soruma yanıt verebılcek olan var mı????

adet döneminde gebe kalınmaz diye biliyorum ben.
ama neden tecavüz deme gereği duydunuz onu anlamdım
adet döneminde ilşkiye giren biri hamile kalabilir mi diye sorabilirdiniz..

cok düşük ihtimal var
bazen yumurta büyüyor ama catlamıyor .regli olurken yada hemen regli sonrası yumurta catlayabiliyor.ozaman gebelik oluşabilir
hayırdır böle bişimi yaşadın
bide spermler 5 gün kadar yaşayabiliyor
regli sonrası yumurta catlasa hamile kalınabilir yani.tabi düşük risk

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kardeş kalabiliyormuş( nerede söylen diğini hatırlamıyorum ama.. -doktor haydar bey- öyle bir açıklamada bulunmuştu...

ben de kalınabildiğini duymuştum ama tıbben açıklaması nedir hala kafam almıyor benim..
bi de tecavüz???

evet boyle bıse yasadım.bır hafta once.tecavuz dedım cunku ilişki degıl cunku tek taraflı bır ıstemeydı....gebelik testı yaptrsam sonuc yuzde yuz dogru cıkar mı???

gecmiş olsun cnm cok üzüldüm
reglin geciktimi?
gebelik testleri bir günlük regli gecikmlerinde %99 dogru sonuc veriyor

sagolun.daha acık soyleyeyım. 19 mayısta adetımın ıkınıcı gunuydu ve o gun yasadım bu olayı . sımdı hastalıgım bttı ve uzerınden bı hafta gectı yanı. dger regla daha cok zamn var

şuan için erken teste cıkması için
ama bence hamile degilsin.1 hafta daha bekle kan da gebelik varmı diye baktırabilirisn
erkek arkadaşın tarafındanmı ugradın tecavüze
eski konularına baktım şimdi sorunlu bi ilişkiniz varmış sanırım
anlatmak istemzsende saygı duyarım

Son düzenleyen: Moderatör:
tecavuz nasıl olurmus ???

yok sorun degıl anlatırım.evet erkek arkadsım tarafından...

daha öncekı konularında da erkek ark problemın vardı sanırım...
inş ıntıkam tarzında bısey yapmamıştır sana bu olayıkötükedihüso

hastayken nasıl yaptı bunu yaaaaaalsanaalsanasmile
erkek arkadasım dedıgın ıcın o kelmeyı kullandım canım okuyunca anladım kusura bakma:1hug:
çok uzuldum şimdi :a015:

senin adına üzüldüm canım:teselli:
keşke polise şikayette bulunsaydın.
hamileliğe gelince düşük bir ihtimalde olsa kalınabiliyormuş ben öyle biliyorum ama senin bunu düşünmen için daha çok erken bence
umarım böyle birşey olmazakannehir

Canım öncellikle geçmiş olsun. umarım bi daha başına böyle bişey gelmez. adetliyken kesinlikle hamile kalınmaz die bişey yok. düşük de olsa ihtimal var die biliyorum. olmamasını ümit ediyorum :Saruboceq:

adet dönemindede hamile kalınma ihtimali çok düşükte olsa olabilir canım.çok geçmiş olsun nekadar kötü bir olay geçmiş başınızdan.inşallahta hamile değilsinizdir

hastayken nasıl yaptı bunu yaaaaaalsanaalsanasmile
erkek arkadasım dedıgın ıcın o kelmeyı kullandım canım okuyunca anladım kusura bakma:1hug:
çok uzuldum şimdi :a015:

olsun ne kusuru önemlı degıl. sağolun yınede hersey ıcın. sımdı arıo sureklı benı cok pısmanım yuzunun seklını unutamıyorum dıo. cevap bıle vermıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…