- Konu Sahibi minnossumm
-
başkasının artığımı o nedemek be ay nekadar iğrenç ya siz neden alındınız peki kötümü davranıyor size
Bence sevinmelisin. Demek ko seni de arastirmis ve kusur bulamamis ki ogluyla evlenmissin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başkasının artığı da ne demek ?
Kv kimin artığı acaba çok merak ettim şimdi
Kaynın kaç yaşın da. Gelin adayına bide size üzüldüm.
Bakış açısı yerler de....
hayır herkes aileyi arastırır ..
alınganlık yapmana gerek yok ..
Merhaba arkadaslar size bi sorum olucak gecen kv gittk kucuk kaynm otururken knustugu biri oldugunu tanistirmaya getiricegini soyledi kv ise ben once ailesini arastiricam soylumu degilmi soylu bir aile degilse olmaz o kiz yoksa baskasinin artigimi sulalesini arastiricam vs birsuru sey soyledi bilmiyorm ama zoruma gitti bana mi laf vuruyor fln diye dusundum ve surekli aklimda bu var ne yapmayaliym ?
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.
Arastirmasi degil baskasinin artigimi garip garip kelimeler soyledi ona canm skildi herkesn eskiden sevgilisi olmustur cunku
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.
Benim kv de kaynimin sevgilisine laf soylerken bende aliniyorum harbiden laf carpiyo yok benim istedigimi almadiniz gidip buluyosunuz bilmrm ne sinirlendim simdi yineeee ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne tahlisiz sözler sizin yanınızda konunun açılması kv nin böyle kelimeler ile bunları demesi k.bakmayın size laf atmış bildiğin sizi deniyor bence ama siz gelin alınmayın eşiniz arkanızdaysa terbiye sınırınızı aşmadan verin cevabınızı biraz da mesafeli olun
Böyle büyük konuşup , ay evleneceğin kız şöyle olmalı ailesi şu olmalı diyenlerin çoğu ters köşeye düşüyorlar..
Yani soylu ister,gider çocuğu olmadık birine gönlünü kaptırır o zaman gör sen o kvdeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?