• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara

Smallworld

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
39
2
6
Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim

Benim esim cok erken gidiyor ise ve kahvalti yapmiyor,yinede kalkip opuyorum onu geciriyorum..sonra da hop yataga dalis yapiyorum:KK53:

Eşim sabahları yemeden gidiyor. Fakat ben yinede kalkıp yolcu ediyorum.
Onun yerine pazar günleri kallavi bir kahvaltı sofrası hazırlıyordum telafi oluyordu. Tabi hamilelik ve mide bulantılarıyla savaşmadan önce

Sabah kahvaltısı diye birşey mi var?
Öyle unutmuşum ki...
4 senelik evliliğimde herhalde ilk yıl tek tük sabah kahvaltıları hazırlamışımdır.
Haftasonları evde "sabah kahvaltısı partisi" oluyor o ayrı.

Fakat hafta arası, montunu alan evden koşuyor dışarı... :-)
Ben de çalıştığım için, yapacak birşey yok... :KK39:

Eğer vaktimiz varsa sabah kahvaltıyı beraber hazırlar yaparız. Vaktimiz yoksa yapmayız. Bizde tek kişilik kahvaltı yok, ona özel kahvaltı hazırlamam beraber yiyeceksek hazırlarız beraber.

Ben hazirlamiyorum evlendigimiz ilk zamanlar hazirliyodum baktim uyanmiyo yemiyo .ise zaten kalkip zor gidiyo. Artik hazirlamiyorum.sorun etmiyo simdilik rahatim

Ben hazirlamiyorum evlendigimiz ilk zamanlar hazirliyodum baktim uyanmiyo yemiyo .ise zaten kalkip zor gidiyo. Artik hazirlamiyorum.sorun etmiyo simdilik rahatim

hazırlamıyorum, spora gideceği zaman, spordan sonra yesin diye bişeyler hazırlayıp yanına veriyorum bazen, ama bu onun talebi değil tabii, canım isterse yaparım üşenirsem yapmam

Back
X