• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara

O bana hazırlıyor :) o benden erken kalkıyor işe giderken benim sabah işe gidiş saatim ona göre hayli geç. Ben hazır buluyorum masayı asla kahvaltı yapmadan gıtmez ve evdeyken çalışmıyorken bile hazırlamazdım. Karşılıklı anlayış önemli kahvaltı hazırlamazsın ama evin akşam yemeği ütüsü çamaşırı bulaşığı büyük ihtimalle sendedir. Onu tolere edebilir.

Gündüz Gece bebek yorgunlugunuz var kalkıp kahvaltı hazırlayıp tekrar yatmak size eziyet olur.. esiniz kendi hazirlasin.. sıkıntı etmiyormus siz de etmeyin..

İkimizde çalışıyoruz ve erken saatlerde evden çıkıyoruz. Ama ben ona poğaça yada borek hafta sonu yapıyorum. Yanına zeytin peynir pekmez vs minik kaplara koyuyorum ( anaokulu çocuklari gibi oluyor biraz ama :deli:)
Dışarıdan yemesin diye. Yada ekmek koyuyorum kahvaltılık ların yanına. Sonra bende aynı şekilde çıkıyoruz evden . Bir tek beraber pazar günü kahvaltı mız oluyor

O işyerinde yapıyor kahvaltısini. Bende isyerimde yoksa çok erken saatlerde kalkmamiz lazım . Birde eşim yaklaşık 20 dk gibi bir yol yürüdüğü için kahvaltı yapsa bile gidene kadar eriyor :KK45:

Kahvalti yapmiyoruz ikimiz de. Yapıyor olsa da ben de ise gidecegimden hazirlamazdim. Haftasonlari birlikte hazirliyoruz

4 gnde 1 gün çalışıyor o zamnda uykumu aldıysam hazrlarım hazrlamsam da srun olmuyr yapıp çıkıyr

evlı degılım ama ben hazırlardım herhalde, cunku kendı annemden oyle gordum annem calıstıgı halde bır kez bıle kahvaltı ettırmeden gondermezdı babamı, sanıyorum kı ben de oyle olucam. kıymet bılseler keske:63:

Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim

Biz evde yemiyoruz, sabah kendime de ona da hazırlıyorum yanımızda götürüyoruz
Evde olanın kahvaltı ile ilgilenmesi gerekir tabi, inceliktir ama şimdi sizin bebeğiniz var, yaşadığınız durum çok normal, eşinizin sorun edeceğini sanmıyorum

Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
Sabah erkenden işe gittiğimiz için evet hazırlıyorum çünkü aç gitmek çok kötü oluyo
Haxırlama derken sadece kahvaltılıklar vs hafta içi özel bişey yapmıyorum yani
Çıkmadan önce de o topluyo
Ama senin durumunda bende eşimin haxırlayıp yiyip gitmesini isterdim

Bence kalkmaya çalış, çünkü çocuk doğduktan sonra eşini boşlama allah korusun .Ama kalkamassan da daha sonra kaliteli zaman geçirirsin
Ne eşini bosla ne de kendine fazla eziyet et ikisinin iyi dengele

eşim kahvaltısını o kadar erken edemiyor ben de bir sürü gözü olan bir kap aldım ona kahvaltılıkları hazırlayıp koyuyorum. Bazen tost yapıyorum bazen poğaça börek koyuyorum. 2.5 aylık bebeğim var bazen bebeğim durmuyor hiç bir şey hazırlayamıyorum eşim de sorun etmiyor sağolsun

Eşim 6 bucukta gidiyor iş yerinde yapıyor diye evde yapmasına gerek kalmıyor ama iş yerinde yapmasaydı mutlaka hazirlardim

Evlenip kendi evimize geçtiğimiz ilk gün eşim işe giderken kalktım sabah 7 de hazırladım (ben izinli idim ) eşim de acelem var yapamayacağım dedi ve yemeden çıktı. O ilk ve son oldu :KK70:

aynısının bir benzeri bende de var

benimki daha beter hatta

evde kahvaltı yapmazdı

ben işe giderken kendime ve ona sandviç yapıp kendimiznkini alıp onunkini bırakıp çıkarıdm

sonra bu söylene söylene yanına alıp götürürmüş

sonra yarım saat sonra acıkıp yiyince de iyi olmuş dermiş kendi anlattı valla

son yıllarda birlikte çıkıyoruz evde ekmek vs varsa yine sandviç yapıyorum

ama ben uyurken kalkıp kahvaltı hazırlamam yani eğer akşam yemek saatinde gelmemiş ise ve özellikle içimden gelmiyorsa yemek için sofra vs de kurmam

çok şükür eli ayağı var koyar tabağına yer

ki oğluma bile al ye demeye başladım yavaş yavaş ki alışsın

aynısının bir benzeri bende de var

benimki daha beter hatta

evde kahvaltı yapmazdı

ben işe giderken kendime ve ona sandviç yapıp kendimiznkini alıp onunkini bırakıp çıkarıdm

sonra bu söylene söylene yanına alıp götürürmüş

sonra yarım saat sonra acıkıp yiyince de iyi olmuş dermiş kendi anlattı valla

son yıllarda birlikte çıkıyoruz evde ekmek vs varsa yine sandviç yapıyorum

ama ben uyurken kalkıp kahvaltı hazırlamam yani eğer akşam yemek saatinde gelmemiş ise ve özellikle içimden gelmiyorsa yemek için sofra vs de kurmam

çok şükür eli ayağı var koyar tabağına yer

ki oğluma bile al ye demeye başladım yavaş yavaş ki alışsın
sandiviç olayı çok mantıklı aslında, hem akşamdan da hazırlanabilir ya... ben kendim için niye düşünmedim ki hiç bunu:KK48: her gün açma yiye yiye açma gibi oldu göbeğim:skandal:

sandiviç olayı çok mantıklı aslında, hem akşamdan da hazırlanabilir ya... ben kendim için niye düşünmedim ki hiç bunu:KK48: her gün açma yiye yiye açma gibi oldu göbeğim:skandal:

bir dönem tost bile yaptım ben

küçük makinam vardı

kalkıp fişini takıp tuvalete girerdim

çıkıncaya kadar ısınırdı

gelip peynir ekmeği ayarlar makinaya tıkardım

giyininceye kadar pişerdi

sarardım

eşime de seslenirdim kalkardı

giyinip çıkardık toplam 25 dakika yataktan kalkıp kapıdan çıkmamız

ya da işte ekmek arası yapıp yanına da mevsime göre salatalık maydonoz havuç elma

Arkadaşlar merhaba

1yillik evliyim ve hamileyim. Erken kalkarim,onu kaldrir yolcularim. Ama kahvalti hazirlamam. Cunku beyfendi kalkar kalkmaz birseyler yiyemiyomus. Bikac defa hazirlayacak oldum,yok yumurta yapmasan iyiydi,yok peynir zeytin sabah sabah nasil yiycem yok o bu su... hazirlamiyorum. Valla ben evden hic bisey yemeden cikamam mesela asla. O oyle alismis,anasindan heralde..
Benim de canima minnet napiyim yani... :)
Esiniz istiyosa mutlu oluyosa aman 10 dk once kalkin.. ama bebek varsa bilemiyorum cunku daha basima gelmedi,zor oluyor olabilir. Bebek buyuyunce hazir hissedince baslarsiniz.. tabi esiniz illa kahvalti istiyorsa :)

Back
X