Valla bende okuyorum. Geçen konumda da bir şey yapmadigim halde topa tuttular. Ama ben anlattim eşime her şeyi. 2 ggün içim içimi yedi dayanamadim daha fazla söyledim. Saklasaydim bir şeykendimi ssuçlu hissederdim. 1 gün surat asti sonra baristi

Bende onu sormuştum ama konular dagildida dagildi. Sizin adiniza da sevindim. Benim esim de en fazla 1 saat surat asar ki ortada bisey yok

Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi

Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?

Dipnot: Adamla konusmak istemedim. Tesekkur etmek istedim sadece ikisi arasinda fark var. Kalabilirdim ama kalmadim onun sayesinde kalmadim.
Eşimede tabiki anlatmicam cnku anlatacak birsey yok...
Bu konuyu da eşime karsi sucluluk hissettim bir an neden boyle oldu diye ondan dolayi açtim.
Rahat rahat burda anlatamayacaksam neden uye oldum ??? Ya da neden burda bu kadar bayan üye.

Anormal bir sey yok canim bence, olabilir birisini begenmis olabilirsin o anlik hosuna gitmis olabilir dünya sadece esin ve senden ibaret degilki milyonlarca insan var...

Sadece saplanti yapma takinti yapma anlik bi begeni gelir gecer yarin unutursun...

Eslerimiz sanki gözleri kapalimi gidiyor onlarda elbet birilerini begenip icleri gidiyor ki bizler bunun zaten farkindayiz...

Kadin da olsa etkilendigin insanlar olabilir. Peşine takılıp gitmedikten sonra anlık biseyin ne önemi olabilir.

Evliyim ve böyle bir şey yaşamadım.
Başkalarının başına gelip gelmemesine neden önem verdin? Senin olaya bakış açına olağan/olağan değil şeklinde bir yönlendirme mi yapacak?

Aynen yaa..Burak Ozcivit dururken bir insan nasıl karar verip, evlenir :((( Adam, adam yaa!!! Kas, göz, duruş, ten rengi, saç bakışş Allahhh:KK14:

Muslera hayranıyımdir. Gecenlerde evlenmiş. Baya içerlendim eşime de soyledim. Aşkım sevgilim beni beklemekten vazgeçmiş gitmiş başkasiyla evlenmiş diye. O da biliyor muslera oldugunu.
Vahhh vahh yazik etmiş sana yapilirmi bu diye dalga.konusu olmuştu.
Bunu da anlatsam senin agzini yuzunu operim ha der konu kapanir belki. Tabi soylemem de :)

ilk sayfadan sonra okumadım yorumları canım muslera ayrı bu ayrı eşine anlatma bence de çünkü izah edemezsin, soru işareti kalabilir kafasında. unutulur gider hissettiklerin de :)

Back
X