NASIL ailenden gizli çalışacaksın sabah nereye gidiyon demezler miMrb kızlar simdi ben calismaak istiyorum ama ailem istemio başka sehirdeyim biraz borç yaaptim ve kapatmam lazim calisacagim yer bana sigorta da yapacak ben babamin sigortasına bagliyim simdi eğer ise baslarsam ogrenirlermi yada isten cikinca otomatikman babama kaydim oluyordu tekrar
Peki eve kagit fln gider miİşe başlayınca babanızın üzerinden düşersiniz. Kendiniz sigortalı çalışan olursunuz. İşten ayrılınca yeniden başvurmanız lazım babanızın üzerine geçmek için.
Eve kağıt gitmez...Ancak işten ayrılınca tekrar başvuru yapmanız gerek orada ortaya çıkar yine :)Peki eve kagit fln gider mi
Yok borctan haberleri yedim ictim gezdim o borç da ondan :) okul ya AVM deki işlerde hep sigorta yapiolar normal disardaki işlerde de çok eziyolarSigorta yaptirma parasini al eger riskli bir is degilse ..Ama siz baska sehirde calismiyorsaniz ne yapiyorsunuz okul falan mi ? Borc ne borcu haberleri var Mi borctan ?
Eğer babanız emekli sandığından emekliyse siz ssk dan işe girince maaş kesilmiyor almaya devam ediyorsunuz. Dolayısıyla tekrar başvurmaya da gerek kalmıyor. Ama o da sskysa nasıldır bilmiyorum
Eve kağıt gitmez...Ancak işten ayrılınca tekrar başvuru yapmanız gerek orada ortaya çıkar yine :)
Yasiniz kac ?Her turlu girecem ya artik istemiolar diye anlamasinlar istiom ama yapacak biseyimde yok mecburum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?