Camasir makinemiz son 1 dk kala takiliyor devam ediyor. Bunu ozellikle kurutmada yapiyor. Esim garantisi bitmeden ara dedi bir kac kere biseyler oldu unuttum karisti vs aramadim. Aramadim diye 26 yasina gelmissn sorumluluk sahibi degilsin ara diyorum beni dinlemiyosun diyor. Bide kedi kopek istiyorsun diyor. Bakamazsin sen ona diyor. Ayni sey mi allah askina ? O zaman cocukta istemicek benden....
Çamaşır makinesi evin can damarıdır. Bozulursa biteriz kokarız :)) Unutmanız biraz talihsizlik olmuş ama ne kadarlık bir süreden bahsediyoruz. Bir gün mü bir hafta mı? Umursamadığınızı düşünmesi normal ama insanlık hali olabilir tabiki de genellemek yanlış. Birde böyle bir kaç olaya daha şahit olduysa o yüzden de böyle söylemiş olabilir.
Camasir makinemiz son 1 dk kala takiliyor devam ediyor. Bunu ozellikle kurutmada yapiyor. Esim garantisi bitmeden ara dedi bir kac kere biseyler oldu unuttum karisti vs aramadim. Aramadim diye 26 yasina gelmissn sorumluluk sahibi degilsin ara diyorum beni dinlemiyosun diyor. Bide kedi kopek istiyorsun diyor. Bakamazsin sen ona diyor. Ayni sey mi allah askina ? O zaman cocukta istemicek benden....
Böyle şeylerde eşim arar hep ya da arar ben ona veririm ki makineyi ben kullanmama rağmen. O kadar sorumluluk sahibi madem açaın telefonu kendisi arasın.
Böyle şeylerde eşim arar hep ya da arar ben ona veririm ki makineyi ben kullanmama rağmen. O kadar sorumluluk sahibi madem açaın telefonu kendisi arasın.
Ararım deyip arayamayan sizdiniz. Sizin aramanızı istiyor çünkü evdesiniz ve adamlar gelecek bakmaya. Unutsanız da çamaşırı makineye attığınızda aklınıza gelmiyor ki arayacaktım diye?
O biraz benden kaynaklanıyor ya, telefonla konuşmaktan hiiç ama hiç haz etmem. O yüzden bu tarz şeylerde onun konuşması işime geliyor. Bir de çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs kullanmayı bilen bi insan, ben ya şöyle bir sıkıntı var galiba dediğim de gelir bakar, bir sıkıntı fark ederse evet böyle böyle diye düşüncelerini de aktarır.