• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara

sabahları beraber işe gidiyoruz. kahvaltıya vaktimiz olmuyo tost sandwich falan hazırlıyoruz. bazen ben bazen o değişiyor. bazen kek börek falan yapıyorum 2 gun falan sabahları götürüp yiyoruz.

Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
4 senelik evliyim kızım 3 yaşında yaklaşık 7 aylık gebeyim. Kızım bu sene kreşe başladı. Kreşin kahvaltı yetersiz geldiği için kahvaltı hazırlamaya başladım bir aydır. Erkenden kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum onlar da kalkıyor kahvaltılarını yapıyor. İnanır mısın resmen aile bağlarımız güçlendi Yok böyle huzur. Kahvaltı çok önemliymiş meğer. Önceden eşim biraz fazla uyumak için bende Bebek varken uykumu bölmeyim diye çoğu zaman beni kaldırmadan öper giderdi. Ama şimdi kalkıyorum erken kalkmaya da alıştım kahvaltı hazırlıyorum onları yedirip içiriyorum eşim eline sağlık hayatım deyip öpüyor kızımda eline sağlık annecim demeye başladı. Sonra onları öpüp işe gönderiyorum keşke yıllardır böyle yapsaymışım

Benim içime sinmiyo hicbirsey yapamazsam corba yapiyorum sabah icin cunku bende kahvalti etmedimmi huysuz olurum 4 yildir o yer gider ben tekrar yatar uyurum

Benim içime sinmiyo hicbirsey yapamazsam corba yapiyorum sabah icin cunku bende kahvalti etmedimmi huysuz olurum 4 yildir o yer gider ben tekrar yatar uyurum

Çalışıyorum eşimle beraber evden çıkıyoruz...
Normalde hazırlamıyorum ama oğlum okula başladığı için hazırlıyorum oda faydalanıyor :dondurma:

Ben eşimle birlikte yataktan kalkıyorum lakin kendisi uyanır uyanmaz bişeyler yemeyi uygun görmediğinden sadece haftasonları birlikte kahvaltı yaparız, hele ilk aylarımızda sabahları doğru düzgün konuşmazdı kendisi çenesi açılmıyormuş :KK45:

Esimin sabah kahvaltısı gibi bir alışkanlığı yok erken vakitte canı bir sey istemiyor ama simit pogaca falan yemesin diye bir sure misir gevreği hazırladım cikmadan kasikliyordu. Sonra aksamdan ikimize de sandviç yapar oldum sabah sandviçlerimizi alip çıkıyorduk. Hamilelikle birlikte uzun bir sure bir sey hazirlayamadim ama simdi sabahları ona tost yapıp paketliyorum yanina salatalik ya da meyve koyuyorum. Ben de masami bir guzel hazirlayip kahvaltimi yapiyorum:)
Hic yormayin bence kendinizi kafaniza da takmayin hatta o hazirlasin size kahvaltı. Siz ondan daha yorucu ve kutsal bir is yapıyorsunuz bebeginize bakıyorsunuz;)

ya bu çok önemli bir konu değil bence. yani aklınızda dert edebileceğiniz kadar. ben de çalışıyorum işte kahvaltı edince daha iyi oluyor. şöyle ki, rahat rahat kasmadan çayımı yudumlaya yudumlaya ediyorum. ne bileyim, erkek olsam ya da eşimin evde olduğu gün kahvaltı hazırlamak istese bir bebekle hazırlama derdim ben.

Bazen kalkar hazirlarim...
bazen kalkMAM...
hic talep etmedi..yaptığımda teşekkür etti..
şimdi kalkamiyorum malum hamileliğin son demlerindeyim gece uykusu yok artık.. hic şikayet etmedi.. edeceğinide sanmam cunku arkadaslar arasinda kendime bi sandviç bi tost yapamicak durumda diilim dedigine kulak misafiri oldum..:KK76:

Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim

Sabah 5 e doğru oğlum uyanıyor süt için, bende kalkınca ona bir sandviç hazırlıyorum, kahve makinasını zamanini kuruyorum. Yanına da termos bardağını bırakıyorum.
Sabah dolaptan sandviçi alıp kahvesini koyup çıkıyor. O da rahat bende :)

Tabiki hazırlamıyorum çünkü bende çalışıyorum hem oğlumu giydiricem hem hazırlanıcam hem işe gidicem bide kahvaltı zor iş.kendi hazırlayıp yapabilir

Yok canım bebekle nerde uğraşıcam ayrı kahvaltı falan , kusura bakmasın valla şimdi daha bizim ilk 2 yaşına yaklaştı sabah ona özel hazırlarım yerse ona göre hazırladığımdan atıştırır geç kalmamışsa,artık odak noktası çocuk oluyor insanın kocaya göre olmuyor yemek düzeni

Arkadaşlar merhaba
Bende bazen hazirliyorum sabah 7'de ama yiyemiyor.Bnde hazirlamiyorum artik ama pogaca, kek, kurabiye v.s sürekli evde bulunur.Sabah atistirsin diye.Ama öğlen arasi yemek yiyorlar zaten.Onun icin kalkmiyorum misil mişıl uyuyorum:uykucu::ıslık:

İlk evlendiğimizde eşim hiç kahvaltı yapmazdı, ama ben hamile kaldıktan sonra kahvaltım aksatmadım,onu da alıştırdım kahvaltı yapmaya. Şimdilerde ise çocuğa da kahvaltı yaptırıp hep birlikte çıktığımız için evden, kahvaltımızı düzenli olarak yapıyoruz. Genelde ben hazırlarım, eşim çocuğu oyalar, nadiren de olsa eşim sen biraz daha yat istersen der ve kahvaltıyı hazırlayınca beni uyandırır, bazen de hep birlikte hazırlarız... Bizde durum bu :)
Bence sende takma bu konuya, eşin sorun etmiyosa da zaten sıkıntı yok bence, hayatın olağan akışına bırak...

Ben evlendigimizden beri hazirliyorum her ne kadar ugrasma desede ac cikmasini istemiyorum gonlum elvermiyor. Suandada hamileyim zor bir hamilelik oldu ama yine devam ediyoruz cok zorlandigimda aksamdan sandviç hazirliyorum en azindan onu yiyip cikiyor yada yanina aliyor. Suda var esim 8~9 gibi cikiyor evden kendi isi oldugu icin bununda avantajı var bende onunla kahvaltı yapıyorum cok erken bir saat olmadığı icin belkide bu yuzden aksamadi hic.

Evden cikis saatlerimiz uyusmadigi icin cok nadir kahvalti yapariz.

Denk gelirsek ayak ustu biseyler hazirlayip yer icer kalkar, son hiz ise gideriz.
Bir bebegim olsaydi da bu durum boyle olurdu sanirim. En iyi ihtimal aksamdan hazirladigim sandivicler olurdu sabah onlari servis edip gonderirdim :)

Ama tabiki izin gunlerimizdeki kahvalti sofralari essiz olur . :KK73:

Ona değilde bize hazırlıyorum, ben 6.30 da kalıyorum kahvaltıyı hazırlayıp giyinip süsleniyorum eşim 7de kalkıyo birlikte yiyoruz oğluşta 7 7 buçuk gibi uyanıyor ona da süt yapıyorum, sonra ben 7.45te evden çıkıyorum babası oğluşu giydirip servisine bindirip ise geçiyo

Şu an raporluyum evdeyim sabah kalktığımda benim erkekler çıkmaya hazır oluyo ancak öpebiliyorum sonra prrr

Back
X