sorum varr kizlar bakar misiniz

lindse

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
323
35
Mrb kızlar simdi ben calismaak istiyorum ama ailem istemio başka sehirdeyim biraz borç yaaptim ve kapatmam lazim calisacagim yer bana sigorta da yapacak ben babamin sigortasına bagliyim simdi eğer ise baslarsam ogrenirlermi yada isten cikinca otomatikman babama kaydim oluyordu tekrar

İşe başlayınca babanızın üzerinden düşersiniz. Kendiniz sigortalı çalışan olursunuz. İşten ayrılınca yeniden başvurmanız lazım babanızın üzerine geçmek için.

bundan 5-6 sene kadar önce ben çalışmaya başladığımda sadece babamın üzerinden kendi ssk ma geçiş yapmak için başvuru yapmıştım. daha sonra işten ayrıldığımda otomatik olarak tekrar babamın ssk'sına geçmiştim. herhangi bir başvuru yapmamıştım. sadece şu ayrımı hatırlıyorum evlendiğin zaman tamamen babadan ayrılıyorsun ama bekar olduğun sürece çalışmıyorsan hep babana bağlı oluyorsun. çalışırsan kendin çıkarsan baban tarafından sigortan devam ediyor. değişmiş midir bilemiyorum.

NASIL ailenden gizli çalışacaksın sabah nereye gidiyon demezler mi
ssk olayındada haberi olmaz babanın ama onları bi şekilde ikna et gizli iş yapma

[QUObaşka yer_LANORA, post: 38538580, member: 013"]NASIL ailenden gizli çalışacaksın sabah nereye gidiyon demezler mi
ssk olayındada haberi olmaz babanın ama onları bi şekilde ikna et gizli iş yapma[/QUOTE]
Ben baska yerde okuyorum çok istedim ama izin yok

Borcum var ödeyin o zaman de, yok derlerse de çalışırsın zaten. Başka şehirde okuyan insan çalışıp çalışmayacağına nasıl karar veremiyor anlamadım. Sigortada gözükür zaten, babadan düşüyorsun. Sigortasız bir iş bulsan? Öğrencilere birsürü günlük, haftalık işler var.

Her turlu girecem ya artik istemiolar diye anlamasinlar istiom ama yapacak biseyimde yok mecburum yani

Sigorta yaptirma parasini al eger riskli bir is degilse ..Ama siz baska sehirde calismiyorsaniz ne yapiyorsunuz okul falan mi ? Borc ne borcu haberleri var Mi borctan ?

Eğer babanız emekli sandığından emekliyse siz ssk dan işe girince maaş kesilmiyor almaya devam ediyorsunuz. Dolayısıyla tekrar başvurmaya da gerek kalmıyor. Ama o da sskysa nasıldır bilmiyorum

[QUOTEssjvanelvan88, post: 38541389, member: 625597"]Eğer babanız emekli sandığından emekliyse siz ssk dan işe girince maaş kesilmiyor almaya devam ediyorsunuz. Dolayısıyla tekrar başvurmaya da gerek kalmıyor. Ama o da sskysa nasıldır bilmiyorum[/QUOTE]
Babam ssk emekli ben maaş fln almiom zaten sadece babamlar ben ise girince onun SSK dan cikiom ya onu anlamasinlar istiom isten ayrilinci da tekrar SSK ile baglantimi saglayim yine onların haberi olmadann

Başvuru "Yumoos, post: 38541334, member: 615742"]Eve kağıt gitmez...Ancak işten ayrılınca tekrar başvuru yapmanız gerek orada ortaya çıkar yine :)[/QUOTE]
Basvuruyu kendim yapamazmiyim

Sigorta yaptirma parasini al eger riskli bir is degilse ..Ama siz baska sehirde calismiyorsaniz ne yapiyorsunuz okul falan mi ? Borc ne borcu haberleri var Mi borctan ?
Yok borctan haberleri yedim ictim gezdim o borç da ondan :) okul ya AVM deki işlerde hep sigorta yapiolar normal disardaki işlerde de çok eziyolar

Calistigin yer 1 ay odemesin sigortani o borc birikip katlaniyor sonrada basina bela oluyor ailenin haberi yoksa cok riskli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…