Sorumluluk sahibi...

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhabalar

Camasir makinemiz son 1 dk kala takiliyor devam ediyor. Bunu ozellikle kurutmada yapiyor. Esim garantisi bitmeden ara dedi bir kac kere biseyler oldu unuttum karisti vs aramadim. Aramadim diye 26 yasina gelmissn sorumluluk sahibi degilsin ara diyorum beni dinlemiyosun diyor. Bide kedi kopek istiyorsun diyor. Bakamazsin sen ona diyor. Ayni sey mi allah askina ? O zaman cocukta istemicek benden....

Garantisi bitmeden servisi ara dediğinde tamam ararım dediyseniz sizin sorumluluğunuzda tabi ki...

Arayamayacak kadar yoğunsanız ben arayamam sen ara demeliydiniz.

Eğer yoğun olmadığınız halde aramadıysanız da evet bana göre de sorumluluk sahibi değilsiniz.

Çamaşır makinesi evin can damarıdır. Bozulursa biteriz kokarız :)) Unutmanız biraz talihsizlik olmuş ama ne kadarlık bir süreden bahsediyoruz. Bir gün mü bir hafta mı? Umursamadığınızı düşünmesi normal ama insanlık hali olabilir tabiki de genellemek yanlış. Birde böyle bir kaç olaya daha şahit olduysa o yüzden de böyle söylemiş olabilir.

Ararım demişsiniz ama.
Sen ara deseydiniz madem.
Hem aramayıp hem makineden dert yandıysanız çıkışmıştır.

Merhabalar

Camasir makinemiz son 1 dk kala takiliyor devam ediyor. Bunu ozellikle kurutmada yapiyor. Esim garantisi bitmeden ara dedi bir kac kere biseyler oldu unuttum karisti vs aramadim. Aramadim diye 26 yasina gelmissn sorumluluk sahibi degilsin ara diyorum beni dinlemiyosun diyor. Bide kedi kopek istiyorsun diyor. Bakamazsin sen ona diyor. Ayni sey mi allah askina ? O zaman cocukta istemicek benden....

Böyle şeylerde eşim arar hep ya da arar ben ona veririm ki makineyi ben kullanmama rağmen. O kadar sorumluluk sahibi madem açaın telefonu kendisi arasın.

ararımd eyip aramadıysan sorumluluk sahbii değilsin demektir. sen ona ara deseydin ve o aramasaydı o surmuluk shaibi olmamakla suçlanırdı burda.

Böyle şeylerde eşim arar hep ya da arar ben ona veririm ki makineyi ben kullanmama rağmen. O kadar sorumluluk sahibi madem açaın telefonu kendisi arasın.

Neden eşiniz arıyor

Makineyi siz kullanıyorsanız yani derdini vs bilirseniz

Tek aklıma gelen servis gelince siz evde olmayacaksanız eşiniz randevuyu kendi işine göre ayarlasın diye olabilir gibi geldi

Yoksa ben evde olacaksan servisi de ben arar randevuyu da ayarlarım

Bu da mı erkek işi acaba ben yoksa çok mu atlıyorum her işe⚡

Neden eşiniz arıyor

Tek aklıma gelen servis gelince siz evde olmayacaksanız eşiniz randevuyu kendi işine göre ayarlasın diye olabilir gibi geldi

Prenses sendromu o. Siparişerini de eşlerine/sevgililerine söylerler garson yerine :KK48:

Konu sahibi eşiniz haklı bence de. Konusu geçmiş, arama görevi size verilmişse ortak kararla, evet sizin sorumluluğunuzdur bu.

ararım deyip aramadıysanız eve sorumluluk sahibi değilsiniz, şahsen ben makinamda sorun olsa bir gün bile aksatmam ararım.

rahat edemem o o şekilde çalıştıkca, beni rahatsız eder.

Prenses sendromu o. Siparişerini de eşlerine/sevgililerine söylerler garson yerine :KK48:

Konu sahibi eşiniz haklı bence de. Konusu geçmiş, arama görevi size verilmişse ortak kararla, evet sizin sorumluluğunuzdur bu.
ben de siparişi garsona değil eşime söylerim :D

Prenses sendromuymuş.

Her işimi de kendim yaparım ama bunu okuyunca şok oldum:)

Ararım deyip arayamayan sizdiniz. Sizin aramanızı istiyor çünkü evdesiniz ve adamlar gelecek bakmaya. Unutsanız da çamaşırı makineye attığınızda aklınıza gelmiyor ki arayacaktım diye?

Neden eşiniz arıyor

O biraz benden kaynaklanıyor ya, telefonla konuşmaktan hiiç ama hiç haz etmem. O yüzden bu tarz şeylerde onun konuşması işime geliyor. Bir de çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs kullanmayı bilen bi insan, ben ya şöyle bir sıkıntı var galiba dediğim de gelir bakar, bir sıkıntı fark ederse evet böyle böyle diye düşüncelerini de aktarır.

Back
X