Canım ilk önce tebrik ederim sağlıkla gelsin büyüsün inşallah sen hangi markayı kullandın bende araştırıyorum da senin kullandığın markadan alayımTestin markası Freely mi? Normalde genel olarak freely kaset testlerinden memnuniyet yorumları okudum. Ancak bu erken gebelik testlerinde ise yanlış pozitif ya da hatalı sonuçlar 1 testte ben de yaşadım ve burada da okudum. Size tavsiyem güvenilir bir marka kaset test kullanın. Niyeyse bu erken gebelik testlerinde daha çok gölgedir, kuruma çizgisidir ya da hatalı sonuç gibi şeyler yaşanıyor. Kaset testler de sonuçta gebelik varsa hemen pozitif gösteriyor. Hassasiyet oranına ve en düşük kaç bhcg olduğunda pozitif gösteriyor bakıp alabilirsiniz. Mesela benim kullandığım test 25 mlu bhcg ve üstünü pozitif gösteriyordu. İlk olan testte hemen ilk dakikada silik pembe çizgiyi görmüştüm. Adete 5 gün kala.
Ücretsiz reklam yaptım resmen satıcıya.Canım ilk önce tebrik ederim sağlıkla gelsin büyüsün inşallah sen hangi markayı kullandın bende araştırıyorum da senin kullandığın markadan alayım
İnşallah canım teşekkür ederimÜcretsiz reklam yaptım resmen satıcıya.Amin, teşekkür ediyorum. İnşallah size de nasip olsun hayırlısıyla.
Oncomed Kart Tipi Gebelik Testi 10 Adet - Fiyatı, Yorumları
Oncomed Kart Tipi Gebelik Testi 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba sabah ilk idrarla mı yapmıştınız bütün testleriTestin markası Freely mi? Normalde genel olarak freely kaset testlerinden memnuniyet yorumları okudum. Ancak bu erken gebelik testlerinde ise yanlış pozitif ya da hatalı sonuçlar 1 testte ben de yaşadım ve burada da okudum. Size tavsiyem güvenilir bir marka kaset test kullanın. Niyeyse bu erken gebelik testlerinde daha çok gölgedir, kuruma çizgisidir ya da hatalı sonuç gibi şeyler yaşanıyor. Kaset testler de sonuçta gebelik varsa hemen pozitif gösteriyor. Hassasiyet oranına ve en düşük kaç bhcg olduğunda pozitif gösteriyor bakıp alabilirsiniz. Mesela benim kullandığım test 25 mlu bhcg ve üstünü pozitif gösteriyordu. İlk olan testte hemen ilk dakikada silik pembe çizgiyi görmüştüm. Adete 5 gün kala.
meraba bnm testımı yorumlarmsnzMerhaba sabah ilk idrarla mı yapmıştınız bütün testleri
meraba bnm testımı yorumlarmsnz
meraba bnm testımı yorumlarmsnz
oylemı yapım yumurtalık gununde 3 defa ılıskı oldu snra belırtılr bsşdı ondan snra yapmstım 13 gun olduBi tanesinde çok hafif silik çizgi var ama diğerleri hem bulanık hemde gözükmüyor canım istersen bir kaç gün sonra tekrar test yap
Ne zaman yapmıştınız testi yarın ilk idrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınızoylemı yapım yumurtalık gununde 3 defa ılıskı oldu snra belırtılr bsşdı ondan snra yapmstım 13 gun oldu
Ücretsiz reklam yaptım resmen satıcıya.Amin, teşekkür ediyorum. İnşallah size de nasip olsun hayırlısıyla.
Oncomed Kart Tipi Gebelik Testi 10 Adet - Fiyatı, Yorumları
Oncomed Kart Tipi Gebelik Testi 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba canım ben de aynı testi kullanıyorum ama kurum çizgisi gördüm sanki kendimde. Kaset testlerde de oluyor değil mi kuruma çizgisiTestin markası Freely mi? Normalde genel olarak freely kaset testlerinden memnuniyet yorumları okudum. Ancak bu erken gebelik testlerinde ise yanlış pozitif ya da hatalı sonuçlar 1 testte ben de yaşadım ve burada da okudum. Size tavsiyem güvenilir bir marka kaset test kullanın. Niyeyse bu erken gebelik testlerinde daha çok gölgedir, kuruma çizgisidir ya da hatalı sonuç gibi şeyler yaşanıyor. Kaset testler de sonuçta gebelik varsa hemen pozitif gösteriyor. Hassasiyet oranına ve en düşük kaç bhcg olduğunda pozitif gösteriyor bakıp alabilirsiniz. Mesela benim kullandığım test 25 mlu bhcg ve üstünü pozitif gösteriyordu. İlk olan testte hemen ilk dakikada silik pembe çizgiyi görmüştüm. Adete 5 gün kala.
İğne kullanmadım ben. Ovulasyon testi kullanmıştım sadece. Çatlamadan sonra 9.günde pozitif gördüm ben. Ama herkeste aynı günde pozitif çıkar gibi bir şey söz konusu değil. Herkeste süreç birebir aynı gelişmiyor çünkü. Ben adete 5 gün kala öğrendim ama mesela diğer gebeliğimde adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim.Merhaba canım ben de aynı testi kullanıyorum seni adete kaç kala pozitife çevirdi? Ya da çatlatma iğnesinden kaç gün sonra?
Anladım teşekkür ediyorum.İğne kullanmadım ben. Ovulasyon testi kullanmıştım sadece. Çatlamadan sonra 9.günde pozitif gördüm ben. Ama herkeste aynı günde pozitif çıkar gibi bir şey söz konusu değil. Herkeste süreç birebir aynı gelişmiyor çünkü. Ben adete 5 gün kala öğrendim ama mesela diğer gebeliğimde adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim.
3 gun once sabah yapmstım testıNe zaman yapmıştınız testi yarın ilk idrarla tekrar yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız
hangı testte cok hafıf cuzgı var atarmsnzBi tanesinde çok hafif silik çizgi var ama diğerleri hem bulanık hemde gözükmüyor canım istersen bir kaç gün sonra tekrar test yap
hangı testte sılık cızgı var atarmsnzBi tanesinde çok hafif silik çizgi var ama diğerleri hem bulanık hemde gözükmüyor canım istersen bir kaç gün sonra tekrar test yap
hangı testte sılık cızgı var atarmsnz
?Bi tanesinde çok hafif silik çizgi var ama diğerleri hem bulanık hemde gözükmüyor canım istersen bir kaç gün sonra tekrar test yap
Kuruma çizgisi değilse bunda gözüküyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?