- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi meseyapragi
Ne alaka kulluk mu yapick?ordan şideti onaylayan biri gbimi görünüyorm.çewremde o kdr insan war ki kocamdr döver napalim diyen.anlatmak istediqim kocaniz size şiddt mi uyguluyo akillanp ayni hatayi tekrarlamamak.verdgm örnekte 23 yildr siddt gördü yengem annemlr dayimi haksz bulup yüklendgnde kocamdr ddi yengem dayima sahp cikti..ama hep ayni hatayi yapti daym kizkardsne 1kilo tatli aldiqi icin bile saatlrce knstu.bu sadece kari-koca arasnda dgl gencken babanizla zıtlaşip ayni hatayi dwamli yapsaniz o bile bu yönteme baswuruyo..boşan dmekle çözüm mü oluyo peki? Sorun varsa çözüm yolu denenmeli baktiniz olmuyo duzelmiyo elbette bosanmali insan ama hemen bosanmayi terch etmemeli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten aynı şeyi yazmışsınız. Haliyle benim de düşüncem aynı. Bi kadın olarak "yazık" diyebiliyorum sadece. Sizin düşünce yapınızdaki kadınlar yüzünden erkekler " çok konuştu dövdüm" diyebiliyor. Çok konuşmasın o zaman, akıllansın nedir ya. Elin öküz bile olamamış adamı mı bi kadını akıllandıracak, hadi oradan! Ama sizin gibi bir kadının da düşüncesi değişmez kolay kolay. Siz kocası konuşan kadını sevmiyorsa o da çok konuşuyosa döver düşüncenizle mutlu mesut yaşayın, bi daha da alıntılayıp yorum yapmayalım birbirimizden.