• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara

ben hazirliyorum ama 11 de gidiyor esim ise kahvaltisiz gittigini hiç hatirlamiyorum :)
bide su var e kocaniza hazirlamayinca siz napiyorsunuz

ben kahvalti yapmazsam midem bulanir yemem lazim tek basimada hiç tadi olmaz
tek kahvalti uaptigimi da hiç hatilamiyorum :)

Tatil günlerinde evet ama hafta içi ben uyandığımda o çoktan gitmiş oluyor.

5senelik evliyim hiç hazırlamadım.
Arada o bana hazırlar hatta.ve işe gider.
kavaltı hazırlamasını seviomuş ,canıma minnet :)

Özellikle kalkıp da kahvaltı hazırlamıyorum ama o an uyanıksam, ben de acıkmışsam ve eşimin vakti varsa ikimize birden hazırlıyorum yiyoruz.

Bizde kim önce uyanırsa o hazırlar belli bir ritüel yok
Ben kahvaltısız güne başlayamam eşimde eşlik etmek için oturur onun tercihi kahve ile başlamak

Bebekten önce çalışıyordum beraber çıkıyorduk çok nadir kahvaltı yapardık onu da genelde ben hazırlanırken eşim hazırlardı. Hamileyken tek uyuduğum zamanlar 5-8 arası olduğundan pek mümkün olmuyordu. Şimdi de tam o saatte bebeğim aç oluyor onla uğraşırken çıkıp gidiyor adam.:KK43: kendim bile kahvaltı yapamıyorum:cry:

hazirliyordum maalesef kalkamiyorum...
eşim işyerinde poça yiyor. bende evden ekmek arasi peynir koyuyorum işyerinde yiyorum. nabim ya doktorlar kahvaltı yap diyo poça yemesemde kurtaracak bişey buluyorum.
çok zor oluyor 7 de uyandığım sanki sabah 5 olmuş gibi bi havasi var.. :işsiz:

sabahları hem eşime hem kendime sandvıc, tost vb hazırlıyorum posetını alan cıkıyor işyerınde cay eşliğinde yapıyor. kalkınca yapamıyor bıraz calışıp canı ıstedıgınde yıyor.

Biz ikimizde çalışıyoruz eşim sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyor yapsa evde yiyip çıkarız ama maalesef o yüzden bende sandviç hazırlıyorum bazen tost yapıyorum bazen de yaptığım poğaça börekten koyuyorum iş yerinde demlenen çayla beraber yiyor bu şekilde hem daha sağlıklı besleniyor hem de sağlam kahvaltı yapmış oluyor dışarıda yenen yağlı poğaçalar yerine sandviç candır :kk77:

Hayir uyanmiyorum
Hafta sonları da o hazırlıyor :confused:
aynen benim kocamda öle pazar günü o hazirladi:)
acili menemen canim çektiydi. yapıverdi.. çok sevmişim sonraki pazar günü de yaptı imm nefis bayıla bayıla yedim.. öle öolunca eşim hep yapmak istiycekti aci biber bulamadik pazardan maalesef.:cry:

Ilk ayda kalktim her sabah hazirladim baktim adam sirf hazirladim diye zorla biseyler tikistiriyor agzina en sonunda askim ya ben bu saatte yiyemiyorum dedi o da kurtuldu bendeeee

sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz

Bırakın kahvaltı hazırlayacak bir beyim olmasını, Filmekimi'ne davet edeceğim kimse yok.
Ben de isterdim English Home'dan aldığım çiçekli porselenli kahvaltı takımıyla kahvaltı hazırlamayı ama maalesef...

ikimiz birlikte çalışıyorsak evet o sabahları duş alır ben ben kahvaltı hazırlarım o gün çalışmıyorsam genelde uyurum koca Adam iki peynir Zeytin çıkarsın Bi çay demlesin. Eğer Bebek gece uyutmuşsa uykumu almışsam Kalkarım ama Sırf o yesin diye değil birlikte kahvaltı edelim iki çift laf edelim diye.

Cocugum yok ama 3.5 yillik evliligimde kahvalti hazirlamadigim bir elin parmagini gecmez sanirim. Bir ara yeni atandigim ve tayin hakkim olmadigi icin baska sehirde calisiyordum, git gel yapiyordum. O donemde belki hazirlamadigim olmus olabilir (yoldan gelisimin ertesi gunu). Su anda da cok sukur yanyanayiz. Kahvalti yapmadan evden ciktigimiz olmadi. Cocuk olduktan sonra da boyle devam etsin istiyorum ama tabii o zamanin sartlari ile istedigim gibi olmayabilir.
Bence kahvalti birlikte vakit gecirmek demek, o yuzden cok onemli...

Pazar gunleri tek hazirlarim.kahvaltimizi yapariz cayimizi icer sohbet ederiz biciriklarida anne anneye yollarim.

Back
X