- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi MissMthrMM
-
Normal tuz mu yemek ilkMakineye tuz koyup bos calistirdiniz mi? Bizde bugulanma oldugunda bunu yapiyoruz, geciyor
değiştirip ne alayım ? anladım ki burda da makinesinden memnun kişi sayısı az .Çok yeni değilse durumunda varsa değiştir en iyisi
tuz da parlatıcı da kullanmıyordum . yine leke oluyordu . o yüzden, tuz ve parlatıcı yerine de sirke kullanmaya başladım .Tux koyma tuz su lekesı yapıyor. Dene göreceksin..
tuzu henüz 2 ay oldu koyalı .Tuzu bitiyor mu makinenizin ?
Tuzu bitmiyorsa orayı bir güzel karıştırın halâ bitmiyorsa servisi çağırın.Bitmiyorsa eğer büyük ihtimal tuzundandır bizimki de böyleydi.
yukarda da bir arkadaş boş çalıştırabileceğimi söylemiş. içinde tuzu var. sirke ve karbonat koyup boş çalıştırmayı düşünüyorum .Makineye tuz koyup bos calistirdiniz mi? Bizde bugulanma oldugunda bunu yapiyoruz, geciyor
En iyisi yine parlatıcı sirke zararlıymış makinelere karşı ömrü kısa olur,birde marketlerde satılan bir ürün var küçük paket o ürünü alın boşken çalıştırın içi temizlensin ayda 1 kere yapılması gerek.tuz da parlatıcı da kullanmıyordum . yine leke oluyordu . o yüzden, tuz ve parlatıcı yerine de sirke kullanmaya başladım .
çaresiz kalıp denemek adına kullanmaya başladım . parlatıcı kullanmak istemiyorum ve leke sürekli var .Bulaşık makinesinde sirke kullanılmaz.
Eritir bütün plastik aksamları.
adı ne bu ürünün?En iyisi yine parlatıcı sirke zararlıymış makinelere karşı ömrü kısa olur,birde marketlerde satılan bir ürün var küçük paket o ürünü alın boşken çalıştırın içi temizlensin ayda 1 kere yapılması gerek.
makine temizleyici diye geçiyor genel adı bulaşık makinesi detarjanlarının olduğu yerde oluyor.adı ne bu ürünün?
çaresiz kalıp denemek adına kullanmaya başladım . parlatıcı kullanmak istemiyorum ve leke sürekli var .
Eski modellerin kazanlari genelde çelik, yeni modellerde plastik kullanıyor bir çok marka. Sebep bu. Çelik daha çok ısınıyor daha iyi kurutma yapıyor.
ekstra durulama özelliğim yok . bu yüzden daha çok kaçınıyorum . siz ekstra durulama yaptırıyor musunuz?Parlatıcı kullanmadığınız sürece olacaktır da.
ekstra durulama özelliğim yok . bu yüzden daha çok kaçınıyorum . siz ekstra durulama yaptırıyor musunuz?
tablet de kullandım . yalnız şu malum markanın değil .Ben tuz parlatıcı falan kullanmıyorum, tablet deterjan kullanıyorum makineyi aldığımdan beri, leke olmuyor.
plastik kap koymadan da çalıştırdımPlastik kapları makinaya koyunca öyle oluyor diye biliyorum.
Tablet derken o sıkıştırılmış tabletlerden değil, jel olanların tablet versiyonu. Diğerleri çiziyor annemin makineden biliyorum.tablet de kullandım . yalnız şu malum markanın değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?